smash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bombi said: paparnoz said: Bombi said: dory said: terazi felaketim oldu yahu. +2378423984 teraziler ölsün :( ikizler FTW. >:D< sevgilin akrep burcu olsun emi terbiyesiz ehuhe amin amin ;) akrepler ateşli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fede said: gününe göre de mi bişeyler oluyor? yükselen mükselen hesapları var. o kadar ayrıntılı bilmiyorum gerçi Dduğun gün ve saatine göre yükselen burcun oluyor ki o da astrolojiye göre dış görünümünü ve karakterini bi şekilde etkiliyor. Aslan burcu yükseleni akrep olan biriyim. dediği herşey doğru sayılır. kinli ve hırslı olmam yargısı dışında hepsi doğru yani. yıldızlar nası etkiliyo bilmiyorum ama doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 smash said: Bombi said: paparnoz said: Bombi said: dory said: terazi felaketim oldu yahu. +2378423984 teraziler ölsün :( ikizler FTW. >:D< sevgilin akrep burcu olsun emi terbiyesiz ehuhe amin amin ;) akrepler ateşli olur :) ben atesi kibritlede yakarim o muhim degil, once adam olsun! B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ateş benim, yakarım sonra da içinde yanarım diyosun yani. ne bu özgüven böyle, adam olmak derken neyi kastediyorsun onu da söyle de görelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bayanların cinsellikteki dengesizlik sorunu diye okudum ilgimi çekti, başlığa tekrar bakınca ilgimi çekmediğini farkettim. ciddi tartışacak bişey yok zira. mankind dediyimiz şeyin alayı dengesiz. hanginiz dengesiz değilsiniz ki yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Daemir said: ateş benim, yakarım sonra da içinde yanarım diyosun yani. ne bu özgüven böyle, adam olmak derken neyi kastediyorsun onu da söyle de görelim bari. ustume iyilk saglik! hicde oyle birsey demiyorum. bu ne siddet ne celal? simdi adam dedigim nedir buraya yazsam fazlasiyla subjektif olur, konu daha da bi sapar, hic girmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hadi gir yaa cok merak ettım adam kavramını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hayatini gecirmek istedigi kiz tabiri suan birlikte oldugu kizdan epey farkli olan adam, adam degildir bence. "adam gibi adam" sacma bi laf, kadinlar icinde bu boyle, onun icin insan gibi diyelim yerine. Yapay...cikarci..yuzeysel..icibos seylerle hayatini geciren biri olsa olsa insancik olur, sonra yamyam burcuymus banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 adam gibi adam (ya da) hanım hanımcık kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bombi said: Hayatini gecirmek istedigi kiz tabiri suan birlikte oldugu kizdan epey farkli olan adam, adam degildir bence. "adam gibi adam" sacma bi laf, kadinlar icinde bu boyle, onun icin insan gibi diyelim yerine. Yapay...cikarci..yuzeysel..icibos seylerle hayatini geciren biri olsa olsa insancik olur, sonra yamyam burcuymus banane. Tamamen haklısın. Hayatını gecırdıgı ınsan aslında hayal ettıgı ınsan degılse zaten ınsan hem kendını hemde karsısındakını aldatmıs olur. Bakıs acın cok guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Reca derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Dynun said: neden böyle konulara bütün kızlar feminist yaklaşıyor biri hemen açıklasın bana çünkü kızlar dengesiz. forum trollünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 fede said: adam gibi adam (ya da) hanım hanımcık kız. adam gibi adamım ama hanım hanımcık kız olamıyorum hiç bi zaman nolucak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 evde kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sen en son kızdın smash ne ara erkek oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hermafrodit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hoooly Shiit ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Fly said: hermafrodit ? oh fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Cuce said: evde kalırsın yoo sevgilim var süper döver seni gerçi gözleri pörtlek biraz kızım yahu 'adam gibi' lafı bütün insanlar için kullanılmıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 adam gibi adam değil ama ? neyse, kısaca dengesiz insanlar da vardır dengeli insanlar da ve dengesiz gözüküp iç dengesini sağlamış olan da veya dengeli bir görünüm verip içinde fırtınalar kopan dengesizler vardır sonuç olarak hepimiz insanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 haha tabi ki öyle ona lafımız yok ya adam gibi adam derken lafın gelişi adam gibi bi insanım ama hanım hanımcık kız değilim diyim oldu mu şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 darkness87 said: dory said: terazi ffs. adami mahfeder. +1111111111 eski sevgilim teraziydi şimdi hoşlandığım adamda terazi teraziler hayatımda tanıdığım en dengesiz,ne istediğini bilmez insanlar yani ben şu olayı anlamıyorum mesela, daha çıkmadan etmeden bu kadar sayabiliyosan daha ne yalandan uğraşıyosun ki adamla? ve burdan edepsizce şu konuyu açmak istiyorum. "seveni s...ler s...ni severler" yani kusura bakmayın cok terbiyesizce oluyo ama hakkaten daha iyi anlatabilcek bi laf yok sanırım durumu. yok yani hani ben denk gelemedim de değil, etrafımda da sürekli böyle durum. ilgi gösteriyosun bunalttın oluyo, göstermiyosun, benle hiç ilgilenmiyosun oluyo? yani arada bi denge yakalıyosun bazen de sürekli devam ettirmesi o kadar zor bi şeyki bi erkek için anlatamam yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 çok doğru demişsin aegean. 99% katılıyorum. Ama kadınlar içinde aynı durum. Yine de çok karamsar bi hikaye o 4S. İki tarafın da birbirini sevebildiği ya da tam tersi herneyse, ilişkiler de nadir olsa var, inanıyorum. Bence işin çoğu kişinin kendisinde bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yay vs yay pek guzel oluyor 2 arıza, beraberce arızalık yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar