BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Evet radyo istasyonları sarmadı artık TV kanalı kurmayan karar verdim Bilmeniz gereken bvir kaç küçük kural var (adminlerin bu konuda yardımcı olmasını rica ediyorum zira benim mesaj editlemek/silebilmek gibi bir yetkim malesef yok) 1-Sadece klibi olan şarkılar (eski/yeni) yayınlanabilir 2-Yayınlanan şarkıyı, söyleyen şarkıcı ile beraber yazmanız mecburi, ne bilim xxx in bütün şarkıları gibi saçma şeyler olmasın işin tadını alalım 3-Kazaa gibi paylaşım programlarından bulunamayan bir klibi yayınlayacak olursanız lütfen kaynağınıda iletin ve eğer mümkünse link verin 4-Öle abudik gubidik sataşmalar, şaf atmalar ve küfür kesinlikle olmasın! hadi bakalım iyi eğlenin ve bende açılışı yapiim bari Kylie Minogue-Love at first sight[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu ["Şayet" denmez orada, "eğer" anlamındadır zira koydum yerine / Nefr] [Bu mesaj Nefr tarafından 28 Mart 2003 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Limkin park-İn the End çal bakem Babacum babacum bana şeker alcam dimi? ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Petek Dinçöz - Okşaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 said: Halfmumi, 10 Eylül 2002 00:32 tarihinde demiş ki: Limkin park-İn the End çal bakem Babacum babacum bana şeker alcam dimi? ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... gelecek toplantıya gel söz sana şeker alacam...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Korn - Make Me Bad kazaa,winmx fln bulur sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 eminem-cleanin out my closet[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 sistem of a down spiderss kazaa dan bulursun :)[hline]Miras Deyil Alın Teri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Daniella's Daze - %100 Jesus Bu şarkının klibini bulablirsen helâl olsun, uğraşdur bakalım. Hem de iki versiyonu var. Zamanında RockStation' da çalardı bol bol. Elinde olan varsa isterim.[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 hahaaa... yeni oluşumları destekliyoz. Type'O'Negative - Black No. 1 :) belki beni rahat bırakırsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLizzard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Metallica-Nothing Else Matter Hadeee başlıyoz *So Close........*[hline]i am sprite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 iron maiden-fear of the dark (konser version(tabi başka version varsa(en son ironmaiden.com da vardı))) [Bu mesaj EagleEye tarafından 10 Eylül 2002 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Nezzzz Nezzzz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Britney Spears - Oops I Did It Again[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Marilyn Manson - Beautiful People Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 JaRule-AlwaysOnTime america'daki zenciler seameal'i çeker çeker bu şarkıyla dans ederler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Nightwish - Sleepwalker Bu şarkının klibi Nightwish' in Finlandiya da katıldığı bir yarışmadan alınmıştır. Tarja Ablamız çok güzel görünüyor. Sleepwalker seducing me, I dare to enter your extacy Lay yourself now down to sleep In my dreams you're mine to keep [hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Blind Guardian - Bard's Song. konser çekimi war ehe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Guns N' Roses - November Rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 sum 41 - what we're all about bunuda bı zahmet[hline] said: When you see me , you will already have been dead... Pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Rammstein - Engel WinMX`te olmasi lazim...[hline]PEPSI KOLA HAYATTA İÇİLMEZ ALKOLİK HAREKET ENGELLENEMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Anathema - Panic hiç sanmıyorum klibi olduğunu :p[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 ee klipsiz şey nasıl yayınlanacak tv de... yaa adminler bi bakın arada nolur... neyse hadi bakalım Vj-LDNS sizin için yayınlıyor Nirvana-Smells like teen spirit[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 said: Sly-One, 10 Eylül 2002 14:22 tarihinde demiş ki: Blind Guardian - Bard's Song. konser çekimi war ehe.[hline] said: Bostancı Gösteri Merkezine Gelince Bendede Konser Çekimi Olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Mayhem_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Stratovarius - Black Diamond :*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Therion - Birth of Venus Illegitima Iron Maiden - The Angel And The Gambler Klip çok güzel, tamamen dijital ortamda hazırlanmış.[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Stratovarius - Black Diamond :*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Therion - Birth of Venus Illegitima Iron Maiden - The Angel And The Gambler Klip çok güzel, tamamen dijital ortamda hazırlanmış.[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar