Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek arıyorum da

Suark

Öne çıkan mesajlar

Hayvan almadan once zor bulunan bir cins aramiyorsaniz hepsinden once hayvan barinaklarina bir bakmanizi rica edicem.

Hem isiniz gorulur hem de orda sefil olacak bir yavruyu kurtarmis olursunuz.

Buyuk kopekleri alin diyemiyorum ne yazikki cunku eziyetten oturu resmen kisiliklerini kaybetmis oluyorlar. Aclik direk sebek yapiyor o guzelim hayvanlari.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Labrador Retriever ve Golden Retriever dır tam isimleri, biçok yönden benzerler. Labradorların tüyleri dökülmüyor ve goldenlarınki kadar uzamaz,serttir tüyleri. Goldenların tüyleri çok güzel gözükür, bahar mevsiminde de acayip dökülür.

Goldenlar da çok zekidir, amerikada bebek bakıcılığı bile yapabiliyorlar belli eğitimlerden sonra. Bataklığı falan çok severler, yolda gezdirirken çamurlu su falan görürse atlayıverirler içine. Acaip oyuncudur, av köpeğidir. Goldenların tek eksiği saldırma içgüdüsünün çok zayıf olmasıdır. Bekçilik yapamazlar yani. Çok daha insancıldır. Labrador ise Golden dan biraz daha saldırgandır, o da av köpeğidir, bekçilik de yapar.

Goldenlar, Labradorlara göre daha zarif gözükür. Labradorların gövde kısmı daha kalındır, boyunları daha uzundur. Golden erkeklerinin boyun kısmı hafif aslan yelesi gibi kabarıktır.

Genelde Goldenların suratları pek güzel değildir ancak bakışları çok güzeldir,insancıldır. Şanslıyım ki benimkinin suratı da güzel :P
Sosyal ağlarda paylaş

Suark bence manavdan ekmek domates alır gibi ne alsam acaba diyerek yola cıkma çok büyük hata yapmış olursun. 4 hafta boyunca benim karakterime yakın ve benim neler istediğme karşılık verebilecek karakter olarakta bana yakın bir köpek tercih ettim.Saldırgan olsun istersin amaaltında mesela egon yatar bu çok yanlıştır.Eğlenceli olsun dersin bu köpek şaklabanlık yapmıyo çok kapanık neden dersin. Sıkılır 2. ay gider barınağa verirsin köpek harcanır. Bence bir süre araştır. Bütün köpek ırklarını iyice bir oku . Bende yeni köpek yetiştirmeye başladım ve evvelinde 4 hafta ordan burdan bilgiler toplayarak çok sayıda veteriner çiftlik gezerek karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
lütfen evcil hayvan evlat edinmeden önce iyi düşünün :)
gerçekten bebek gibiler ve bakımları çok zor. sadece 1-2 sene boyunca değil ömür boyunca hep yanınızda olacak ve inanılmaz güzel anlar yaşatacakdır size ama bununla birlikte gelen sorumlulukları unutmayın. eviniz bahçeli değilse büyük olan bir köpek cinsini düşünmeyin derim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...