DostChat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Arkadaşlar bu magical silahlar world de mesela +3 silahlar kırmızı vanqlar siyahımsı altındada + sına göre vanquishing filan yazıyor nebula scriptlerinde filan varsa bana söylermisiniz ismini veya bana yollarmısınız script[signature][hline]Hellstemple II Serverı En Kısa Zamanda Açılacaktır .. Şuan Bir Script İle Meşgulüm En Geç 10.04.2004 Tarihinde Başlıyacaktır .. Devrim Olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 İstediğin silahı items klosorunde bul ve ON=@crate //altına color=*** yap.[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 zamanında şuraya basit bi scp eklemiştim armora veya silaha tıklayınca rengi de ayarlanıyo ancak isimleri mesela a magical katana yerine a magical weapon oluyor üstündede [power] fln yazıyor.. Her silaha on=@create hede hödö uğraşmak istemeyenler için ideal :P http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=807[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum [Bu mesaj Black1ce tarafından 20 Nisan 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar