Dunker Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Herkese selam , ben trial deniyorum level 8 Magus yaptım ama baktım yorumlara biraz sorunlu bulunmuş ilerki levellarda çöp mü Magus ben şu an sağlam komboyla adam indiriyorum ama sağlamda damage yiyorum yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 magus videolarını izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lvl 16 magus'um var, şu ana kadar changing gidiyorum, bununla ilgili taktikler nelerdir, çok çabuk ölüyorum, dmg range kısa olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 magus en ezik kariyerlerden biri, yol yakınken dönmeyi düşün derim. range seviyosan en iyisi sorc... veya squig herder deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Yeni karakter açmayı düşündüm ben de ama biraz daha lvl atlıyım, belki üstün bir şey ortaya çıkar diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodseeker Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Magus ezik değil, Magusla bir zamanlar 10-15 mob kestiğimi ve bir çok kez sclerde çok iyi renown, rvrlerde yüksek dmg yaptığın için contribution olayı çok yüksek yaptığımı biliyorum, Changing Path'i ile. Magus tatik klas'ıdır. Hergün zevkle oynayacağın bir grup arkadaşın veya healerın yoksa magus oynama. Ayrıca magus çabuk ölmez, Witch hunter bile kestim magusla 1v1 ama dediğim gibi bu her zaman olmaz. Magus bir taktik klası ya arkada durur Changing le milleti debuff ve Hex lere boğarsın yada Rift çeker sorc arkadaşlarını vezir edersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar