TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 merhabalar... ben kendime web site kurmak istiorum domain aldım fakat mesela web siteme yazi nasıl yazıcam bilmiorum. Yardımlarinizi bekliorum.[signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 program kullan ya da netten döküman bul yada web dersleri veren siteler var oradan bişeyler öğren...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Dream Weaver adlı programı kulllanırsan çok rahat bi şekilde yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Dreamweaver veya Frontpage kullanarak sayfalarini yapabilirsin, populer html programlaridir. Sonra bir FTP client ile sana verilen ftp servera baglanirsin, orada httpdocs veya public_html diye bir dizin vardir, yaptigin seyleri oraya upload edersin ve webden bakabilirsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bu işte yeni başlıycaksan (sanırım öylesin) Front page tercihin olsun[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 yeri gelmişken bende domain almak istiyorum nerden alacağımın önemi varmı?(hosting değil sadece domain) bu firmaların ne farkı var bazısı ucuza bazısı daha pahalıya satıyor domain name leri com veya net uzantılı alıcam nerden aliim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bak abi , araci firmalardan alma, örnek vermek gerekirse, turkticaret.com karegen.com , en zamanıdn ayaptim böle hatalarda artik yapmiyorum , bu aracı firmalardan alinca kontrol erişimin çok kısıtlı ve sıkıcı oluyor benim önerim aracı olmayan kendi icann sertifikası oaln şirketlerden alman örneğin www.godaddy.com fiyat ve özellik açısından godaddy harika şuan indiridimde zaten 6.95$ ben olsam alirim şuan , çünkü godaddynin özelikleri ço güzel , yine özelikbakımından güzel şirketler vs sorarsan www.registerfly.com www.directnic.com www.netsol.com [signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 20 Nisan 2004 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 eyw aldım godaddy.com dan yönlendirmeyide yaptım ama sanırım 24 saat içinde anca yönlendirecekler şu an adrese girmeye çalıştığımda ulaşılamadı falan diyor normalmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 evt normaldir, NS ayarları öyle oluyor ama ilk aldığıdan genelde 12-14 saat sonra aktif oluyo ya alim saatinede bağli sanirim[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar