SbNN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 wav to mp3 converter adında bi program kullanıyordum tersinide yapabiliyor tabi de şimdi mantıken wavın ses kalitesi daha yüksek mp3 ten wava çevirince olan düşük ses kalitesini nasıl yükseltebiliyor onun mantığını anlamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya bu işerden pek anlamam aslında da arabada cd var ama mp3 çalmıyor . şimdi ben liste yaptım ama hepsi mp3 formatında. bunu wav a dönüştürmem gerekiyor sanırım değil mi? yoksa wma ya mı dönüştürmem gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 parçaları nero'da (ya da herhangi başka bir cd yazma programında) "audio cd" olarak yazdırırsan çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ImTOO 3GP video Converter. birçok formatı değiştirebiliyorsunuz hatta yazayım formatları: 3GP (genelde telefonlarla yapılan video kayıtları 3gp olarak kaydedilir) 3G2 AVI DivX MP3 Mpeg-1 mpeg-2 mpeg-4 Wav ayrıca convert ederken kalite ayarıda yapabiliyorsunuz. mesela bi videonun ekran boyutunu küçültebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 format factory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 said: Bedava mp3ten wava convert edici program... ücretli mp3leride convert etse ne kaybedersin :D lan diyorum ne demek bu topic başlığı şimdi anladım bak gerzekalıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar