Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok mu geç?

0ne

Öne çıkan mesajlar

2005 de liseden mezun olup 2006 da üni ye başlamıştım,ama bırakmak zorunda kaldım.Şimdi hem çalışıp hemde açıkdan üni okumak için geç sayılmazmı.Biliyorum bir sürü insan hem çalışıp hem de açıktan okuyo ama,garip geliyo bana biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda bi fabrikada çalışıyorum ve vardiyalı düzende 2.5 yıldır devam ediyor.Ama bugün fabrikanın insan kaynaklarından biriyle görüştüm,bana italyanca öğrenmemi önerdi.3.5 yıl çalıştığımdan dolayı rahat girebiliceğimi ve italyanca sayesinde ise daha rahat bir yere yerleşiceğimi söyledi.

Ekim 13 de sanırım italyanca ya başlıyıcam.Sonuçta meslek liselerinde 4 yıllık okumadıktan sonra bişey farketmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

calistigin yerin ihtiyacına gore diil kendi ilgine gore okumalısın bence.
bgun italyanca isteyen adamlar yarın cince ister. onemli olan senin yetenekli ve ilgili oldugun alanda kendini gelistirmen bence.
gec kalmıs olmak bile vazgecmeni sagliycak bi sebep olmamalı bence. gec de olsa kesinlikle yapılmalı. okul, diploma altın bilezik bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

2005'te liseden mezun olmuşşun hiç geç değil. Örgün öğretimde iyi sayılabilecek bir üniversiteye girebilirim diyorsan mutlaka şansını dene derim. :) Ama hem açıköğretimde okurum hem de çalışırım diyorsan hiç aöf kasma derim. AÖF yerine dil öğrenmeye bak bu sana daha çok şey kazandıracaktır.

Siz hiç AÖF mezunu eleman arayan ya da isteyen bir yer duydunuz mu ? :) Ama İtalyanca bilen İngilizce bilen eleman arayanlar mutlaka olacaktır.

4 senelik iş deneyimi, AÖF diplomasından katbekat üstündür özel sektörde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...