0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 2005 de liseden mezun olup 2006 da üni ye başlamıştım,ama bırakmak zorunda kaldım.Şimdi hem çalışıp hemde açıkdan üni okumak için geç sayılmazmı.Biliyorum bir sürü insan hem çalışıp hem de açıktan okuyo ama,garip geliyo bana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dershaneye gitmiyor muydun zaten sen geçen sene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 İngilizce kursu var hala devam ediyor.Ama bu hafta son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 geç değil. aksine kendini çok şahane geliştirebilirsin hala. abartmadan tabi ama bence yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben anlamadım demek istediğini:S 2 sene mi ne geçmiş niye geç olsun ki anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 anlaman gerekmiyor hiçbir zaman hiç birşey için geç degildir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 boş duran Allah sevmez FSM da sevmez ama o ayrı.okumak iyidir.elinde bi diploman olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 3 yıl tecilli olan askerliğim okul yüzünden uzar yani.Kıllık çıkarmasınlar.Tecilin doldu askere gitmek mecburiyetindesin diye.Ayrıca gitmiş olsam son senemi okuyor olucaktım bu yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 cok geç değil hatta dersaneye gitmene bile gerek olmayabilir ben düzenli çalısırım dersen çünkü açık öğretimler yüksek puanlar istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Devlet memuru vs. değilsen ya da ileride olmayacaksan Açıköğretim tamamen zaman ve para kaybı. Yani açıköğretimde okurum ve özelde çalışırım diyorsan hiç bulaşma o 4 seneyi işine ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oku bişey olmaz. sıkılırsan bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Açıköğretim değil, normal bir üniversite kazanıp okusan bile geç değil, millet 3 sene hazırlık okuyup sonra çevre müh. kazanıp orayı da 7 senede bitiriyor. Benim bu sene okulum bitiyor aynı dönem mezun olduğum adam daha hazırlığı yeni geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şu anda bi fabrikada çalışıyorum ve vardiyalı düzende 2.5 yıldır devam ediyor.Ama bugün fabrikanın insan kaynaklarından biriyle görüştüm,bana italyanca öğrenmemi önerdi.3.5 yıl çalıştığımdan dolayı rahat girebiliceğimi ve italyanca sayesinde ise daha rahat bir yere yerleşiceğimi söyledi. Ekim 13 de sanırım italyanca ya başlıyıcam.Sonuçta meslek liselerinde 4 yıllık okumadıktan sonra bişey farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hiçbişey için geç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede said: hiçbişey için geç değil yazdım. fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oha, görmedim. olsun post kasmış oldum. hala da kasıyor gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 calistigin yerin ihtiyacına gore diil kendi ilgine gore okumalısın bence. bgun italyanca isteyen adamlar yarın cince ister. onemli olan senin yetenekli ve ilgili oldugun alanda kendini gelistirmen bence. gec kalmıs olmak bile vazgecmeni sagliycak bi sebep olmamalı bence. gec de olsa kesinlikle yapılmalı. okul, diploma altın bilezik bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hocam eğer dil öğrenmeye yatkınsan ve kurslar da senin işine engel olmuyosa direk dil konusunda kendini geliştirmeye bak açıköğretimin getirisi nelerdir bilmiyorum ama 3 dil bilipte asgari ücretle çalışmazsın bu garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 2005'te liseden mezun olmuşşun hiç geç değil. Örgün öğretimde iyi sayılabilecek bir üniversiteye girebilirim diyorsan mutlaka şansını dene derim. :) Ama hem açıköğretimde okurum hem de çalışırım diyorsan hiç aöf kasma derim. AÖF yerine dil öğrenmeye bak bu sana daha çok şey kazandıracaktır. Siz hiç AÖF mezunu eleman arayan ya da isteyen bir yer duydunuz mu ? :) Ama İtalyanca bilen İngilizce bilen eleman arayanlar mutlaka olacaktır. 4 senelik iş deneyimi, AÖF diplomasından katbekat üstündür özel sektörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Çalıştığım yer zaten Tofaş.Başta söylemiyim dedim de,bursa gibi bi yerde renault,bosch,tofaş ve birçok sağlam kuruluşun olduğu yerde fazlada zorlanmam.Zaten liseden dolayı bi kazancım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar