utkan85 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Urfa Mardin Diyarbakır Gaziantep vb ... Bu yorelere yapılacak kültür turları hakkında bılgı verecek veya daha once gidip tecrubelerını aktarabılecek arkadaslar .. Bu tur guvenli midir oncelıkle ? Neler yapılmalı neler yapılmamalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Özellikle Diyarbakır ve Mardin'de gideceğin yerleri önceden bir soruşturmanda yarar var. Urfa ve Antep'te herhangi birşey geleceğini başına zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utkan85 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 katılıyorum ama diyarbakıra kendım degılde dırek turla gıtsem onlar guvenlı bır yer bulmayacaklar mı zaten ? oralarda durum sakat ama ne kadar sakat bu da merakım yanı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kafatası avcıları var diye duydum ben. divine sheildı çek dal aralarına. ne tehlikesi olacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bir tehlike olmaz etsnin falan olursa hem gittiğin yere göre müzikler,hem eğlencesi,hem yöreye ait fıkralar ,hem arkadaşlıkların falan çok eğlenceli bir tur geçirirsin. antepte kadayıf,baklava,şöbiyet yersin. çulcuoğlu diye bir restoran var ,18 ytl gibi para verirsin ama hayatında yiyeceğin en güzel terbiye edilmiş eti ve kadayıfını çorbasıyla beraber içersin. urfa da sıla gecesi falan yapılır çiğ köfte faslı vs. diyarbakırda da gezilecek çok fazla yer var. tur olarak ets falan dicem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kız başıan gidilmediği sürece bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yakın zamanda gittim antep-urfa-maraş-antakya turu yaptım. gayet güzel. güvenli de ayrıca. korkulacak bi şey yok. not: antakya'da 3 kebap, 1 salata, 3 künefe, 2 ayran, 1 cola = 22 liraydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Savaş alanı değil oralar öyle tırsma. Diyarbakır süpermiş ayrıca, arkadaşım geçen sene gitti sanırım. Hakikaten on numara şehirmiş herşeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Adana'dan başla, Antakya'yı sakın atlama, yemek ye bol bol. Sınır boyunca devam et. Hatta Suriye'ye de gidebilirsin, Halep iyidir bayağı, 1 günlüğüne falan. Gezersin. Kilis'i görmene çok gerek yok, acayip bir yer ama. Fallout'taki New Reno'ya benziyor. Siirt'ten sonra istersen Van'a doğru kıvrılırsın, ordan uçakla dönersin. Van'da Akdamar Kilisesini görürsen iyi edersin. Sırasıyla Adana, (Osmaniye'den geçmeden) Iskenderun. Iskenderun Reyhanlı'daki Cilvegözü sınırkapısından geçip Halep'e gidebilirsin işte opsiyonel olarak, çok uzak değil 1.5 saat falan olmalı. Halep'ten dönüşte Kilis'teki Cilvegözü sınır kapısından tekrar yurdumuza girip, Antep, Urfa, Mardin yaparsın. Siirt'te görecek bir şey varsa bile ben hatırlamıyorum, ama yeşillik falan güzel gelebilir. Van'a bağlanmadan önce Tatvan'a durup bir etrafa bakabilirsin. Müze merakın varsa isimlerini hatırlamadığım bir takım müzeler var, onları mutlaka gör. Iskenderun'daki müzeyi mutlaka gör. Ee Gaziantep Arkeoloji müzesini kesinlikle gör, dünyadaki en büyük ikinci mozaik müzesi. Zeugma'daki çoğu şeyi oraya taşıdılar. Zeugma'yı ben batmadan önce görmüştüm, battı deme, sen yine de git gör. Hasankeyf'i oraya kadar gidip görmemek zaten ayılık. Nemrut dağı ve gölüne mutlaka çık. Harran ovasına git, üç buçuk paraya etraftaki çocuklardan antik para satın alabilirsin. Adaşım diye söylemiyorum Septimus Severus köprüsü falan gibi bir şey görürsen sakın atlama, mutlaka gör. Böyle işte. (Batman, Diyarbakır ve Şırnak'a temas etmezsen daha mutlu olabilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utkan85 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 arkadaslar alakanız ıcın cok tesekkur ederım ...gıtmeden baya bı bılgıye sahp oldum acıkcası ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 adana da yemeğini eyvan kebap ya da kolcuoğlu'ndan ye unutma . antep'te çulcuoğlu.kadayıfını abdo ustadan yersin, baklavanı da imam çağdaş'tan. antakya da künefeni unutma.kebapları da güzeldir antakya'nın. maraşa uğrarsan dondurmanı yersin zaten . diyarbakır'da baya gezilecek yerler var. çiğ köfte yiyeceksen urfa'da ye . ben de orucum ne güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar