Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik kullanicilari, WAR izlenimleri..

Lalu_theoriginal

Öne çıkan mesajlar

Açıkcası Daoc falan dediğiniz kadar oyun olsaydı bugün ortalıkta WoW değil o olurdu. O yüzden Daoc benim gözümde WoWun 10da biri dahi değil. Ondaki RvR muhteşemdi idiyse neden piyasada Daoc kalmadı? WoW gibi iğrenç uyuz oyunu dediğiniz oyun 3.5 senedir bütün onlie dünyasını sildi süpürdü ve süpürmeye de devam edecek gibi. Belkide sorun WoW AoC veya WH de değilde sizde olabilir mi? Eski Daoc zamanınızdan değişmiş olmanızdadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Açıkcası Daoc falan dediğiniz kadar oyun olsaydı bugün ortalıkta WoW değil o olurdu. O yüzden Daoc benim gözümde WoWun 10da biri dahi değil. Ondaki RvR muhteşemdi idiyse neden piyasada Daoc kalmadı? WoW gibi iğrenç uyuz oyunu dediğiniz oyun 3.5 senedir bütün onlie dünyasını sildi süpürdü ve süpürmeye de devam edecek gibi. Belkide sorun WoW AoC veya WH de değilde sizde olabilir mi? Eski Daoc zamanınızdan değişmiş olmanızdadır.

bu sorunun cevabı çok kolay.ilk nesil mmolar çok zordu gerçekten uğraşıyordun ve zaman yiyordu,wow da hiçbirşey yapmadan çok şey yapma şansı var,ben aylarca akşam 8 sabah 3 raid yaptım bt key aldım gitti aylarca illidian farmladım seti düzdüm hop blizzard bir patch çıkartı herkesi aynı yaptı dolayısıyla wowda oyundan kopma gibi bir imkan yok karakter kasmak çok kolay kısaca oyunlarla bir değil
Sosyal ağlarda paylaş

Evet işte bu nedenlerden dolayı tartışma ortamı olmuyor Türkiyede bence. Arkadaşlar bence en güzel MMO SWG dir :)

Ya insanların hepsi burada başında bence yazıyor kimse mi dikkat etmiyor bunlara yorum yapıyorlar adı üzerinde yorum o bir yorum yapıyor sende başka bir yorum yap aksine bir şey düşünüyorsan. Bu kadar basit ondan alıntı yapıp yok bu bunu demiş bu moronca, yok bu çocukca, yok bu mantıksız yok sen mantıksızsın, yok hayır en mantıksız benim, yok sen daha mantıksızsın; gereği yok bunların. Bir yorum sadece herkesin yaptığı biri demiş ki class dengesi güzel olmamış healer tank dps falan filan. Hemen arkasından tabii öyle olacak bilmem ne abi o başka bir şey planlamıştır kafasında belki ne farkeder öyle demiş. Arkasına da eklemiş farklı olucaktı hani diye. Belki tanklık ile dps yapabilen veya ne biliyim farklı bir beklentisi vardı onu anlattı hemen saldırmayın.

Bence bir daha vurguluyorum bence WOW sistem olarak gerçekten çok kolay. Ben oyunu US de çıktığından beri ara vermeden nerdeyse oynuyorum keyif de alıyorum belki kolay oyun hoşuma gidiyor ama bu daha zor oyun isteyenlere hayır ya siz işi bilmiyorsunuz bu böyledir dememi mi gerektirir? Belki de ben gerçekten noobum. PvP yi çok iyi yapamıyorum genel olarak mesela o yüzden PvP based oyun beni zorlayabilir. Şimdi kesin biri çıkıp MMO PvP dir git single player oyna falan diyebilir beklerim yani :)

Asıl konuya gelince closed betada warhammer oynadım. Sistemim AoC da da full detail rahat oynattığı için farkı paylaşmak istedim. Warhammer grafikleri kesinlikle AoC gibi değil olamaz da herhalde ama bence WOW dan kaliteli (Bakın güzel demiyorum kaliteli) çizimini WOW un daha çok sevenler de olabilir ki bende sanırım onlardanım ama bunu da sevdim. Biraz soğuk bir hava verdi bana oynarken. Buglar vardı open beta kısmına geçmedim daha buglara ayrıca bakıcam ama genel olarak çözüldü diyorlar. Avrupa forumlarında yine sorunlar yazılıyor. Onları inceleyince kendi yorumumu yaparım. Interfaceini çok beğenmiştim zamanında gerçekten güzeldi kendini çok fazla yormadan herşeye hakim olabiliyordun. Yine WOW kadar basit değildi ama çok da zor değildi. GOA ile ilgili gereken yorumların yapıldığına inanıyorum. Eklenecek bir şey yok. Hareketler ve aksiyonlar bence de biraz yavaş ama zamanla alışılabilir. Şimdilik yeni halini oynamadan yorumlarım bu kadar. bir daha ekliyorum YORUMLARIM bu kadar....
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu rvr sistem oldugu pvpnın agırlıklıoldugu soylenıyor. ve bu soylentıye bıreysellık degıl grubun basarısının on planda oldugu soylenıyor.

sımcccııııkkkk

sunu sormak ıstıyorum, ben pvp ye bayılırımda hıc grup adamı olmayı beceremedım. mısal prıestım varken yanımdakı grup arkadasıma ventrılodan heal at kendıne oleceksın dıyebılen bir adamım. :) (adam caaz da palayla elıtı tanklıyodu).
bunun gıbı kendımle ılgılı mılyon tane ornek sayabılırım. o yuzden pvpde oynadıgım charın bıreysel yeteneklerını skıllerını kullandıkca pvpden cok zevk alabılıyorum.

war la ılgılı kafamda hep bu soru ısaretı oldu. 20 kısıyız 15 kısıyı doverız. hayda obur bayragımı? sızce oyundakı denge, yoksa rogue a bak bı geldı karsı takımın dengesını bozdu caktırmadan healer yedı, yada dps ı ındırdı oyun tersıne dondu denebılecek tarzda pvp varmı.

gaza gelmeyın arkadaslar wowdan ornekledım kıyas yapmaya calıstıgım ıcın degıl buradakı herkesın anlayacagı dıl oldugu ıcın. ılla baska oyunda ornek ısteyen olursa 0nada oradan anlatırım.

bu benımıcın bı merak konusu. evet bunların cevapları ıcın cok erken haklısınız daha yenı oyuna gırdınız ama bızdekı ogrenme ıstegıde asmıs durumda.

ozetlersek bıreysel pvp nın klasın onemı nedır oyunda gordugunuz ve bu zevkı tattırabılır gozukuyormu.

noktalamaları yapmam gerekıyodu prd. o yuzden duzelttım
Sosyal ağlarda paylaş

Venator said:
İşte bence olay mmo'da karakter kasmak olmamalı. Yani belki War bundan farklı bir ortam sunacak, openRvR gibi sen ne kadar kasarsan kas önemli olanın takım oyunu olduğu. Tabi yine item önemli olacak ama sadece item #1 özellik olmamalı.

2 lvl 40 adam Warhammer'da karşı karşıya gelse, etrafındaki 1 milyon kişinin 2sine de etki edecek dmgi olmasa (misalen), birinde wow tabiri ile epic itemler, birinde green itemler olsa, kim yenecek? Skilli olan mı, item i olan mı? Tüm mmorpglerde item oyunun nerdeyse en önemi yeri.

Bir arkadaş aylarca illidanı deneyip kestikten sora gelen bir patchle herkesin aynı seti aldığını söylemiş, iyi de arkadaşım herkese bt yolunu açan blizzard sana da sunwell yolunu açmadı mı? Herkese eşit şartlar sunulur, başarılı ve hızlı olanlar itemları kapar, sonrasında yeni dungeona geçmeye başlar ama senin kadar hızlı olmayanlar ne yapacak oyunu mu bırakacak :D? O zaman Method ve Nihilum (misal olarak ilk aklıma gelenler) ally ve horde tarafında oynasın, geri kalanlarda hesaplarını kapasın. Yok böyle mantık :D.
Sosyal ağlarda paylaş

sadATS2 said:

war la ılgılı kafamda hep bu soru ısaretı oldu. 20 kısıyız 15 kısıyı doverız. hayda obur bayragımı? sızce oyundakı denge, yoksa rogue a bak bı geldı karsı takımın dengesını bozdu caktırmadan healer yedı, yada dps ı ındırdı oyun tersıne dondu denebılecek tarzda pvp varmı.

gaza gelmeyın arkadaslar wowdan ornekledım kıyas yapmaya calıstıgım ıcın degıl buradakı herkesın anlayacagı dıl oldugu ıcın. ılla baska oyunda ornek ısteyen olursa 0nada oradan anlatırım.

ozetlersek bıreysel pvp nın klasın onemı nedır oyunda gordugunuz ve bu zevkı tattırabılır gozukuyormu.

Şimdi sen gidersin rogue olarak dpsi alırsın healerı alırsın oyun tersine dönmez. Çünkü her zaman yedekte bir sürü healer orda duruo olur. Ha belki o anlık bi healer azlığından tank yatar falan böle bi zincirleme olay olur. karşı taraf biraz zayıflar ileriye doğru bastırırsın. Fakat sürekli arkadan akın akın insan geldiği için pek bişey farketmio bireyin önemi o yüzden pek yok. Çünkü ölüosun hemen warcampden koşup tekrar devam ediosun o sırada sen koşarken önceden ölmüş insanlar senin yerini dolduruyor. Bu şekilde gidiyor oyun hep.

senin dediğin şey anca, böle ölen insan 10 dakka gelemiosa falan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

* Ne demiştik, boş konuşmamak gerek MMO dediğin buglı release olur. Evade muhabbetleri can sıkıcı ama onun haricindekiler rahatsız etmiyor kesinlikle. Bu arada tooltip vs olaylarına takılmayın bu kadar. EQ2 release oldugunda bırak tooltipi spellerin kaç dmg vurdugu yazmıyordu :)
Gangren'in yazdıgı yeter zatende kısaca;
* PvP PvP PvP...
* Questler standart
* Grafikler daha iyi olacak. High seçseniz bile mid oynatıyor
* Spell efects, güzellerde var kötülerde...
* Animasyonlar güzel
* UI başarılı
* EĞLENCELİ!!!!11222
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:

2 lvl 40 adam Warhammer'da karşı karşıya gelse, etrafındaki 1 milyon kişinin 2sine de etki edecek dmgi olmasa (misalen), birinde wow tabiri ile epic itemler, birinde green itemler olsa, kim yenecek? Skilli olan mı, item i olan mı? Tüm mmorpglerde item oyunun nerdeyse en önemi yeri.

Hmm şimdi bu sorumu gerçekten yetenek mi yener yoksa itemı iyi olan mı? Ben gerçekten merak ettiğim için soruyorum gerçi çok erken sanırım bu sorulara yanıt bulmak için di mi?

Ama mesela bir noktasına katılamıyorum. BENCE SWG de itemın önemi çok fazla değildi. Örnek verirsem Dodge defence i olan bir swordsman veya brawler diyelim kısa olarak herhangi krayt itemlı bir riflemenı yakalayabilir ve de çok güzel haklayabilirdi başka bir örnek yine SWG den medic almadan ne kadar iyi itemların varsa veya ne kadar iyi talent yapmış olursan yap diğerlerine göre çok zor durumlara düşebilridin yine BENCE.

Murat abi benim anladığım daha çok takım oyunu olucak gibi benim de hiç aslında sevmediğim bir şey ama görünüş o..
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
allah aşkına ne swg bi git ya de get ya tarih okadar dengesiz bir oyun görmedi

ben master bh ile tk ya üst üste 14 eye shot missledim ve çıktım accu kapattım.

swg mi denge mi de get

Ahahah ilk zamanlarında iyi idi sonra developer team değişince oyun yalan oldu. Bildiğin "job" ile üzerinde don olan çıplak fencer jedi yi tatooinde dövüyordu o sahneden sonra bende ne kurgu kaldı ne bişey lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

swg mi denge mi de get

TK Rulez! (Big time)

Şaka bi yana, MMO çıktı çıkalı SWG deki gibi bir Tradeskill mekaniği görülmemiştir derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

swg mi denge mi de get

aferin sana iyi yapmışsın yukarıda denge yazdım mı bir baksana saldır acıma fırsatı bulmuşsun.

Neyse BENCE dedim 40 kere ama artık susma zamanı herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

[Murat abi benim anladığım daha çok takım oyunu olucak gibi benim de hiç aslında sevmediğim bir şey ama görünüş o..

sanırım ole olacak. benı dusunduren en buyuk etmen bu aslında ne grafık ne bug nede baska sey. bugun aocu oynayan bı kıtle olsa onuda rahtlıkla oynayabılırım tum contentın eksık pvpsının yetersız olmasına karsılık. ama bugune kadar oynadıgım oyunlarda hep oynadıgım karakterı ıyı oynamak ve onunla pvp den galıp ayrılabılmek benı tatmın ettıgı ıcın. bu grup ısı dusunduruyor benı. bugun alteracta grup ısıdır ama bı mage bı warlock bı pala bı bılmemne bı yerde akısın hıc umulmadık anda degısmesını saglayabılır. evet swg tamamen bıreyseldı bana gore. eq2 dede bıreysel pvp cok onde olabılıyordu. vanguardda bloa bla bla. hıc rvr de sıradan bı asker gıbı oynamayı beceremedıgım ıcın. benı bu oyunla ılgıı en cok dusunduren konu bu. tatmın edıcı pvp deneyımı yasayamazsam kendı adıma cok kısa surede bayacagımdan cekınıyorum. keza oyun rvr ustune.
yenı bı deneyım mutaka hos olacvak ama yoruldum galıba kasıp kasıp ta tekrar basa donmek artık benı yıpratoyor.

ama hep dedıgımız gıbı henuz cok erken daha lvl lar skıllerde alınmadı. o yuzden hep ısrarla sormaya calısıyorum ızlenımler.

neyse yavas yavas dogru yolu bulacaz. dıcek bısı yok ya yorumlardan yola cıkıp oynayacagız yada exp na donum death knıght kasacaz 1 yıl daha sonada hadı obsıdan bıze starwars u gerı ver dıyecegız.
Sosyal ağlarda paylaş

Girenlerden bir ricam olacak soru olarak. Oyunda item çok önde olacakmı nasıl görüyorsunuz ? En azından karşılaştırmalı olarak sorarsam , wow daki gibi dungeonlara girip epic item kasmak zorunda kalacakmıyız adam gibi pvp yapabilmek için ? Yoksa olsa da olur olmasa da olur ama olsa tabi biraz daha iyi olur şeklinde mi olacak ? Öngörülü yanıt bekliyorum tabki de şu andan bunu kesin söylemek zordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...