Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya bnim 56k standart modem var..ama download hızı kazaa da 13 ile 9 arası değişiyo..şindi sevinmem lazım heralde ama saçma deil mi ya???[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sikistirilmamis bir dosya cekiyorsan olabilir oyle seyler (bmp, txt, doc vs) [offtopic] "Halla halla" nedir? "Kantarkantarkan.." gibi bisey olmus, Allah Allah diye bilinir o genelde halk arasinda :) [/offtopic][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 valla mp3 çekiyorum.. bu arada bilerek yazdım açıkçası..çünkü iyi akşamlar olduğunu bildiğimiz halde çoğumuz yakaşamlar deriz onun gibi bu da böyle çok kullanılır...(tabi buda bizim buranın halkı arasında..)[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 Nisan 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yuh, atıyorum kablo modemımı camdan asagı.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 nazar değdi 5-3 oldu..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 o zAman Senın Modeme Bi alkı$ alalım :tebrikz:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 anlik hiz dir , bi anda dengezi oluyo kazzaa zaten doğru düzgün göstermiyor küçükdosya yüklerken[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 valla helal olsun senin modeme :) *! kendi kablo modemini aşağı atar*[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 56k v90 mı v92 mi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 su imzalara falan kucuk yaziyi nasil yaziyorsunuz ? [Bu mesaj lordgnr tarafından 04 Nisan 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 [.small.] yazip yazini yaziyorsun, kapatmak icin de [./small.] diyorsun, noktalarini kaldiriyorsun tabi. Postun altinda da essek kadar "Nasil sunu yaparim, nasil bunu yaparim" vs diye link var ama pek ise yaramiyor heralde?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hatta [small] yaz =) *!karizmayı koyar*[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 iyide orda yokkine goremedim valllaha[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: MrMedia, 04 Nisan 2004 19:59 tarihinde demiş ki: anlik hiz dir , bi anda dengezi oluyo kazzaa zaten doğru düzgün göstermiyor küçükdosya yüklerken abi 6000kb küçükse biliyorum bu arada şuan yine 10 dan şşağı düşmüyo..bu arada v90 ne v92 ne??[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Windows'un halt etmesi olabilir. DL'ler bende 100kb ile başlıyor mesela.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Öne çıkan mesajlar