Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 deadwoll said: BonePART'ın krav maga videosunda FUI SIN TEKMESİ'nin en nadide örneği görülebiliyor yalnız. Dikkatli izlerseniz sonlarda. ahaha sahiden ya uçtu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 geçen gün national geographicte krav maga eğitim gördüm, tırstım resmen. önceden wt görüp dilimi ısırmıştım ama galiba krav maga döver :P ehüheü. diğer yandan bendeniz kulunuz çıtkırıldım chaotic good bir hanımefendi olarak, bahsekonu iki spora tüm hayranlığıma rağmen kurs tercihimi bunların yanında sonsuz gay kalan tai chi chuan'dan yana kullanacağım sanırım. hem sinirlerime de iyi gelir. levent etiler civarı olsun pls. hı-hı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Chaotic said: forumun ajdarı gidi oldum çıktım.. yakında alihan gibi birinden kafaya şaplak yersen şaşırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bir brazilian jui jitsucuyla idman yaptım bugün. Bence her spor güzel hepsi baya baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 muha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Chaotic said: Bir brazilian jui jitsucuyla idman yaptım bugün. Sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ÖLDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ölmedim ama güzel ders oldu. ufc eldivenlerinden kullandık. önce ayakta dövüştük bi süre uzak tuttum kendimden daha doğrusu açık vermediğim için giremedi içeri daha sonra surata fake ler ve bacaktan knockdown yerde biraz çabaladım ama armbarla süsledi şovunu arkadaş.. 2.sinde yer dövüşünde başladım. o yine ayaktaydı (yer dövüşünde wt de yine kontrollü bir şekilde durursunuz rakibi ayaklarınızla kendinizden uzak tutarsınız ve yakına girmeye çalışırsa yumruklarla ve diz dirsek ne varsa girersiniz) önce ayaklarıma tekmeler attı direndim bende tekmeyle karşılık verdim vs. üzerime zıpladı tekmeyle kenara atmaya çalıştım yarısı üzerime düştü. bacakarası açık verdi hafif vurdum. daha sonra kitledi beni. ama bende istesem vururdum yani. ama gördümki iş kondisyonda bitmesede çok çok çok önemli bir etmen kondisyon. hız. teknikte önemli tabi. bence ne yaparsanız yapın çokta farketmiyor kendinizi ne kadar geliştirmişsiniz o farkediyor. dipnot: kesinlikle wt nin yada ebmasın adını kullanmadım zaten arkadaş ortamı içinde bir deneme oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 kısacası gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 fui sin tekmesiyle isini bitirseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 video isteriz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bi dahakine çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gabe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 mesajlara bakıyorum da dövüş sanatları gibi ciddi bir konuyu da afedersin sidik yarışına çevirmek sadece bizim millete has bir durum sanırım. Dünya üzerinde hangi sistem en iyisidir, en üstünüdür sorusunun bir cevabı var. UFC'de etkin olarak kullanılan Mixed Martial Arts. Bilmiyorum ışık yandı mı kafanızda: hepsinin bir karışımı, üstün yönlerinin adepte edildiği yeni bir disiplin. Tabii yeni mi orası da tartışma konusu. Zira dövüş sanatlarının, özellikle de uzak doğu menşeililerin çıkış yeri genellikle Hindistan olarak adresleniyor. Çıkış tarihi ise bir sürü "fanboy" ya da hikayecinin söylediğinin aksine m.ö. bir sürü bin sene evveline değil de Büyük İskender'in dünyanın altını üstüne getirdiği zaman olarak söyleniyor bu teoride. Açıklama olarak da İskender'in ordusundaki olimpiyat şampiyonu Pankreasçı savaşçıların (ki bunlardan eppey bir barındırıyor ordusunda İskender ve bu nedenle de atik ve güçlü bir ordu yapısı mevcut) geçtikleri yerlerdeki otantik stilleri Pankreas (ki orası da ilginç, bugünki MMA ile hemen hemen aynıdır antik Pankreas disiplini) sistemine entegre etmesi öne sürülüyor. En son durak olan Hindistan'ın savaş sporlarının rahipler eliyle öğretilmesi (antik toplumlarda üniversiteler tapınaklardır, genelde düzenli bir sekilde bilginin depolandığı nadir yerler oralar olur) ise teoriyi tamamlıyor. bence o bunu döver bu bunu döver fln gibi horoz dövüşü işleri geçelim. her disiplin yürekten ve çok iyi bir şekilde çalışılırsa çok üstün mertebelere çıkar. Ediz Aydın'dan birkaç aydır Muay thai alıyorum ve adamın thai pad'e vurduğu zaman kamyon çarpmış gibi etki yaptığını her ders görüyorum. WT disiplininden benim diyen hocayı saglam iki tane kick ile kırık kemik yığınına çevirebilir bence. ama bu bir üstünlük tiyatrosu değil. böyle bir meydan okuma olacaksa buyrun ring orada, oraya çıkılsın. bir de WT'ci Ebmas'cı oldugumu soylemedim, bok sürdürmedim okula fln demiş bir arkadaş. cok çiğ bir hareket bence bu yaptığın... neysen o sun, gizlemen etmen senin kompleksindir.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Gabe said: Ediz Aydın'dan birkaç aydır Muay thai alıyorum ve adamın thai pad'e vurduğu zaman kamyon çarpmış gibi etki yaptığını her ders görüyorum. WT disiplininden benim diyen hocayı saglam iki tane kick ile kırık kemik yığınına çevirebilir bence. ama bu bir üstünlük tiyatrosu değil. böyle bir meydan okuma olacaksa buyrun ring orada, oraya çıkılsın. bir de WT'ci Ebmas'cı oldugumu soylemedim, bok sürdürmedim okula fln demiş bir arkadaş. cok çiğ bir hareket bence bu yaptığın... neysen o sun, gizlemen etmen senin kompleksindir.. :) sidik yarışına çevirmek bize ait deyip sidik yarışına çeviriyorsun tebrik ederim seni. chaotic in ebmas a ait olduğunu söylememesi kadar doğru bir hareket olamaz, çünkü bir organizasyonu temsil etmek için 40 fırın ekmek yenmesi gerekiyor öyle hadi ben ebmasta wt çalıstım kapışalım diye çıkarsa organizasyondan atılır çat diye.sen yine ne demek istediğine karar ver de öyle konus bence kemik yığınları birleşip undead ordusu şeklinde pat pat vurmasın sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gabe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ben demek istedigime son derece karar vermiş vaziyetteyim. sidik yarışına çevrilmiş ise bu adamın da böyle bir durumu var. ee, nolacak, onu nasıl yapacağız gibisinden görüşümü belirtmişim. bir öncesindeki ve bir sonrasındaki paragrafları da bold yaparsan belki anlatabilmiş olacağım sana arkadaş. aradan cımbızla çekip bak bunu demişsin bir de bunu demişsin gibi şeylerle lafın öncesini sonrasını görmezden gelirsen anlaşamayacağımız kesin. ebmasta ders almış biri her adımında ebmas'ı temsil mi etmek durumunda? burdan bunu mu anlıyoruz? ben inanmıyorum buna. ebmas ya da x organizasyonun hocası, resmi görevlisi, resmi üyesi olursun o başka bir durum. ama bu antreman tadında spar resmi bir maç değil, bir müsabaka değil sonuçta neden çekiniyor? "temsil ediyorum" demesi başka bir şey "orada çalıştım" demesi başka bir şey. her biri ölümcül, her biri şöyle böyle, sokak dövüşü için kullanılıyor, hayatta kalmak için kullanılıyor fln fln gibi, Gracie'lere sokakta meydan okurum ancak vs. sözler söylemler, anonslar... bunlar bence dövüş sanatı mefhumunun sokağından geçmeyecek sözler, iddialar.. ki bir çoğu da asılsız ve gülünç bence. kişi hangi disiplini beğeniyor ve faydalı olduğunu düşünüyorsa (bu fayda ruhsal da olabilir sokakta kendini savunmak da olabilir) onu yapmalı. hiçbir disiplin de bir diğerinden üstün değil direkt olarak. o disiplini uygulayan kişi önemli burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 valla sıkıldım artık bu muhabbetlerden evet anlaşamıyoruz kimseyle,wt rulz fu sin tekmesi rulz geri kalan boş ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 gembukan ninpo alayını döver abicim kasmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bujinkan budo taijutsu pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 arkadaşlar direk dalıyorum ama muay thai - istanbul avrupa yakası, eğer mümkünü varsa taksim beyoğlu na yakın, yoksa sağlık olsun daha uzak ta olur böyle tavsiye edebilecğiniz kurs hoca falan var mı anlamı olan, bişeyler öğrenebileceğimiz bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ara Karanfil var Profilo Njoy'da Muay Thai-Kick box dersleri veriyor her cuma.Süper hocadır kendisi ayrıca dünya kickbox 2.si olmuştur zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ne kadar oluyo peki bu işin ücretleri acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 cumadan cumaya birşey öğrenmen çok zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hmm mesela başka nereler var kaç gün oluyo fiyatı ne oluyo nası oluyo en iyi hoca kim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 5 yıldır Shaolin tapınağında yaşıyorum yeni çıktım.Alayınızı döverim.Bir an önce tapınağa geri dönmem lazım ama çabuk çıkın karşıma.:D Not:Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar