metboy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 eh sende herşeye muhalefetsin =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 BOccOB umarım hayalin gerçekleşir ve bu ülkeden ayrılırsın. Hem sen karnını doyurursun hem de biz senden, iki yüzlü bir insandan kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 amerikalı, avrupalı olmak istiyorum diyen birisi lütfen ülkem gibi laflar söylemesin... Dalga mı geçiyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Kusura bakma ama... "Doğduğum yer değil doyduğum yer vatanımdır" diyen bir insan yeteri kadar ülkesine hakaret etmiş oluyor bence. Hiç kimse seni zorla tutmuyor bu ülkede.Kalkar gidersin gücüne güveniyorsan ya sev ya terk et diye bi söz vardır. Burada yemek yiyip burada eğlenip burada büyüyüp burada hayatı öğrenip ülkenden marşını söylediğin sınırlarına inandığın ülkenden faydalandıysan sıra ülkenin senden faydalanması gerekir. Bana göre inanılmaz saçma sapan bir düşüncen var.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Devletinde yaşayan(bu da yeni çıktı herhalde) insanlar olarak bizde seni sevmiyoruz. İki yüzlü bir şekilde ülkemizde yaşamaya devam etmen demokrasi gereği hakkın tabiki. Buna bir lafımız yok. Bizde en hayırlısı olması açısından en başından dedik zaten umarım amacına ulaşırsın bir gün diye... Malum amerikalılar seni çok sevecekler orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 vietnam dediniz de aklıma geldi.....battlefield vietnam çıktı oynadınız mı :D vietnam savaşı 1975 de bittiğinde bi komünist vietnam komutanının dediği şu lafı çok seviyorum : "...korkulacak bir şey yok.Vietnamlılar arasında kuzeyli veya güneyli diye ayrımlar bu ülkede yoktur.Bu ülkede yalnızca kovulan Amerikalılar vardır..."[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: blackchaos, 07 Nisan 2004 21:31 tarihinde demiş ki: Adamlar ırak b-52 bombasımıdır nedir bir bomba attılar. Manyetik etki yaratıyor. Irak tarih öncesi devire dönüyor 6-8km çapındaki heryerde kolsaatleri bile çalışmıyor. o dediğin EMP(electro-magnetic pulse) atıldığı sırada çalışmakta olan tüm elektronik cihazları devredışı bırakmak(sonsuza dek :D) amacıyla kullanılan bi bomba...fekat dediğin b-52 bombanın adı değil o uöağın adı... o b52 ler amerikadan kalkıp ingiltere de yakıt ikmali yaptılar ve ordan paso Irak ı bombaladılar....b52 ikinci dünya savaşında da kullanılmıştı ve de Hiroşima ve Nagasaki ye atılan atom bombalarını taşıyan uçaklardı( zaten bi tek b52 taşıyabilecek güce sahip o bombayı)[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 B-52'ler bayağı değişti o zamandan bu zamana. B-52 Flying Fortress şu an ki kullanılanlar sanırım.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: blackchaos, 08 Nisan 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Kusura bakma ama... "Doğduğum yer değil doyduğum yer vatanımdır" diyen bir insan yeteri kadar ülkesine hakaret etmiş oluyor bence. Hiç kimse seni zorla tutmuyor bu ülkede.Kalkar gidersin gücüne güveniyorsan ya sev ya terk et diye bi söz vardır. Burada yemek yiyip burada eğlenip burada büyüyüp burada hayatı öğrenip ülkenden marşını söylediğin sınırlarına inandığın ülkenden faydalandıysan sıra ülkenin senden faydalanması gerekir. Bana göre inanılmaz saçma sapan bir düşüncen var. eh işte bende bunları yazcaktım iyiki quote var =p[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Engizisyon iyi bişi deil.[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar