sparkuo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 İstediğiniz marka fotograf makinasını ucuza getirtebiliyorum. 10 günde elinizde oluyor. Fiyatını öğrenmek istediğiniz veya almak istediğiniz makinayı söyleyin yardımcı olmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Garantisi oluyor mu? Hangi ülkeden? Hangi yolla getiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Garantisi yok bi arkadaşım getiriyor. ben kendime sony cybershot w130 aldım 8.1 mp. kargo dahil 300 ytl. ürün teknosa da 580 e piyasaya çıktı. garantisi sadece geldiği ülkede geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 icinde ccd olan seyleri garantisiz almasaniz daha iyi oldu. zira cdd fiyati ~= makina fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Arkadaşım getirmede bi problem olmuyor da zaten yurtdışından ucuz bişey alıyosan garanti düşünmiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Alirsam dusunmem de garantisi olmayan seyi almam iste bu konuda. Ne olarak anladiysan artik yazdigimi. Arkadasimin almak istedigi makina 3000 YTL Turkiye'de. 1700 liraya getirtebiliyor. Sen de getirtirsin belki de o makinanin geldikten 2 gun sonra bozulmayacaginin garantisi var mi ?! Yok. Buyuk ihtimalle bozulmaz eyvallah da 1700 lira arkadasim icin benim icin buyuk para. 300 lira da oyle. Gozumu kapatip nasil riske atayim ? Ha PSP desen ayni seyi demicektim cunku okudugum yorumlara gore alet epeye saglam ve kolay kolay bozulmuyor. Sonuc olarak; Ben diyorum ki icinde ccd bulunan urunu garantisiz almam, cunku hassastir. Sen diyorsunki yurtdisindan ucuza urun aliyorsan garanti dusunmeyeceksin. Alakaya maydonoz, gel bize bazi bazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 .. Konuya Dewam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 İstersen sana psp de getirtebilirim..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yurtdisindan aldim, catir catir kullaniyorum, sagol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hangi sehirdesin,kargoyla mı yollican,ne kadar komisyon alıyon sevabına yapmıyon herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben istanbuldayım. siz adresinizi vericeksiniz yurtdışından direk size gelicek. parayı da bankayla halledicez. isteyene orjinal psp de getirebiliyorum ama o ramazandan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o aldığınız yerlerder uluslararası garanti de yapılması lazım belirli bi ücrete. araştırdın mı bunu hiç? bazı aletlerde oluyo bu tür şeyler. uygun bi para karşılığı uluslararası garanti oluyor. garantili mal isteyenler için söyledim. bişe almayacam ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eyw şu anlık mallarımız garantisizdir.. Almak isteyen veya fiyat sormak isteyen arkadaşlar buradan sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar