Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
enterasan deneyelim hemen
CusTodeM said:
Beyler bir olayı daha söyliyim birçok arkadaşıma oldu mail gelmeden accountlar onaylanmış oluyor yani arada spamlarken clienttan deneyin accountunuz alamıyan varsa hala.
Mesaj tarihi:
CusTodeM said:
Beyler bir olayı daha söyliyim birçok arkadaşıma oldu mail gelmeden accountlar onaylanmış oluyor yani arada spamlarken clienttan deneyin accountunuz alamıyan varsa hala.

Evet bana mail gelmedi ama şuan oyundayım =)
Mesaj tarihi:
herde en salakça olay benim başıma gelmiştir

herşe oldu mail geldi cd-key yolladım onayladı mail geldi bugun girmeye çalıştım yılladır wowda dahil olmak üzer 3-4 yıldır kullandığım login ve şifreyi girdim yanlış dedi 2-3 defe denedim ve acc bloke edildi ki şifreyi yanlış girme ihtimalim 0 ama buna ramen şifreyi kabul etmedi şuan acc blokeli durumda şaka gibi.
Mesaj tarihi:
Greetings,

Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.

The login you used is: lauxxxxxxxxxx
The code you used is: Pxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.

The WAR Team

Gelmiş 16 tane ağlayacağım.. nedendir ?

http://www.war-europe.com/?error=5x06
Mesaj tarihi:
11 tane de bana gelmiş ve CE kodumu girmiştim :D ne olcak acaba
Giovanni said:
Greetings,

Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.

The login you used is: lauxxxxxxxxxx
The code you used is: Pxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.

The WAR Team

Gelmiş 16 tane ağlayacağım.. nedendir ?

http://www.war-europe.com/?error=5x06
Mesaj tarihi:
aquila said:
sonunda EA store keylerimi gonderdi, ayiptir soylemesi 2 dakkada hem open betayi hem de head starti activate ettim, simdi oyunu dl etmek kaldi.

Headstartı nasıl aktive ettin??
Mesaj tarihi:
bu elimizdeki oyun dosyalarını headstarttan itibaren kullanabiliyormuyuz?

bir de eu icin su anda ce olmayan versiyonla headstart a girilebilecek bir versiyon satan yer varmı?
Mesaj tarihi:
DA2019 said:
aquila said:
sonunda EA store keylerimi gonderdi, ayiptir soylemesi 2 dakkada hem open betayi hem de head starti activate ettim, simdi oyunu dl etmek kaldi.

Headstartı nasıl aktive ettin??

US o
Mesaj tarihi:
Apache said:
bu elimizdeki oyun dosyalarını headstarttan itibaren kullanabiliyormuyuz?

bir de eu icin su anda ce olmayan versiyonla headstart a girilebilecek bir versiyon satan yer varmı?

Ea store UK den standart edition headstart veriyor 2 de ingame item veriyo
Mesaj tarihi:
selamlar.

oyunu indirip register butonuna tıkladım ve kayıt formunu doldurdum. ülke olarak türkiye işaretledim fakat aktivasyon maili gelmedi.

sonra yeni bir kayıt doldurdum ve ülkeyi fransa olarak seçtim. aktivasyon linki anında geldi.

bu da küçük bir anekdot olsun.
  • Yeni Oluştur...