KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 enterasan deneyelim hemen CusTodeM said: Beyler bir olayı daha söyliyim birçok arkadaşıma oldu mail gelmeden accountlar onaylanmış oluyor yani arada spamlarken clienttan deneyin accountunuz alamıyan varsa hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 CusTodeM said: Beyler bir olayı daha söyliyim birçok arkadaşıma oldu mail gelmeden accountlar onaylanmış oluyor yani arada spamlarken clienttan deneyin accountunuz alamıyan varsa hala. Evet bana mail gelmedi ama şuan oyundayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 herde en salakça olay benim başıma gelmiştir herşe oldu mail geldi cd-key yolladım onayladı mail geldi bugun girmeye çalıştım yılladır wowda dahil olmak üzer 3-4 yıldır kullandığım login ve şifreyi girdim yanlış dedi 2-3 defe denedim ve acc bloke edildi ki şifreyi yanlış girme ihtimalim 0 ama buna ramen şifreyi kabul etmedi şuan acc blokeli durumda şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Greetings, Your code hasn't been registered. Click here to view the reason. The login you used is: lauxxxxxxxxxx The code you used is: Pxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Please check your login, password and code carefully before doing another attempt. The WAR Team Gelmiş 16 tane ağlayacağım.. nedendir ? http://www.war-europe.com/?error=5x06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben register olmadım hiç asıl account için ondan mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 11 tane de bana gelmiş ve CE kodumu girmiştim :D ne olcak acaba Giovanni said: Greetings, Your code hasn't been registered. Click here to view the reason. The login you used is: lauxxxxxxxxxx The code you used is: Pxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Please check your login, password and code carefully before doing another attempt. The WAR Team Gelmiş 16 tane ağlayacağım.. nedendir ? http://www.war-europe.com/?error=5x06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sonunda EA store keylerimi gonderdi, ayiptir soylemesi 2 dakkada hem open betayi hem de head starti activate ettim, simdi oyunu dl etmek kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreily Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 herboku sormanın anlamı yok google diye bişe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oyundayım ama 16 tane regıster edılmedı dıye msg geldı :P sızın yapacagınız acc actıvasyonun. anladınız sız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Eastore taksıt yapıyor mu? D&R ı bekleyecez mecbur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aquila said: sonunda EA store keylerimi gonderdi, ayiptir soylemesi 2 dakkada hem open betayi hem de head starti activate ettim, simdi oyunu dl etmek kaldi. Headstartı nasıl aktive ettin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu elimizdeki oyun dosyalarını headstarttan itibaren kullanabiliyormuyuz? bir de eu icin su anda ce olmayan versiyonla headstart a girilebilecek bir versiyon satan yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 DA2019 said: aquila said: sonunda EA store keylerimi gonderdi, ayiptir soylemesi 2 dakkada hem open betayi hem de head starti activate ettim, simdi oyunu dl etmek kaldi. Headstartı nasıl aktive ettin?? US o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Apache said: bu elimizdeki oyun dosyalarını headstarttan itibaren kullanabiliyormuyuz? bir de eu icin su anda ce olmayan versiyonla headstart a girilebilecek bir versiyon satan yer varmı? Ea store UK den standart edition headstart veriyor 2 de ingame item veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Registration hala açılmadı mı? Ya da ben mi göremiyorum? Sadece code registration var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 edit: yanlış bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 alem bu adamlar hala mail geliyor 25 oldu gelen 2 maılle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sadece code register var normal register açılmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildemirel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 selamlar. oyunu indirip register butonuna tıkladım ve kayıt formunu doldurdum. ülke olarak türkiye işaretledim fakat aktivasyon maili gelmedi. sonra yeni bir kayıt doldurdum ve ülkeyi fransa olarak seçtim. aktivasyon linki anında geldi. bu da küçük bir anekdot olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Vay adiler, hemen sitelerini hekleyip Türk bayrağı koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hehhe zor be ama imkansız değilde gerek yok bence :D Shakkil said: Vay adiler, hemen sitelerini hekleyip Türk bayrağı koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 jonywayt said: alem bu adamlar hala mail geliyor 25 oldu gelen 2 maılle :P 28 oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bana 2. mail geldi 3. yumu beklicem simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ob keyi code dan gircen sonra mail beklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 jonywayt said: jonywayt said: alem bu adamlar hala mail geliyor 25 oldu gelen 2 maılle :P 28 oldu :P 35 oldu :P amma validate etmişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar