bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şimdi baştan alaım accont oluşturdum sonra mail geldi ok ledim snra welcome to war dedi sonra suspansed accont sonra tekrar mail geldi active etmek için linke tıklıom 5 dk sonra tekrar dene dio ???????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 suspended dedikten sonra geldi mi mail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eski acc name yazdım clienta sonra şifre salladım ve retrieving manifest files diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ewet login i değiştirdim geldi ama oda okeylemio?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 OMG DOWNLOAD EDIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 OMGOEMGOEMG ŞANS YÜZÜME Mİ GÜLDÜ YOKSA ?!?! XAENIN KURTAR BENI doğru mu bu olanlar sakin mi oliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yok mail gelmio :/ Mail gelmedende giremiosun galiba Allahtan dün uğraşımışım Manyaklar gibi 12 de başlamıştım saat 5 de açmıştım Beta key i bugün hiç kimse açamadı daha beta keyini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aman saakin nazar deio sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 beyler benim oldu tek tavsiyem spamlayın notepade yazıp hemen geliyor mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şöyle bir mail gelicek arkadaşlar Greetings Hezeyan, Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: Open Beta Licence Open Beta period (07/09/2008 to 13/09/2008 included) Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. The WAR Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi tamamen sans ya herşeyi yaptım pazar sabh 9 dan beri uyuku harici pc başındayım ??? o goa daki sevgili abilerim ablalarım çok severim kendilerini bnim geçirdiğim wakiti geçirseler şimdie hiçbi sorun kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 CusTodeM said: beyler benim oldu tek tavsiyem spamlayın notepade yazıp hemen geliyor mail Ne spamlıcaz .?? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bozkurt aynen senin gibiydim cmtsi gecesi uyumadım full başındaydık falan açıldığında girelim diye olmadı o zamandan beri uğraşıyorum ama madboy dediki bana warhammerallianceda adamlar bulmuş spamlayınca o anda kim yukardaysa ona activation geliyormuş yani anlıyacağın notepad aç yaz bilgileri ve spamla gelicek emin ol ama şöyle birşey var bana suspended dediği accden yapmadım eski accmde yaptım sana o yüzden gelmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sağol olabilir dediğin gibi napalım çekcez artık çilesini 13 ünde kapanıomuş 13 üne kadar devam :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yarin yeni register açılıyormuş olmadı yeni bir tane aç maille ordan spamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 2 gundur fıtık ettiler adamı, hayatımın 2 gunu bosu bosuna gitti. goa nın yapcagı isin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 custodem hacı eywallah, 3 spam yaptım anında mail geldi sonunda oynuyabilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 önemli değil benimde son patch bitti oyundayım şu an witch elf açtım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Pre order kutusundaki key de O ve D harfleri birbirine çok benzediği için 2 farklı şekilde activate isteği göndermiştim 8 saat önce sanırım fakat hala mail gelmemişti onaylandığına dair. Önceki mesajlardaki bir arkadaşın dediği gibi şimdi tekrar bedava aldığım open beta key ile activate ettim ve 2dk sonra activate olduğuna dair mesaj geldi ve şuan 196mb lık patch i indiriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 CusTodeM said: önemli değil benimde son patch bitti oyundayım şu an witch elf açtım :D benimde 10 dk ya kadar biter patch :D witch hunter accam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xaenin said: Nereden kontrol ettin? Mail geldi mi, bana mail gelmedi, tekrar yolladım request, o tamam çark döndü okey dedi requestinizi aldık, mail bekliyorum. 2 gündür 2 bin tane post kastınız beni de kayırttınız ya alacağınız olsun. yav şimdi dün gece saat 5.30 civarı gireyim register olayım dedim.. oldum sonra yattım ve öğlen şunu aktif edeyim dedim girdim siteye ''CODE'' bölümüne girip yazdım key'i vb.. bilgileri sonra dışarı çıktım biraz gezdim geldim ve mail'i kontrol ettim baktımki orda duruyor :D işte böyle oldu^^ yani ne kadar sürede geldiğini bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yav bende patch yapmıyor sinir oldum ona da... Error veriyor paso,anlayamadım gitti.. CB Client'i vardı elimde onun üstüne işte accountum ile girip yapayım dedim hata verdi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreily Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 allam millet warhammer dan mail bekliyo bizde pati accı için bekliyoduk erneyse. valla dün büyük uğraşlarla cdkeyi validate ettim, 3. ve son maili bekliyorum şuan. nalet olsun çok uğraştırdılar. neydi yani girip yazcam tak tak hesap bilgilerimi giricem cd-keyimi tak alıcam hesabımı oynayacam oyunumu. nedir bukadar enigmatik olan şey. neden hesap açmak için ellibin tane browser kullanıp çeşitli taktikler kullanmak zorundayım. yok f5 e aban sayfa ortaya gelsin ok e basma. doldum dolduum goaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreily Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 süper, mail geldi ama... Your code hasn't been registered. Click here to view the reason. key hatalı dedi. elinde fazla keyi olan varmı? +%^+&'%(/^@/%^(%+) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 simdi spamladım ben de, oldu walla 5dk once geldi mail... hemen patch'e baslamadı da, 5dk sonra, simdi patch yapmaya da basladı =), sabah goblin shaman'ımla aranızdayım eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar