Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir mail gelicek arkadaşlar

Greetings Hezeyan,

Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated:

Open Beta Licence
Open Beta period (07/09/2008 to 13/09/2008 included)

Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account.

The WAR Team
Sosyal ağlarda paylaş

bozkurt aynen senin gibiydim cmtsi gecesi uyumadım full başındaydık falan açıldığında girelim diye olmadı o zamandan beri uğraşıyorum ama madboy dediki bana warhammerallianceda adamlar bulmuş spamlayınca o anda kim yukardaysa ona activation geliyormuş yani anlıyacağın notepad aç yaz bilgileri ve spamla gelicek emin ol ama şöyle birşey var bana suspended dediği accden yapmadım eski accmde yaptım sana o yüzden gelmiyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Pre order kutusundaki key de O ve D harfleri birbirine çok benzediği için 2 farklı şekilde activate isteği göndermiştim 8 saat önce sanırım fakat hala mail gelmemişti onaylandığına dair. Önceki mesajlardaki bir arkadaşın dediği gibi şimdi tekrar bedava aldığım open beta key ile activate ettim ve 2dk sonra activate olduğuna dair mesaj geldi ve şuan 196mb lık patch i indiriyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Nereden kontrol ettin? Mail geldi mi, bana mail gelmedi, tekrar yolladım request, o tamam çark döndü okey dedi requestinizi aldık, mail bekliyorum.

2 gündür 2 bin tane post kastınız beni de kayırttınız ya alacağınız olsun.

yav şimdi dün gece saat 5.30 civarı gireyim register olayım dedim.. oldum sonra yattım ve öğlen şunu aktif edeyim dedim girdim siteye ''CODE'' bölümüne girip yazdım key'i vb.. bilgileri sonra dışarı çıktım biraz gezdim geldim ve mail'i kontrol ettim baktımki orda duruyor :D işte böyle oldu^^ yani ne kadar sürede geldiğini bilmiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

allam millet warhammer dan mail bekliyo bizde pati accı için bekliyoduk erneyse.

valla dün büyük uğraşlarla cdkeyi validate ettim, 3. ve son maili bekliyorum şuan. nalet olsun çok uğraştırdılar. neydi yani girip yazcam tak tak hesap bilgilerimi giricem cd-keyimi tak alıcam hesabımı oynayacam oyunumu. nedir bukadar enigmatik olan şey. neden hesap açmak için ellibin tane browser kullanıp çeşitli taktikler kullanmak zorundayım. yok f5 e aban sayfa ortaya gelsin ok e basma. doldum dolduum goaya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...