Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eu su ölü olabilir belki evet de us iyi gidiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 biri bana günü özetleyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hiçbirşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şu geldi şimdi Greetings NickNAme, Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: ACTIVATED Open Beta Licence ACTIVATED Open Beta period (07/09/2008 to 13/09/2008 included) Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. The WAR Team To log onto the portal, please visit Warhammer® Online: Age of Reckoning - Europe General User Conditions and Code of Conduct Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 CusTodeM said: Hiçbirşey bumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 confirm mail yapınca 711 suspended oldum.Düzelir mi yada bi çaresi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Budur herkes mail bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 walla bende dün 3 email ile başvurdum henüz tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 f5 yap düzelir ozgurtrk said: confirm mail yapınca 711 suspended oldum.Düzelir mi yada bi çaresi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Densiz said: şu geldi şimdi Greetings NickNAme, Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: ACTIVATED Open Beta Licence ACTIVATED Open Beta period (07/09/2008 to 13/09/2008 included) Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. The WAR Team To log onto the portal, please visit Warhammer® Online: Age of Reckoning - Europe General User Conditions and Code of Conduct siviit beybi cizız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 banada oldu o ve bilmiyorum düzelir mi eski accyi buldum ama şifreyi hatirlamiyorum retrieve yapiyim dedim o da olmuyor site sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Densiz sen ne zaman girmiştin keyi? Bi de patch yapabiliyon mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 18 i geçiyordu ben girdiğimde ama. Oyuna girmeye çalışınca Authentication failed. diyor başka bişi demiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yaw hala mail yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şuan başladı patch yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu demek oluyorki oyuna girebileceksin. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Teşekkürler. Eğer girebilirsem bu demek olacakki, telaşa gerek yok. Hepimiz gireceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mailleri fln bi duzene koycaklarına aptal aptal anasayfadaki login ekranını grilestirdiler ofline burası hesabı.Milet zaten artık kullanmıcak kadar usanmıştı orayı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şifremi değiştirebilsem nası sevinecem belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mail bi gelmedi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oh tamam diğer accyi confirm ettim sonunda Welcome to WAR diye mail geldi ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 GOA = Group Of Amateurs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 idd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 WELCOME TO WAR dıye maıl bana 1 saat once geldı ama hala patcher da sorun var ındırmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yaw en sonunda kafayı yedircekler. accountu active etmek icin mail geldi sonunda active etmeye calısıorum error werio. bende bi iki defa denedim suanda accountum suspentiona alınmıs :D bu ne len boole kafayı yedirirler walla. 2 gunde activation maili geldi 2 gune active etsem 2 gune key girerim artık oyun acılır zaten beta kapanır :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar