ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aha codu gırdım code request has been regıstered dedı.Heralde arkama burda yaslanıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yha beyler bu maılın gelmesı ne kadar surer zaten kodu yasıp aktıflestırmkek olum gıbıydı bıde bunu beklemeyek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ebolamaxi said: Aha codu gırdım code request has been regıstered dedı.Heralde arkama burda yaslanıyorum? Tamamdır. Benim dün sabahtan beri kastıgım şeyi sen 10 dakikada yaptın. Yaslan arkana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 RedallHoor ne durumdasın girebildinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Beyler kac saattır beklıyorsunuz bu mailin gelmesini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aynı key ve bılgılerle tekrar doldurdum yıne code actıvatıon request has been regıstered dedı sımdı maıl mı gelıcek? Redal TESEKKUR EDERIM yardımın ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 işten çıkarken 102 de bıraktım 114 olmuş arasını bu kafayla okuyamam :D key i girdim kk kardeş selametle dedi şimdi oyuna girmeye çalışıyorum nanik diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet. ama gelmicek öle de bi gerçek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet mail gelecek yaklasık bir saat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Arnis said: RedallHoor ne durumdasın girebildinmi? 2 tane acc ile başvuruyu tamamladım. Mailde geldi herşey iyi durumda fakat oyuna giriş yapamıyorum. Böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 redal beta kodu aktif ettin mi? ondan sonraki mail geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 En azından sıze mail geldi onu bulamayanlar war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Acc olayım patladı neyse keyi girmiştim ondan mail bekliyorum o da gelmezse artık oynamıyorum bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Evet kodu girdikten sonraki maili kastettim. (ben oyle anladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 This will be checked via an asynchronous process and an email will be sent after a short time to either confirm your registration or to inform you of any errors - then you can play! yalana kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 siteye login olsam girecem beta key i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 beyler mail gelenler kutusuna mı yoksa taslaklar weya cöp kutusuna mı gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Login olmana gerek yok ki yeni bilgi var yine bildiklerimiz. As a lot of people seem to be a little confused over this I'm going to post up some quick Q&As. If you have other questions then please post them below and I'll try to answer them, please don't post anything else other than questions in this thread so that it's easy to find the important info. Q: I can't log into the site, I get the 'Authentication servers are offline message' A: Yes, you do not need to login to the site to use this page. Simply go to here and fill in your details. Q: Who can use that page? A: Anyone who already has a beta centre account - this means anyone who created an account to apply for the closed beta or to recieve the newsletter even if they didn't get a closed beta invite. In addition, anyone who created an account on our site yesterday and has received a confirmation email. Q: I don't have an account yet, when will I be able to use my key? A: We are bringing a new account centre online, at the moment we have no ETA for this but we will keep you informed via the news. Q: I put my details in, now what? A: All you need to do now is to wait for an email from us. This email will either confirm that your validation is complete (in which case you can log in and play) or that there was a problem with your details (in which case you need to go back and resubmit your information). Q: Why are you doing it this way? A: To reduce the load on the database server we have an asynchronous system. What this means is that when you put your details in, the system will store it, another system will then check it and confirm the details to you. This means the whole system is much smoother. __________________ Iain 'Requiel' Compton - English Community Manager European Warhammer: Age of Reckoning team War-Europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 GwindonSurion said: siteye login olsam girecem beta key i... direk burayı tkla keyi girmek icin. http://www.war-europe.com/#/activation/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 much smoother ha? ybsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Beta center accm var benim keyi girmek için almıştım onla girece yani öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Evet aktif bir acc yeterli bende eski acc ile girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oyuna girip cok şükür deyip oynayabilen warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben key girdim ama oyuna giremiyorum arkadaşlar 10 dakika sonra girdik mail gelmeden dediler ben yarım saat oldu kapı duvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu nedir yahu dalgamı geciyorlar milletle? http://www.war-europe.com/?type=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar