jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yuru kım tutar senı. ona bırazda edit yapsaydın ımba olurdu serefsızım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hala durum kötü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 haberler iyi ama durum kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Email gelsin artıkk =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sadece mail bekliyoruz sonrasında patch sorun olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hala uğraşıyo musunuz lan 10 oldum ben class deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Apache said: ben bu konuya msg yazmak icin kaydoldum siz dusunun konunun yarisi zaten absolut'un epic savasi. azme hayran kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bız maıl beklıyoruz :D register olayını degıstı. form doldurup belediyeye veriyorsun onlar ilgileniyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bir de korkmaya başladım şimdi acaba bir şeyi yanlış yazdım mı diye, boş yere key giderse fln ağlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 topak aglama duvarina dondu zaten, aglamayan yok .. buyrun.. kalmasin icinizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 it herifler uğraşmıyo bile bence. inanmıyorum ben. kahvelerini falan içiyorlar az sora bakarız diyorlar. itsiniz lan it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Anasayfada code dıye yere tıklayınca regıster code cıkıyor oraya pre-order kodunu gırıyorum hata verıyor. forumda en son 65. sayfayı okudum eger bılen varsa acıklayabılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hatamı veriyor yok canım ahah yanlısın var o sistem degisti artık keyini yazıp verioyrsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯ ........('(...´...´.... ¯~/'...') ..........................'...../ ..........''............. _.·´ ..........................( .............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 slm millet ne var ne yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 amg omf wtf ffs AAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende yazdım o yeni sayfaya account key falan mail bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ebolamaxi said: Anasayfada code dıye yere tıklayınca regıster code cıkıyor oraya pre-order kodunu gırıyorum hata verıyor. forumda en son 65. sayfayı okudum eger bılen varsa acıklayabılır mı? 65 sayfayı bi daha oku. + olarak. http://www.war-europe.com/#/registration/ Önce buraya girip üye olmaya çalış, hata vericektir sen azimle kayıt olmaya çalışırsan site pes edip seni üye yapıyor. Eğer gerekli azimi gösterirsen bir mail gelicektir maildeki linke tıklayıp üyeliğini aktif et. ( Bu sırada azimli olmayı unutma ) Sonracıma http://www.war-europe.com/#/activation/ Bu linke yönel burdada abandı damat misali azimle savaş ve sonuca ulaş. Herşey yolunda giderse bizim gibi arkana yaslan ve mail gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 RedallHoor said: ebolamaxi said: Anasayfada code dıye yere tıklayınca regıster code cıkıyor oraya pre-order kodunu gırıyorum hata verıyor. forumda en son 65. sayfayı okudum eger bılen varsa acıklayabılır mı? 65 sayfayı bi daha oku. + olarak. http://www.war-europe.com/#/registration/ Önce buraya girip üye olmaya çalış, hata vericektir sen azimle kayıt olmaya çalışırsan site pes edip seni üye yapıyor. :D beyler yha maıl ne zaman gelır sızce 2 sattır gondermek ıcın ugrasıom gonderdım bıde maılı beklıyecez :( Eğer gerekli azimi gösterirsen bir mail gelicektir maildeki linke tıklayıp üyeliğini aktif et. ( Bu sırada azimli olmayı unutma ) Sonracıma http://www.war-europe.com/#/activation/ Bu linke yönel burdada abandı damat misali azimle savaş ve sonuca ulaş. Herşey yolunda giderse bizim gibi arkana yaslan ve mail gelmesini bekle. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Acuka naaptın ? Bu arada mail geldi bana fakat hala giriş yapamıyorum. Ama bardağın dolu kısmını görmek lazım, sabrım ile başa çıkabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Evet ne güzel. Ilk registerdan açtığım acc için gelen mailden linke basıyordum olmuyoru çünkü son bir bastım yazana bak... "Your account has been suspended, your access has been blocked. Code 711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 uye oldum aktıve maıl ı geldı aktıve ettım ama kodu gırıyorum hata verıyor devamlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 acuka guldu. absolut yılmadan devamlı savasarak asti o sorunlari onun dun gece buraya yazdiklarini okumak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sanırım ilk sana geldi herkes bekliyor cünkü ses seda yok yabancı forumlardada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kjl said: Eğer gerekli azimi gösterirsen bir mail gelicektir maildeki linke tıklayıp üyeliğini aktif et. ( Bu sırada azimli olmayı unutma ) surekli register'a tıklayıp ok mi diyelim errora bu mudur yontemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar