Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 7x11 aktivasyon hatası var spamla bile gecilmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 RedallHoor said: Aktivasyon işini halledip oyuna girebilen varmı ? Ayrıca ne zaman aktive etti ne zaman mail geldi onlarıda bi yazıversin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bana da mail geldi ama account çalışmıyor hala authentication serverlar çalışmıo bence direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ulan bılgısayarcıya gıttım hede hala donuodu yarım saat sorna geldım hala donuo firefoxda napmam lazım http://www.war-europe.com/#/activation/ denıorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bişi yapman gerekmiyor. Yoğunluktan veya başka bi aptallıktan dolayı sürekli göçüyor sanırım. Yada sistem rast gele bizi atıyor. Beklemek yerine ara sıra yeniden denemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tekrar girdim aktif olmuş keyi your code activation request has been registered dedi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 allah allah mail gelmedi bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 way be chrome la oldu Firefox allah belanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 chrome güvenlik acıgı var diye tırstım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mail gelmiyor diğer acc register mailide daha ynei geldi dün akşam 12 de falan yapmıştım şimdi geldi siz düşünün artık 2 acc açıyorum resmen birinde key var o da product key sayfasından yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yuh artık open betayı parayla sat(yenı moda bu ya) sona elıne yuzune bulastır 3 fırmadanda ses cıkmasın goa mythıc ea elele patıcık k.sun go.ne :) yanı hakkaten ıyıkı almamaısım pre order. kusuruma bakmayın arkadaslar sınırlerınızde bozuk uzerıne ben fazla gelıyorumdurda yuh yanı dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sırayla aktive edeceğiz demişler sayfada. Bekleyeceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yok hayır güzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 allah belalarını versin işte. ne diye bekletiosunuz ki tekrar gerizekalılar? aptallar ya of sinirden geberticem herifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 iyide beleş dağıtıyorlardı beta keyleri ne parası, collectors edition preorder onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 keylerın yarısı belestı.su ısı ne zaman free yapsalar her oyun oldugu gıbı buda goctu. yazık yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 said: As a result, we will launch a new code registration page today at 16:00 CET. This new page will help to validate the massive amount of beta codes. After you validate the page, the request will be first stored and then checked via an asynchronous treatment şimdi kapadılar activate olayını ve kontrol etmekteler sanırım. yarına falan yollarlar maili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 valla wow eu open beta da hiç zorlandığımı hatırlamıyorum, tıkır tıkır girip oynamıştım lagsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet aynen wow betasında çat çat girmiştim bende firma farkı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 wow eu usten sonraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 C3nK said: bu arada aktif ettikten sora accu tekrar deneyince gene you cd key activated diyor bozuk olmasin şu yeni yaptiklari link :P Böle bişi demiştim biraz evvel doru heralde anasayfada key authentication online haberini kaldirmişlar bi sorun var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ewet wow hiçbir betası bukadar kasmadık ki mythic blizzard oranla online oyun konusunda daha tecrübeli ve arkasında EA gibi babalarrı varken bukadar amatörce işlem olmaz hakket ayrı yetenek, skill gerekir amatör olmak için yav =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 WoTLK EU Betası sürünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben ılk defa bı oyunda bole bırseye sahıt oluyorum. 3 5 gunluk open beta bır beta degıldır katılmıyorum bu daha cok oyunu oynamak ısteyen ınsanlar bızım oyunumuz bole dıe bı ongorsellık amacı ıle yapılır. o yuzden bu olayı beta normaldır dıe karsılayamadım. allah verede oyunda bole sıkıntılar olmasa. neyse prd yenıden oyunu da almadım ıyıce ara gazcı durumuna dusuyorum. benım heyacanımda ınsanlar oyuna gırselerde ızlenımlerını anlatsalar dıyeydı bende kendıme gore patlamıs oldum ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eytere beea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar