kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahah opera hala donuyodu, firefox denedim ilk denemede oldu... edit: @cuce, http://www.war-europe.com/#/activation/ bu adresi dene abi, ana sayfadaki haberdeki link bu...
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 OLDU BE activate hemde direk oldu tekrar yapınca off
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 http://www.war-europe.com/#/myproductkey/?lang=en cuce burdan giriliyo
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Densiz said: Olayın tarayıcı ile bir alakası yokki. Çalışan şey FLASH. Hani ie de bug olsada veriler gitmese, veya firefox da problem yaşatsa site neyse ama... Site flash yani tarayıcının hiç bir önemi yok? öle diyosunda ben firefoxla bide ieyle denedim firefox 20 dk boyunca dönmeye devam etti ne hata ne bişi ieyle dakka başi hata veriyodu sonunda kabul ettirdim.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 neyse 3 gün sora da mail gelse, 1-2 saat oynarız işte.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Deacon o sayfa bende üstte wahammer altı siyah kalıyo öle...
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 benımde activated dedi ama bir turlu güvenemiyorum neden acaba :P
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yahu ben anlamadım bişiy.. Dün eu sayfasında hesap açmaya çalıştım, email de geldi ama confirmation link'e tıkladığımda sürekli error veriyor açılan sayfada. Siteye zaten login olamıyoruz, authentication serverlar hala kapalı.. Şimdi bu yeni açtıkları key register sayfasında yeniden mi hesap yaratıcaz.Yoksa o maili gelen ama confirme olmayan hesap ile mi girmeyi denicez keylerimizi.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Benim keyde aktive edildi yazdı. Hadi bakalım bizde beklemeye girdik.
cemad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya aktivate ettim bu yeni linkten. ama clientta kabul etmiyor kullanıcı adı ve şifremi? halbuki aktive etme ekranında username ve password de girdik kabul etti ne alaka şimdi?
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahanda aktive edildi şimdi bi mail gelecek sanırsam onla cebelleşcez.
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 muhtemelen sıraya almıslardır. mail gelince aktif olacaktır.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Cuce said: Deacon o sayfa bende üstte wahammer altı siyah kalıyo öle... biraz bekle yüklerken hiçbişi sölemiyor ve çok yavaş yükleniyo site. açılmazsa f5 yap gene bekle 2. seferde kesin açılıyo.
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Cuce said: Deacon o sayfa bende üstte wahammer altı siyah kalıyo öle... Cüce baska bir browser ile dene ve sürekli yenile sayfayı gelene kadar.
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oyle de gelmedi mail falan daha bana... cuce, benim mesajdaki edit'i gormediysen, http://www.war-europe.com/#/activation/ bu adresten girmeyi dene bir de... ana sayfadaki haberdeki link bu...
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ... IE le oldu... Yazıklar olsun FF, saatlardir ctrl f5 yapıyorum.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Activated dedi ama mail gelmedi halen. :(
EarS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eee patch yapmaya kabul etmiyo hala hesabı ne iş mail mi beklicez
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 cdkeyi girdim acticate ettim. saniyesinde email geldi. fakat bu seferde clienta kullanıcı adı ve şifre giriyorum çalışmıyor. anlamadım bişey :/
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 2 sinin bir farkı yok sanırım. Bende eski linkten aktive ettim. Şimdi yeni linkten girince, bu key kayıtlı diyor. Bir farkları yok sanırım (adres dışında)
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi zaten aktif ediyorlar bir daha neyi kontrol ediyo bunlar? zaten yeterince rezil etmediler mi milleti hala bekletmeye kasıyorlar? bu kadar mı aptallar bu kadar mı beceriksizler ya?
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aktivasyon işini halledip oyuna girebilen varmı ?
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu arada aktif ettikten sora accu tekrar deneyince gene you cd key activated diyor bozuk olmasin şu yeni yaptiklari link :P
Öne çıkan mesajlar