spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Girenler Worlds Edge serverında karakter açılırsa, Akşam beraber party yapılabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arkadaşlar WAR ın websitesine nasıl register oldunuz ? 3.cü basamakta sürekli code 414 die bi hata veriyor. Bunu nasıl açıcaz fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ne oyunmuş be 100 sayfa oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 daha olmadı... 4 sayfa var önümüzde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 garbage a kadar yolu var ya oyunun ya topic in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bütün oyun zevkimi aldı götürdü goa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 diger forumlarda boyle 200 sayfaya dayanan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi o diilde ne olcak sonunda yani nezaman rahatılıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oyun gelene kadar rahatlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oyun gelince rahatlayacaksa yine iyi :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 cok baydım ya gelen mailin confirmationu calısmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Alttan göremiyorsanız linki kopyalayın ile dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 96 sayfa tabiki hepsini okumadım , buradaki arkadaşlar register ı genel amerika sayfasından mı deniyorlar yoksa eu sayfasından mı ? Çünkü eu sayfasında geçici olarak servis dışı muhabbeti dönüyor register da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Eu ama arada girebilen giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 buarada bu hadise forumdaki iki yüzlü trollerin ayıklanması açısından çok faydalı oldu kimin ne olduğu ortaya çıktı. en azından kendimi böyle avutayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Cok şükür en sonunda patchleri indirmeye başladım umarım oyuna girerken bi aksaklık olmaz .. girmeyeceginden %100 eminimde işte avutalım kendimizi biraz :) ... bu arada arkadaşlar ben actım www.war-europe.com u 3. deneyişimde kayıt oldum yarım saate kalmadan da mail geldi bence tamamen şans sürekli deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Öglen oldu hala bir gelisme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: NAYIRRRRR oyuna girdim 2 mob kestim server attı 476 kişi bekliyor gene :) Demekki butun serverlar açılana kadar girmek haram bugün bana :) hangi serverda açtın char? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bir cılgınlık yapar uninstall ederim oyunu adam ucuncu denemesinde almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tadım kactı basıma agrılar gırdı GOA ... ... ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sakin ol sakın yapma öğle bidelilik :D bu arada patch nekadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ahah iyi yapmıslar resimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hemen insanlar çalışmalara başlamış daha 2 . günden ahha image çöplüü dökülmüş ortalığa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar