winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: 133 85 geçmişim sanırım seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 109 durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 2 gun oldu daha internet sitesini asamadik :D siteyi 2 gunde duzeltemiyen oyunda ne yapcak acaba budami patliycak yoksa blizz nasi egleniyordur suan kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bence blızzın botları sıstemı DDOSluuooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 key ekranını filan geçtim ben daha login bile olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yok oyundan genelde baya pozitif yorumlar var 2 gündür. Ufak tefek buglar falan diyorlar ama genelde çoğunluk güzel başlangıç yorumunu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu derece kötü acılıs yapamazlardı baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ediz1 said: 2 gun oldu daha internet sitesini asamadik :D siteyi 2 gunde duzeltemiyen oyunda ne yapcak acaba budami patliycak yoksa blizz nasi egleniyordur suan kimbilir Blizz ea yi mythic i kendine rakip olarak görmez :) Blizzard benim olsaydı görmezdim en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi AOCun acılısı cok daha temızdı ya gırdım sıteye bastım gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arkadaşlar oyun güzel ama goa kötü.. kaka ee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 lol el goz kordinasyonum kaydı bı baktım paticike f5 atıom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aslında açılış değil daha yani OB açılışı daha. Bunun daha headstartı vear normal releasei var yani daha çok acı çekicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ulan USe mı gecsem napsam bu goayla olmaz bu ıs. Daoc zamanı malum ortada.. data center coker herıflerın backupları fln olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Beceremedi kısaca adamlar, ben bu kadarını beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben ea i tanıosam bunu goanın yanına bırakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mighty_THoR said: key ekranını filan geçtim ben daha login bile olamadım Dostum bence şifreni girerken büyük küçük harf hatası yapıyor olmayasın sen keyini onaylattın şuan bizim gibi sıra bekliyor olman lazım. Bu arada "Absolut" dostum son 20 kişi kaldı sonunda zafere ulaşabilecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 naapar goa yıda mı satın alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 keyi yazmamız gereken yere gelemiyorum bir türlü siteye login olamıyorum key sayfasına direk link varsa biri yazabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bendede 58 ama ofiste bi hareketlenme var, kesin girip 3 dakka sonra çıkmam gerekecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 winxp said: Mighty_THoR said: key ekranını filan geçtim ben daha login bile olamadım Dostum bence şifreni girerken büyük küçük harf hatası yapıyor olmayasın sen keyini onaylattın şuan bizim gibi sıra bekliyor olman lazım. Bu arada "Absolut" dostum son 20 kişi kaldı sonunda zafere ulaşabilecem :) bende authe zamazingosu kapalı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abı yok bole bısı para verdık o kadar guarenteed space cart curt noldu.. dagıt 100k account ebenınkı GOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 http://www.war-europe.com/#/myproductkey/?lang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 of ya nasıl oldu ise 2 farklı dosyaya kurulmus oyun..ondan login olamıyormusum..neyse aç karnına kafam basar gibi oldu .Dosyaları birleştirdim..Login olabildim..pfff kafama :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 valla loopa bırakacam ha login olmamaktan gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yukardaki adrese girin F5 yapın deneyin birde. Log in olamıyorum diyenkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar