Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 siteden? download bölümüne client eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 key aldik registera gittik invalid key dior sayfada hay allahim bu ne eziyettir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 az once hic takılmadan girdim keyi yazdım not valid dedi icim rahatladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hmm acaba eu us clientlari farkli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Densiz said: Quenas sen ne zaman girdin keyi (şimdi herhalde?) 6.44 te falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 An itibari ile açıldı Yine Bir kaç dakika sonra kapanırmı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 valla bence zahmet etmeyin acildi mesaji yazmak icin cunku yazana kadar gene kapatiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sürekli kapanıyor yada 1103 veriyor. Neyse benim download yeni bitmişti zaten :P, biraz yatayım sonrada açılır ve problem yaşamam umarım :D. Size iyi denemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 allah allah, deliricem yaw... yine yetisemedik, kapatmıslar... bu arada girenlere soruyorum, open beta'da grafik ayarı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aquila said: hmm acaba eu us clientlari farkli mi? aynıda olsa bu saatten sonra us keyi bulunmaz elinde olan varsa yaşadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sabah oldu hala girilmio key falan peeeeh. günaydn ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hesap almaya calisirken ucuncu sayfadaki image da hep hata meydana geliyor nasıl atlatılacak şu saatte hesap alabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ona sabit bi kod vermişlerdi ya ön sayfalarda var dicem de 70 sayfa :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Günaydın herkese, yine sorun devam, alışıldığı gibi. O yazıyı CEO falan yazmamıştır, külliyen yalan, tam bir PR hilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aradım baktım tek tek FWXH3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ııh olmuyor hatalı kod diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aynen yav hata of pof of pof of pof. klima reklamına donduk :P direk acc yarakma ekranının adresı neydi.www.warhammer.com bişi bişi registermıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 15. sayfada buldun bılıyorum key i ama uzucu bır haber o key i kabul etmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 deli olucam girdim key i kabul etti tam ok e basacam atti log in den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ilerde serverlar açılınca şenlik seviyesi yükselir.artık ceo anasayfada çok fazla rvr yapmayın sohpet edin az emesende gibi motive edici mesajlar atar.bi kayıtı halledemediler şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu eu beta build i us e çevirmenin bi yolu var mı öyle ip falan değiştirip. hazır hesap var ona gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 resim dogrulama çalışmıyor simdide offff ayar ettıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bugunude ıptal ettıler bence becerıksızler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 allah hallettım maıl attık dedıler bakalım ne olacak :P allahhh mailde gelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 resimi nasıl hallettın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar