KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu saate mesaj atıyor 03 de çalışıyoruz ama halen yapamadık ne güzel iş ha :D
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yatıyorum yarına sabah görev başı lol
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 adamlar demis iste sabahın gec saatlerinde sorun cozulmus olcak, yani sabahın gec saati oglen oluyo
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 SavagE said: adamlar demis iste sabahın gec saatlerinde sorun cozulmus olcak, yani sabahın gec saati oglen oluyo Öğlen deselermiş daha kolay olurmuş :P. Olayıda abartmamak lazım aslında. 24 saatlik yanılgı payı normal. Ki dedikleri gibi bu büyük bir problemse ve bunu 24 saat içinde halledebilirlerse bu onlara - değil + not vermek gerektiğini gösterir :P
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 niye + not amerika serverları down oldu şukadar saat sonra açıcaz dediler saniyesi saniyesine açıldı bir adam sorun yaşamadı elde çalışan örneği varken çalışmayanı hoş görmek mantıksız.şayet amerikada da sorun olsa ozaman kk di kabul edilebilirdi ama bir yerde çalışıp bir yerde çalışmaması bence kabul edilebilir değil
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi sorun yasadık 2 saat acıklama gelmedi siteden. o acıklamadan bi 6 saat sonrada diger acıklamalar geldi. adamı fıtık ettiler. zaten sen neyine guvenip registerla ob yi 5 saat aralıklı koyarsınki
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet ya madem ob keyleri dağıttın şöle bi kaç gün önceden millet register edicekti o an kitlense bile op nin açılmasına kadar herkes halledecekti
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 clienti dl edemiyorum key gelmedigi icin, boyle sacma is olurmu. fileplanettan baska nerden bulunur US client.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Orada demek istediğim. Beklenmedik şeylerin olabileceği ki bu güzel birşeymiş gibi geliyor. Bu yaşadıkları olay, avrupa oyuncularını küçümsememeleri gerektiğini hatırlatır diye umuyorum. 24 saatlik bir gecikmeninde çok büyük bir şey olmadığını düşünüyorum.
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eger sen 3 yıl hazırladıgın oyunu acıkladıgın tarihte release edemiyosan bu başarısızlıktır
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 betasından bahsediyorum, 1 gun delay oldu bu arada 20 saat ugras sonucunda cd keyi yazdım, cd key yanlıs dedi, arkadasım 1 harf rakam yanlıs wermis herhalde bana kahroldum
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 amawgood basardım galiba keyi girdim success dedi ama patcher a login olmuo. hos girsemde oynıyamıcam işe gidiorum pff
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 savage bende ondan korkuyorum. Ya keyler elimizde patlarsa? :D Dağıtılan keylerden aldık sonuçta :P
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 key i girtdiysen bir email daha gelmesi lazım başarılı diye
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende ondan tırsıodumm keyi kabul etti cok şükür :) ama error dedi :( işallah sizinde keylerde sorun cıkmaz hadi kolay gele neden ben amerika serverı clentini download etmedimki :(
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oha keyi yazdım. onaylıyormusunuz dedi. Yes e mouse yi götürürken sayfa hata verdi.
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 keyi girdikten sonra patch yapmak için authenticate falan mı alzım mailden yoksa az beklemek mi lazm? edik: az beklemek lazımmış patcher başladı :D lanet olsun ya oynayamıcam akşama kadar of
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya beyler bendeki keyleri girince key invalid diyor deliricem
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Quenas sen ne zaman girdin keyi (şimdi herhalde?)
Öne çıkan mesajlar