KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu saate mesaj atıyor 03 de çalışıyoruz ama halen yapamadık ne güzel iş ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yatıyorum yarına sabah görev başı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 adamlar demis iste sabahın gec saatlerinde sorun cozulmus olcak, yani sabahın gec saati oglen oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 beta keyi olan var mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu saatte hala halolmamış.ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 SavagE said: adamlar demis iste sabahın gec saatlerinde sorun cozulmus olcak, yani sabahın gec saati oglen oluyo Öğlen deselermiş daha kolay olurmuş :P. Olayıda abartmamak lazım aslında. 24 saatlik yanılgı payı normal. Ki dedikleri gibi bu büyük bir problemse ve bunu 24 saat içinde halledebilirlerse bu onlara - değil + not vermek gerektiğini gösterir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 niye + not amerika serverları down oldu şukadar saat sonra açıcaz dediler saniyesi saniyesine açıldı bir adam sorun yaşamadı elde çalışan örneği varken çalışmayanı hoş görmek mantıksız.şayet amerikada da sorun olsa ozaman kk di kabul edilebilirdi ama bir yerde çalışıp bir yerde çalışmaması bence kabul edilebilir değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi sorun yasadık 2 saat acıklama gelmedi siteden. o acıklamadan bi 6 saat sonrada diger acıklamalar geldi. adamı fıtık ettiler. zaten sen neyine guvenip registerla ob yi 5 saat aralıklı koyarsınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet ya madem ob keyleri dağıttın şöle bi kaç gün önceden millet register edicekti o an kitlense bile op nin açılmasına kadar herkes halledecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 clienti dl edemiyorum key gelmedigi icin, boyle sacma is olurmu. fileplanettan baska nerden bulunur US client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Orada demek istediğim. Beklenmedik şeylerin olabileceği ki bu güzel birşeymiş gibi geliyor. Bu yaşadıkları olay, avrupa oyuncularını küçümsememeleri gerektiğini hatırlatır diye umuyorum. 24 saatlik bir gecikmeninde çok büyük bir şey olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet goa batırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eger sen 3 yıl hazırladıgın oyunu acıkladıgın tarihte release edemiyosan bu başarısızlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 release 18inde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 betasından bahsediyorum, 1 gun delay oldu bu arada 20 saat ugras sonucunda cd keyi yazdım, cd key yanlıs dedi, arkadasım 1 harf rakam yanlıs wermis herhalde bana kahroldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 amawgood basardım galiba keyi girdim success dedi ama patcher a login olmuo. hos girsemde oynıyamıcam işe gidiorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 savage bende ondan korkuyorum. Ya keyler elimizde patlarsa? :D Dağıtılan keylerden aldık sonuçta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 key i girtdiysen bir email daha gelmesi lazım başarılı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gelmedi daha geç mi gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende ondan tırsıodumm keyi kabul etti cok şükür :) ama error dedi :( işallah sizinde keylerde sorun cıkmaz hadi kolay gele neden ben amerika serverı clentini download etmedimki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oha keyi yazdım. onaylıyormusunuz dedi. Yes e mouse yi götürürken sayfa hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 keyi girdikten sonra patch yapmak için authenticate falan mı alzım mailden yoksa az beklemek mi lazm? edik: az beklemek lazımmış patcher başladı :D lanet olsun ya oynayamıcam akşama kadar of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya beyler bendeki keyleri girince key invalid diyor deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Quenas sen ne zaman girdin keyi (şimdi herhalde?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 clienti nerden indirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar