Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sagolun, Safaride 2. sayfaya gelebildim simdi ama devam edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yok abijim resim doğrulaam gelmiyor 4 farklı browser dan kayıt olmaya çalışıyorum rezeliiğe bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben valla registerde siyah ekrandan başka bişi goremedm daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Adamlar bu ilgiyi görünce keyiften göbeklerini kaşıyorlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 herkes nöbet tutupu abandi sanırım açılır açılmaz sitede kaldıramadı yoğunluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu saatte kaç kişi kayit olmaya calisiyodur merak ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çömktü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Avrupa daha yeni uyanıyor dahada rezilleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 migden bulandı artık ie firefox chrome hepsinde yazmakdan sıkıldım aynı seyleri firefox register a tıklayamıyorum bile chrome da en alttaki continue yazısı cıkmıyor ... god dmmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 simdi de resim error code 1103 verio allam yarabim hsfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 iyide bunu 3 aylık bebekte biliyor ama bu karaktersizler özellikle böyle seviyor daha önce çok yaşadık bunu bir çok konuda Forme said: herkes nöbet tutupu abandi sanırım açılır açılmaz sitede kaldıramadı yoğunluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bunun böyle olacagını düsünemiyorlarsa yazık bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Acaba en baştan mı register olsak..Yoksa 3.stepte beklesek mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şu anda 4 ayrı browserda abanıom ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aklıma ösym nin sitesi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 beklemekle olmuyor :D ben 1 browser ı bekletiyorum resim yenile diyorum cix cix cix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Aslında test oldugunu düşünürsek adamlar sistemlerini test ediyorlar bi anlamda :) Test fail hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mad_Wolf said: ya wowdan atik kusma + nefret geldi ama adamlar isini biliyor ve beceriyor bu ne ya boyle kasis yok 8:30 ulan acmaya calis iste gece yarisi olursa da millet sabah yapar isini halleder yok 9:30 da kayit ogleden sonra da serverlar acilacak guya yarina kadar register olabilirsek buna da sukur ya hatirladigim kadariyla wow`un ilk gunleri bundan daha beterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Wow un betasını gece 4 te açtılar oda böyleydi. Kaçta açarsan aç nöbet tutucak adam bekliyo göçertiyo siteyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 FesTivaL said: Acaba en baştan mı register olsak..Yoksa 3.stepte beklesek mi :S Yeni pencerede denedim bişi olmuyor. Aynı sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 parayla rezil olmak bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 töbe para vermedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 vercez :D 3-4 günm sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Wowun releasei böyleydi arada fark var yani. Ve ertesi sabaha düzelmişti. Hatta gece herkes alabilmişti toplam 1.5 saat ugrasıp falan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bande warhammer anasayfası bile açılmıyor şu an hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar