daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu cıkıyor , ama mail gelmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Evet 4 saati buldu maili bekleyi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 SavagE said: http://www.war-europe.com/#/registration/ ben bu linki refreshledim surekli, ana sayfadaki registerdan girilmiyo burdan deneyin isterseniz 3. sayfada dogrulama resmi cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yorumları okudumda tadım yerıne geldı. sonunda pvp tabanlı bır oyun tam aradıgım seydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 jonywayt said: SavagE said: http://www.war-europe.com/#/registration/ ben bu linki refreshledim surekli, ana sayfadaki registerdan girilmiyo burdan deneyin isterseniz 3. sayfada dogrulama resmi cıkmıyor valla bi an 3. stepi gectim direk daha anasayfadaki register acılmadan, sorna 4. stepte takıldım yine. simdi explorer hata verdi yeniden baslıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 geçmiş olsuun serverları açmışlar biz daha register yapcazda patch yapacaz da girecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 raistlinthewiz said: yorumları okudumda tadım yerıne geldı. sonunda pvp tabanlı bır oyun tam aradıgım seydi Az sonra bikaç tane daha postlıycam, arada topiğe nur yağdırıyorum böyle insanlar cozutmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 amma kasilmis yaw millet. closed beta accountu ise yariyormu? uzun suredir girmedim girmek isteyen birisine verebilirim tanıdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 unutulmayacak bir gün yaşattılar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Serverları açmışlarda neye yarar, CB de olmayıpta direk OB ye girebilen varmı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 closed betada olanlar ob ye de girebiliyomu register filan ugrasmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ewet girebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çüşş 13 tane pm geldi 1 dakka icinde. pm atmayin uye olamayan birisine veririm ben burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Xaenin said: raistlinthewiz said: yorumları okudumda tadım yerıne geldı. sonunda pvp tabanlı bır oyun tam aradıgım seydi Az sonra bikaç tane daha postlıycam, arada topiğe nur yağdırıyorum böyle insanlar cozutmasın diye. Nurcu xaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 en madalyası cok olana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 madalyasız birisine veya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 said: We peeled ourselves away from the game for a short period of time to give you an idea of what to expect. First and foremost, if you are a MMORPG fan, you WON’T be disappointed. said: Wow! No, I don’t mean World of Warcraft, I mean WOW! As in awesome. Warhammer Online: Age of Reckoning is so much fun! I’ve had a great time every time I’ve logged on. I’ve had fun in PvE. I’ve had fun getting my rear-end handed to me in RvR. (Have I mentioned my strictly carebear MMO history?) I’ve had fun with White Lions, Warrior Priests and Witch Elves. Since I judge a game strictly on whether its fun or not, I believe Mythic Entertainment has a winner on its hands. I have fun from the time I log in until I, reluctantly, log out. I only regret that I haven’t had a huge amount of time to spend in-game since the CE Closed Beta started last week. That pesky real life, you know. said: This is going to be my game for quite some time in the future unless there’s no content past level 20. I’m 99.99% sure that is not the case, but I’ll be scouring the other post-NDA writeups for confirmation. This is a great game and I’m a happy gamer right now. Thanks, Mythic! Yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hayvan adlı kullanıcıya gitti cb accountu. kusura bakmayin gonul isterdiki hepinize olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Zegna said: hayvan adlı kullanıcıya gitti cb accountu. kusura bakmayin gonul isterdiki hepinize olsun :) Msn'e girsene bi. Bürokratik işlemler söz konusu go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 patchlerken multiple user kullanabilior die biliorum accountu.O yuzden daha cok paylasım fena olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya o CB accounttan bızde downloda baslasak? login fln olmucamsadece patch download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 8.30 da acılacaktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Kaç gb mış patch bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar