SavagE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ekmek said: Oha balista ile nişan alıp adam öldürülen quest var çok iyi. daha cok sinir olalımmı diye yazıyosun :D hala 414 step 3 u gecemedim sabah 10:30 dan beri
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ekmek anlatma bencede :) SavagE said: Ekmek said: Oha balista ile nişan alıp adam öldürülen quest var çok iyi. daha cok sinir olalımmı diye yazıyosun :D hala 414 step 3 u gecemedim sabah 10:30 dan beri
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi petition ne halta yarayacak allah aşkına? Başkasına mı vereceker sanıyorsunuz EU serverlarını, adamlar gayet de farkındadır, ne EA ne Mythic amatör firmalar değil zaten. İnsanlar petitionla uğraşırken fırçayı atmışlardır çoktan merak etmeyin.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yabancı forumlarda insanlar ea ve mytic e email attıklarını falan söylüyorlar bencede bir fırça olayı olmuştur. bu saaten sonra başka firma ile anlaşamazlar zaten sanmıyorum ama bir gerginlik yaşanmıştır muhtemelen. Xaenin said: Abi petition ne halta yarayacak allah aşkına? Başkasına mı vereceker sanıyorsunuz EU serverlarını, adamlar gayet de farkındadır, ne EA ne Mythic amatör firmalar değil zaten. İnsanlar petitionla uğraşırken fırçayı atmışlardır çoktan merak etmeyin.
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şimdi de product key sayfası çöktü sabır eski accountuyla register olabilen varmı burda? closed betalar hariç
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 İnsanların anlamadığı şey adamların yapabilecekleri bişeyin olmadığı. Tamam hataları var zart zurt ama kusursuz bir process olmayacağını zaten aklı başında herkes tahmin ediyordu. US serverları mesela hazırlıklı girdiği için olaya daha az hatayla kurtuldular, GOA'nın tek hatası üşengeçlik ve son güne bırakma, ki 8 saat içinde 2 milyon hit alabilen bir oyunun processini son güne bırakmak şirket batırır ben başka bişey demiyorum.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o konuda haklısın ama ben bunla ilgili yabancı forumlardan alıntı yaparak yazdım forum sahipleri bir çok defa email atmışlar tüm işleri son güne bırakmayın çakılırsınız 2-3 gün ara ile bazı şeyleri açın insanların işlemlerini tamamlasınlar ama biz ne yapacağımı biliyoruz şeklinde email atmış adamlar zatn adamda emaillerin ss lerini koyunca forumlar hep karıştı heheh 130-150-200 sayfaa ulaşan forumalr var bugün herkezin bandwitdh i tavan yaptı walla :) Xaenin said: İnsanların anlamadığı şey adamların yapabilecekleri bişeyin olmadığı. Tamam hataları var zart zurt ama kusursuz bir process olmayacağını zaten aklı başında herkes tahmin ediyordu. US serverları mesela hazırlıklı girdiği için olaya daha az hatayla kurtuldular, GOA'nın tek hatası üşengeçlik ve son güne bırakma, ki 8 saat içinde 2 milyon hit alabilen bir oyunun processini son güne bırakmak şirket batırır ben başka bişey demiyorum.
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 2 milyon ununique hit diyor, 1 milyonunu pati insanlari yapmistir zaten eh be. Bari maili gönderin lan, teşekkürler.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 EA store'un mail'ı bugun geldi, verdikleri download linki alaksız paralı download edilen bi siteden 7 parca rar şeklinde. Onunda bedava linkleri calışmıyor ya bilerek bozmuşlar ya upload edilmemiş. Paralı linklerini bilmiyorum. Adam gibi uğraşırsın yetmez bunu anlarımda bu ayıp yanı
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Worlds Edge Mount da Disciple of Khaine açtım, Mortis charın ismi , öpebilirsiniz
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi auth. server çalışmıyor diyo ne lan bu dalga mı geçionuz başlıcam lan.
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 adamlar resmen varolan accountlar konusunda ağız değiştirdiler.Bas bas bairiolardir eskisi olsa da yenisini acıcaksınız die şimdi eskisini kullanabilirsiniz keyinizi girin dioalr.
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hele sukur 5 saat sonunda stepleri gecebildim duzelttiler sonunda registeri edit : ak buseferde 4. stepte 414 werdi, registir acıldı direk hallettim 3. stepi 4 te takıldı
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Elinde Openbeta key olan var mi acaba :(
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Iyıde eskı acc yı gıremıyorsun ki regısterde calısmıyor alayı koptu hucuuuuuum
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 registerda problem var. cozebilen var mı ?
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Tıkladığım hiçbir şey çalışmıyor şu an sitede. Register > çalışmıyor. Connect > Çalışmıyor. Hatta denedim şifre geri alma hedesi bile çalışmıyor.
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://www.war-europe.com/#/registration/ ben bu linki refreshledim surekli, ana sayfadaki registerdan girilmiyo burdan deneyin isterseniz
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Eski yeni fark etmiyor dalga geciyor adamlar.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 nasıl ilerliyosunuzki sizde bu cıkmıyo mu?
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yapacakları işleri zamanında yapmıyorlar sımdı bu sorunları cekıyoruz delırecem
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Nasilsa mailler gelmiyor fazla stres yapmaya gerek yok, 4 saattir mail gelmedi.
Öne çıkan mesajlar