Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Oha balista ile nişan alıp adam öldürülen quest var çok iyi.

daha cok sinir olalımmı diye yazıyosun :D hala 414 step 3 u gecemedim sabah 10:30 dan beri
Mesaj tarihi:
ekmek anlatma bencede :)
SavagE said:
Ekmek said:
Oha balista ile nişan alıp adam öldürülen quest var çok iyi.

daha cok sinir olalımmı diye yazıyosun :D hala 414 step 3 u gecemedim sabah 10:30 dan beri
Mesaj tarihi:
Abi petition ne halta yarayacak allah aşkına? Başkasına mı vereceker sanıyorsunuz EU serverlarını, adamlar gayet de farkındadır, ne EA ne Mythic amatör firmalar değil zaten. İnsanlar petitionla uğraşırken fırçayı atmışlardır çoktan merak etmeyin.
Mesaj tarihi:
yabancı forumlarda insanlar ea ve mytic e email attıklarını falan söylüyorlar bencede bir fırça olayı olmuştur. bu saaten sonra başka firma ile anlaşamazlar zaten sanmıyorum ama bir gerginlik yaşanmıştır muhtemelen.

Xaenin said:
Abi petition ne halta yarayacak allah aşkına? Başkasına mı vereceker sanıyorsunuz EU serverlarını, adamlar gayet de farkındadır, ne EA ne Mythic amatör firmalar değil zaten. İnsanlar petitionla uğraşırken fırçayı atmışlardır çoktan merak etmeyin.
Mesaj tarihi:
İnsanların anlamadığı şey adamların yapabilecekleri bişeyin olmadığı. Tamam hataları var zart zurt ama kusursuz bir process olmayacağını zaten aklı başında herkes tahmin ediyordu. US serverları mesela hazırlıklı girdiği için olaya daha az hatayla kurtuldular, GOA'nın tek hatası üşengeçlik ve son güne bırakma, ki 8 saat içinde 2 milyon hit alabilen bir oyunun processini son güne bırakmak şirket batırır ben başka bişey demiyorum.
Mesaj tarihi:
o konuda haklısın ama ben bunla ilgili yabancı forumlardan alıntı yaparak yazdım forum sahipleri bir çok defa email atmışlar tüm işleri son güne bırakmayın çakılırsınız 2-3 gün ara ile bazı şeyleri açın insanların işlemlerini tamamlasınlar ama biz ne yapacağımı biliyoruz şeklinde email atmış adamlar zatn adamda emaillerin ss lerini koyunca forumlar hep karıştı heheh 130-150-200 sayfaa ulaşan forumalr var bugün herkezin bandwitdh i tavan yaptı walla :)

Xaenin said:
İnsanların anlamadığı şey adamların yapabilecekleri bişeyin olmadığı. Tamam hataları var zart zurt ama kusursuz bir process olmayacağını zaten aklı başında herkes tahmin ediyordu. US serverları mesela hazırlıklı girdiği için olaya daha az hatayla kurtuldular, GOA'nın tek hatası üşengeçlik ve son güne bırakma, ki 8 saat içinde 2 milyon hit alabilen bir oyunun processini son güne bırakmak şirket batırır ben başka bişey demiyorum.
Mesaj tarihi:
EA store'un mail'ı bugun geldi, verdikleri download linki alaksız paralı download edilen bi siteden 7 parca rar şeklinde. Onunda bedava linkleri calışmıyor ya bilerek bozmuşlar ya upload edilmemiş. Paralı linklerini bilmiyorum.

Adam gibi uğraşırsın yetmez bunu anlarımda bu ayıp yanı
Mesaj tarihi:
adamlar resmen varolan accountlar konusunda ağız değiştirdiler.Bas bas bairiolardir eskisi olsa da yenisini acıcaksınız die şimdi eskisini kullanabilirsiniz keyinizi girin dioalr.
Mesaj tarihi:
hele sukur 5 saat sonunda stepleri gecebildim
duzelttiler sonunda registeri
edit : ak buseferde 4. stepte 414 werdi, registir acıldı direk hallettim 3. stepi 4 te takıldı
Mesaj tarihi:
Tıkladığım hiçbir şey çalışmıyor şu an sitede.

Register > çalışmıyor.
Connect > Çalışmıyor.
Hatta denedim şifre geri alma hedesi bile çalışmıyor.
  • Yeni Oluştur...