daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hotmail kullanıpta mail alabilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 siz eski acc bilgilerinizle mi kayıt oldunuz yoksa login i falan deiştirdiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Blackrose toplam patch mi 10GB yoksa nasıl nedir yuh artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Confirm edebilen birisinin username ile patch yapın. Veya Closed Beta'da oynayan birininki ile. En azından boş boş oturmazsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ekmek senin aynı şifre ile girebiirmiyim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 var mı o babalığı yapcak olan :/ beklioz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Biri özelden user pass yollarmı patchleme için lutfen. Art niyetli kullanırsam eşşeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 3 hesap kayıt ettim şuan warhammer dan :D hiç birisine henüz gelmed email 3 emailde farklı sunuculardan farklı domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Closed Beta clientım patchlenmio cidden ilk bi yeni patch clientını çekti yeni skin falan. Şimdi de "war hammer european beta release" "retrieving manifest files" dio ama %0 da kalio beklio ve sonunda unable to patch bilmemen diip kapanio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 söylem çok güzel Absolut said: Biri özelden user pass yollarmı patchleme için lutfen. Art niyetli kullanırsam eşşeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 derken çekmeye başladı hadi hayırlısı ^^ 201 mb patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 201mb toplam patch ise iyi gene yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mortis said: Closed Beta clientım patchlenmio cidden ilk bi yeni patch clientını çekti yeni skin falan. Şimdi de "war hammer european beta release" "retrieving manifest files" dio ama %0 da kalio beklio ve sonunda unable to patch bilmemen diip kapanio. kapat yeniden aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 firefox cektim, sonunda basardım login olmayı, simdi de validate my key deyince 414 veriyor... ne lan bu, kafayı yiyecem !?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Absolut said: 201mb toplam patch ise iyi gene yav :) hehehehehehehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sinirden ağlıcam resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bana hala mail gelmedi fakat çok ilginç 1 saati geçti lan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bilseydim bööle olcaını heç uyanmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sinirlenmiim diorum, bi bakıyorum US'e, Cooldown bitti, direk James Nichols geldi, sorunlar ile ilgili bilgi verdi, sonra patcherı fixlediler, adamlar %63'e kadar patchledi, birazdan oynayacaklar. GOA'nın dangalak CM'leri Ian ve Magnus ise tabiki ortalıkta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 laptoptan login olmaya çalışınca servis kapalı diyo, desktoptan yapınca 414 veriyo. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Please copy the characters in the image. fwxh3 olan varmı paronoya oldum 3 sayfada aynı code ounca hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o kodu alan geçio zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben 3 hesap kayıt ettim hiç birisine gelmedi Ekmek said: bana hala mail gelmedi fakat çok ilginç 1 saati geçti lan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 beceremediler bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ya bunlar major patchlerde falan napar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar