pontipati Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bugün saat 17:00'da başlayacakmış.Kimler nasıl katılabilir hiç bilgi bulamadım.Sadece atletlet mi katılabilir yoksa halk da katılabilir mi bi bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 iide bu gün ayın 9u deilki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 9 Eylül anısına ama bugün işte tam anlatamamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hmm :D sen sölemesen haberim olmıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Katılanlara Atatürk'ün fotoğrafı olan madalya vereceklermiş, en sonda da Candan Erçetin ile Kenan doğulunun konseri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 nasıl katılınıyor yahu bilen var mı harbiden gidelim koşalım anasını satiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ulan ben 13 ünde ankaraya geliyorum 13 ünde yapsınlar puff Ankara da di mi koşu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yok, İzmir'deydi ama dün yapılacak diyolardı ayarlayamamışlar heralde.Konser vardı onu da Salıya atmışlar.Aradım telefondan diyolar öyle bir bilgi elimize ulaşmadı.Heralde iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 İptal diye duydum. Orda olup koşmak vardı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tüh be kaçmış madalya için gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar