bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yaaa benim dershanem war :( 2 de bitio meşrutiyet de dershane[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kocatepe kültür merkezi de ne ola ki? kizilirmak önüyse öyle de.. ancak metropol önü olmasinda israrciyim.. oturacak çok yer var.. hele tabelalarin önünde oturarak gelen her insana bakabiliyorsun böylece.. yani stratejik açidan süper bir yer..
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 metropolün önünde birbirinizi nasıl bulacaz :) o kalabalıkta[signature][hline]Dragger.Org
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 nesi kalabalik abi? 1.2.3.4. salon felan yazan tabelalarin önü kalabalik olmaz..
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Metropolün önümü içimi ? ne öyle 1.2.3.4 salon :) sinamaya mı gitcez :)[signature][hline]Dragger.Org
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 E TAMAM RESMİ DUYURU O ZAMAN :) 04.04.2004 PAZAR GÜNÜ SAAT 13.00 METROPOL SİNAMASI ÖNÜÜNDE GÖRÜSELİM :) İRTİBAT İÇİN 0532 500 40 42 (SERKAN)[signature][hline]Dragger.Org
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 buna değil de birsonraki buluşmaya gelirim. malum pazar günü maç günü :)
The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Birgun.. Elbet birgun bu maymunlar cehenneminden krtulup Gelecem canim Ankarama... Ah ah Ne kadar ozledim varya gidip bir simit bir ayran + kugulu park yapmayi.. Ben gelince Gardi Paticik bulusmasi yapiyoruzmu >..... Tamam tamam kufur etmenize gerek yok anladim..[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 senin maymunlar cehennemi neresi Gardiyan?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 maymunlar cehennemi neresi bilmiyomusun ?? anladın sen annadın[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 elma :)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Soulbringer, 03 Nisan 2004 15:13 tarihinde demiş ki: elma :) efendim =?[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Komiksin anlamında +1 manasında o ELma seslenişi :)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Berk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 meclis parkını bilmem de ben kuzenin mezuniyete ankaraya gittiğimde milli kütüphanenin karşısındaki parkta sızdığımı hatırlarım, 5 saat bıdı bıdı eden bi çinlinin yanında yolculuk etmek yoruyo adamı haliyle =)
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Off ölürem yaw yeni geldik daıtmısız yatalımda bari yarın fire vermeyelim :)[signature][hline]Dragger.Org
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben gelemessem kizmayin. yarim isim çikti.. :) gelmeye çalisirim..
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ya abı ne adamsınız ya saat 14 e gelıyor artı kımse yok ortalıkta öeh yanı neyse bırdahı kı bulushmaya artık.Yanı Bılkentten gelıyorum bır baktım sefgili kişileri kolkola benım gozler ''Bone'' u aradı ama onun dışında her turlu canlı varlık dahil geçti önümden neyse yinede sizi seviyorum :) Namarié[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 haha raider herşeye bvahane bulurmuşmuş. ben en azından buluşmadan bayaa öçnce buluyorum bahaneyi kemik efendi :)
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Farbi fos be abi bişey demiyorum :)[signature][hline]Dragger.Org
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Raid +8 (yan sekiz ama sonsuz :D)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
LeftF13LD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ne oldu lan buluşmanız hahaha yalan olmuşa benzio serkan bu arada bi ara görüşelim aslan 2 senedir yüzünü gören cennetlik valla..[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Vallaha billaha yalan oldu bişey demiyorum :) yaw gece 4 de geldim eve sabah geçikmeyim diye saatler kurduk sabah kalktık indik kızılaya amam fos ki ne fos hoş hergü birbirimizi görüyoruz çoğunluk olarak orasıda ayrı :)[signature][hline]Dragger.Org
Öne çıkan mesajlar