Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusmasi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kocatepe kültür merkezi de ne ola ki?
kizilirmak önüyse öyle de..

ancak metropol önü olmasinda israrciyim..
oturacak çok yer var..
hele tabelalarin önünde oturarak gelen her insana bakabiliyorsun böylece..
yani stratejik açidan süper bir yer..
Mesaj tarihi:
Birgun.. Elbet birgun bu maymunlar cehenneminden krtulup Gelecem canim Ankarama...
Ah ah
Ne kadar ozledim varya gidip bir simit bir ayran + kugulu park yapmayi..
Ben gelince Gardi Paticik bulusmasi yapiyoruzmu >.....
Tamam tamam kufur etmenize gerek yok anladim..[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim
Hic bitmeyen Efsaneler
Grim Fandango Turk Fan klubu
Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar -
Havada sekizli ucan tekme atma koleji
Mesaj tarihi:
senin maymunlar cehennemi neresi Gardiyan?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
maymunlar cehennemi neresi bilmiyomusun ?? anladın sen annadın[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
elma :)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
Soulbringer, 03 Nisan 2004 15:13 tarihinde demiş ki:
elma :)

efendim =?[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
Komiksin anlamında +1 manasında o ELma seslenişi :)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
meclis parkını bilmem de ben kuzenin mezuniyete ankaraya gittiğimde milli kütüphanenin karşısındaki parkta sızdığımı hatırlarım, 5 saat bıdı bıdı eden bi çinlinin yanında yolculuk etmek yoruyo adamı haliyle =)
Mesaj tarihi:
Ya abı ne adamsınız ya saat 14 e gelıyor artı kımse yok ortalıkta öeh yanı neyse bırdahı kı bulushmaya artık.Yanı Bılkentten gelıyorum bır baktım sefgili kişileri kolkola benım gozler ''Bone'' u aradı ama onun dışında her turlu canlı varlık dahil geçti önümden neyse yinede sizi seviyorum :)

Namarié[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Raid +8 (yan sekiz ama sonsuz :D)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
ne oldu lan buluşmanız hahaha yalan olmuşa benzio
serkan bu arada bi ara görüşelim aslan 2 senedir yüzünü gören cennetlik valla..[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Mesaj tarihi:
Vallaha billaha yalan oldu bişey demiyorum :) yaw gece 4 de geldim eve sabah geçikmeyim diye saatler kurduk sabah kalktık indik kızılaya amam fos ki ne fos hoş hergü birbirimizi görüyoruz çoğunluk olarak orasıda ayrı :)[signature][hline]Dragger.Org
  • Yeni Oluştur...