Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 tamam pazar olsun 4 nisan Ragnar Durlag Sin Metzger Bonecrusher Dralnu ( kesindeğil ) :) [Bu mesaj Ragnar tarafından 01 Nisan 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 s1k1l1yorum evde cumartesi de bulusalim pazar da..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 gel simdi bulusalım :)[signature][hline]Dragger.Org
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Şahsen tanışmak isterim :)[signature][hline]Dragger.Org
hassand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ben de istiom gelmekk:)[signature][hline]My Command is Your Wish
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Tamam ozaman pazar günü yapalım yarın aksamda saat ve yer belirleyelim[signature][hline]Dragger.Org
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ben de geliim mi yoksa erkek erkee mi olmak istiosunusss???[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ehehe gel gel ne olursan gel[signature][hline]Dragger.Org
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ankaradaysan gel. tanidigin kiz varsa onu da getir. istanbuldan eksik olmayiz böylece :-P[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 !!!! :) ayıp :)[signature][hline]Dragger.Org
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 :D walla olsa dükkan senin be... benle idare edin artık napaalım :([signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Sin, 31 Mart 2004 10:25 tarihinde demiş ki: ragnar senin bi hatun arkadaşlar vardı arabada beni taciz etmişlerdi lol hatırladım şimdi :d bak Bonecrusher bunu önceden denedik olmadı :) yukarıda yazan sonuçlar doğdu en iyisi kendi bünyemizde :)[signature][hline]Dragger.Org
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Hatırlatma çankayada oturan varsa eğer aramızda pazar günü ben alırım buluşmaya gitmek için bi ihtimal konut kentede geçe bilirim durlagı almak için. [Bu mesaj Ragnar tarafından 01 Nisan 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Sin gel bi kaynasalim seninle ya harbiden ....[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Memo bi aramıza alalım sini sindirelim bi üstümüze :)[signature][hline]Dragger.Org
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Alıcam zaten eskisi gibi yüzü falanda kızarmaz bunun ama olsun ...[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Neyse saka bi yana bugun saati ve yeri bir kararlaştıralım[signature][hline]Dragger.Org
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Yer kızılay cıvarı olursa memnun edersınız benı de...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 abi herkese uan bi yer bulun bana uyar olmadi kzilaydan serkan alir beni[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kizilay benim için de uygun.. bi otobüse atliyorum 20 dakka sonra ordayim..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Tamam kızılayda neresi varmı istediğiniz biyer size rahat olsunda topluca bir yerde buluşalım aktiviteleri orda organize ederiz.[signature][hline]Dragger.Org
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 metropol önü benim için çok uygun.. salon 1 panosunun altina oturuyorum geleni geçeni seyrediyorum bir yandan da bekliyorum açik hedef oluyorum[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Tamamdır pazar gunu kacta Metropol sınemasının onunde? Bırde gıdılcek yer olarak Orta Dunya Kafe olabılır...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 saat kaçta nerde hangi gün çok dl war onceki sayfaları okumaya kasamıcam kısaca bi özetleseniz pazar olursa angel la gelirik[signature][hline]
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 [b]PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00 KOCATEPE KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜ ÜÇLER DERSANESİ VE KIZILIRMAK SİNEMASI KARŞISI (metropolün önünde sap gibi durmaktansa rahat bir alan burası ) Telefonumuda yazıyım :0532 5004042 (Serkan) [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Nisan 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar