Durlag Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 İstanbulluların yaptıkları karsısında gaza gelip dayanamayan bizler atraksyon yapma ihtiyacı icerisinde bi organizasyon yapmaya calısıyoruz..(Biz kim ? : Ben ve diger 21 kisiligim) Evet vami fikri olan ben onumuzdeki haftasonu diyorum (adım adım once zamanı belirleyelim,sonra mekan). Elleri Göreyim?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Chemical Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lan lan laaaaaaaaaaaaaaaan pazartesinde ankda iidm az önce geldim şimdide ank buluşmasını kaçırıcam hiaaaaaaaaa[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Çemisyal , niye bu hafta sonunu beklediklerini sanıyosun?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Durlag Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hehehe :) yakma bünyeni kemikıl sakin sakin :) biz sen gelince de yaparis bi dene daha :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Turkoyun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 evet buyurun gelin güzel angara'ya bende angaradayım :)
Durlag Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 nasil isterseniz oyle olur baps, cogunluun istedigi sey ne yonde olursa yani (yaş sorun olursa alkol olmaz :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lütfen çarşamba perşembe cuma cumartesi istanbulda olcam pazar sabah 6 gibi ankaraya döncem bensiz yapmayın pazar yaparız ama[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
LeftF13LD Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ya durlag bırak bu işleri bişi derdim bunu ankara buluşmasında sölerim artık hahahaha yada cafeye gelip söliim rezil ol =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
hassand Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 eee abi naapio ozman ankaralilar hani ben de ankaradayim dahil olacam:) bu arada odtulu var mi paticikte[signature][hline]My Command is Your Wish
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bilirsiniz her böyle bir aktiviteye baliklama atlarim ben.. 7-8'i direksiyon kursum var.. onun disinda her gün bosum..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream!
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Arkadaslar + olarak düşünürsenizde konusunda bilgili ve tecrübeli kampcı (izci) arkadaşlarımız ile 24 nisanda kızılcahaman soğık su da 2 gün 2 gece bir kamp yapmayıda düşünüyoruz gelmek isteyen olursada bekleriz[signature][hline]Dragger.Org [Bu mesaj Ragnar tarafından 30 Mart 2004 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Ragnar, 30 Mart 2004 03:10 tarihinde demiş ki: Arkadaslar + olarak düşünürsenizde konusunda bilgili ve tecrübeli kampcı (izci) arkadaşlarımız ile 24 nisanda kızılcahaman soğık su da 2 gün 2 gece bir kamp yapmayıda düşünüyoruz gelmek isteyen olursada bekleriz lol bide komandomu kesildin basimiza izci ayagina :d Mystry Mördak[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun... SuxWG
Sin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Her türlü ankara buluşması sabote edilir :d içkilere ilaç katılır(uzmanlık alanım :d) kızlara sarkıntılık edilir(2nci uzmanlık alanım :d)[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun... SuxWG
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 sin gel seni dağa götüreyim :)[signature][hline]Dragger.Org
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 sin gel sen de kizlarin içkisine ilaç katarsin, iki isi bir arada yaparsin..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream!
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Affınıza sığınaraktan up :)[signature][hline]Dragger.Org
Sin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ragnar senin bi hatun arkadaşlar vardı arabada beni taciz etmişlerdi lol hatırladım şimdi :d[signature][hline] Mystry
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Muahahahahahhahahaha yuh be olm nerden aklına geldi en azında 2.5 - 3 sene olmuştur[signature][hline]Dragger.Org
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ankarada mekan yok doğru diyorsun (herkeze yok) :) Toplantıda bir cinsel aktivite söz konusu değil onun için orannında bir önemi yok. Biz kaynaşmak istiyoruz sadece :)[signature][hline]Dragger.Org
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ne zaman ve nerde?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 vallaha konuyu toplayalım 3 nisan uygunmudur[signature][hline]Dragger.Org
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 pazar olsun belki gelirim eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ahaha bakalım istanbuldan millet genel merkez onunde kusatma yapmaya giderse ben de akarım ;)[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 cumartesi pazar bulusmak isteyen var mi? cevap veren olmassa yeni topic açarim artik[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Öne çıkan mesajlar