Durlag Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 İstanbulluların yaptıkları karsısında gaza gelip dayanamayan bizler atraksyon yapma ihtiyacı icerisinde bi organizasyon yapmaya calısıyoruz..(Biz kim ? : Ben ve diger 21 kisiligim) Evet vami fikri olan ben onumuzdeki haftasonu diyorum (adım adım once zamanı belirleyelim,sonra mekan). Elleri Göreyim?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lan lan laaaaaaaaaaaaaaaan pazartesinde ankda iidm az önce geldim şimdide ank buluşmasını kaçırıcam hiaaaaaaaaa[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Çemisyal , niye bu hafta sonunu beklediklerini sanıyosun?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hehehe :) yakma bünyeni kemikıl sakin sakin :) biz sen gelince de yaparis bi dene daha :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkoyun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 evet buyurun gelin güzel angara'ya bende angaradayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 içmeli falan kıyak bi sey mi olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 nasil isterseniz oyle olur baps, cogunluun istedigi sey ne yonde olursa yani (yaş sorun olursa alkol olmaz :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lütfen çarşamba perşembe cuma cumartesi istanbulda olcam pazar sabah 6 gibi ankaraya döncem bensiz yapmayın pazar yaparız ama[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ya durlag bırak bu işleri bişi derdim bunu ankara buluşmasında sölerim artık hahahaha yada cafeye gelip söliim rezil ol =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 eee abi naapio ozman ankaralilar hani ben de ankaradayim dahil olacam:) bu arada odtulu var mi paticikte[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bilirsiniz her böyle bir aktiviteye baliklama atlarim ben.. 7-8'i direksiyon kursum var.. onun disinda her gün bosum..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Arkadaslar + olarak düşünürsenizde konusunda bilgili ve tecrübeli kampcı (izci) arkadaşlarımız ile 24 nisanda kızılcahaman soğık su da 2 gün 2 gece bir kamp yapmayıda düşünüyoruz gelmek isteyen olursada bekleriz[signature][hline]Dragger.Org [Bu mesaj Ragnar tarafından 30 Mart 2004 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Ragnar, 30 Mart 2004 03:10 tarihinde demiş ki: Arkadaslar + olarak düşünürsenizde konusunda bilgili ve tecrübeli kampcı (izci) arkadaşlarımız ile 24 nisanda kızılcahaman soğık su da 2 gün 2 gece bir kamp yapmayıda düşünüyoruz gelmek isteyen olursada bekleriz lol bide komandomu kesildin basimiza izci ayagina :d Mystry Mördak[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun... SuxWG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Her türlü ankara buluşması sabote edilir :d içkilere ilaç katılır(uzmanlık alanım :d) kızlara sarkıntılık edilir(2nci uzmanlık alanım :d)[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun... SuxWG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 sin gel seni dağa götüreyim :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 sin gel sen de kizlarin içkisine ilaç katarsin, iki isi bir arada yaparsin..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Affınıza sığınaraktan up :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ragnar senin bi hatun arkadaşlar vardı arabada beni taciz etmişlerdi lol hatırladım şimdi :d[signature][hline] Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Muahahahahahhahahaha yuh be olm nerden aklına geldi en azında 2.5 - 3 sene olmuştur[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ankarada mekan yok doğru diyorsun (herkeze yok) :) Toplantıda bir cinsel aktivite söz konusu değil onun için orannında bir önemi yok. Biz kaynaşmak istiyoruz sadece :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ne zaman ve nerde?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 vallaha konuyu toplayalım 3 nisan uygunmudur[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 pazar olsun belki gelirim eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ahaha bakalım istanbuldan millet genel merkez onunde kusatma yapmaya giderse ben de akarım ;)[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 cumartesi pazar bulusmak isteyen var mi? cevap veren olmassa yeni topic açarim artik[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar