Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusmasi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstanbulluların yaptıkları karsısında gaza gelip dayanamayan bizler atraksyon yapma ihtiyacı icerisinde bi organizasyon yapmaya calısıyoruz..(Biz kim ? : Ben ve diger 21 kisiligim)

Evet vami fikri olan ben onumuzdeki haftasonu diyorum (adım adım once zamanı belirleyelim,sonra mekan). Elleri Göreyim?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
lan lan laaaaaaaaaaaaaaaan
pazartesinde ankda iidm
az önce geldim
şimdide ank buluşmasını kaçırıcam
hiaaaaaaaaa[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
Çemisyal , niye bu hafta sonunu beklediklerini sanıyosun?[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
hehehe :) yakma bünyeni kemikıl sakin sakin :) biz sen gelince de yaparis bi dene daha :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
nasil isterseniz oyle olur baps, cogunluun istedigi sey ne yonde olursa yani (yaş sorun olursa alkol olmaz :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
lütfen çarşamba perşembe cuma cumartesi istanbulda olcam pazar sabah 6 gibi ankaraya döncem bensiz yapmayın pazar yaparız ama[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
ya durlag bırak bu işleri bişi derdim bunu ankara buluşmasında sölerim artık hahahaha
yada cafeye gelip söliim rezil ol =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Mesaj tarihi:
bilirsiniz her böyle bir aktiviteye baliklama atlarim ben..
7-8'i direksiyon kursum var.. onun disinda her gün bosum..[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Mesaj tarihi:
Arkadaslar + olarak düşünürsenizde konusunda bilgili ve tecrübeli kampcı (izci) arkadaşlarımız ile 24 nisanda kızılcahaman soğık su da 2 gün 2 gece bir kamp yapmayıda düşünüyoruz gelmek isteyen olursada bekleriz[signature][hline]Dragger.Org

[Bu mesaj Ragnar tarafından 30 Mart 2004 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ragnar, 30 Mart 2004 03:10 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar + olarak düşünürsenizde konusunda bilgili ve tecrübeli kampcı (izci) arkadaşlarımız ile 24 nisanda kızılcahaman soğık su da 2 gün 2 gece bir kamp yapmayıda düşünüyoruz gelmek isteyen olursada bekleriz

lol bide komandomu kesildin basimiza izci ayagina :d

Mystry
Mördak[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun...
SuxWG

Mesaj tarihi:
Her türlü ankara buluşması sabote edilir :d

içkilere ilaç katılır(uzmanlık alanım :d)

kızlara sarkıntılık edilir(2nci uzmanlık alanım :d)[signature][hline] Swg ye siyaseti karistiranlar sagolsun...
SuxWG

Mesaj tarihi:
sin gel sen de kizlarin içkisine ilaç katarsin, iki isi bir arada yaparsin..[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Mesaj tarihi:
Ne zaman ve nerde?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
pazar olsun belki gelirim eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
ahaha bakalım istanbuldan millet genel merkez onunde kusatma yapmaya giderse ben de akarım ;)[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
cumartesi pazar bulusmak isteyen var mi?
cevap veren olmassa yeni topic açarim artik[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
  • Yeni Oluştur...