ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Disappear said: super bi mac ya murray resmen nadali boncuk boncuk terletiyo. ayrica bence araya yagmur girmesi nadal'a yaramadi. nadal sonradan acilan ve rakibi yoruldugunda o hala essek gibi kosturmasiyla kazaniyo simdi murray dinelnmis bi sekilde cikti tekrardan. Bu apaçık bir şekilde maçın gidişatı üzerinde oldukça etkili oldu. Kondisyon sıkıntısı yaşamayan, Nadal'ı baya sağlam şekilde sıkıştıran bir Murray karşısında yapılacak pek de bir şey yoktu açıkçası. Final maçı çok ilginç olacak, Federer'i hiç sevmediğim için Murray'in kazanmasını istiyorum; kazanmaması için de hiçbir sebep yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Nadalı yener demiştim murray. Ama Federer kortu yalatacak murray e. yarın kaçta final? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 phau - nadal maçı vardı. phau baya zorladı nadalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ahah pis yordu adam nadal'ı yalnız helal olsun. federer yarın yönetir artık. us open'da 5. sampiyonluk. su roland garros'u da seneye kazansın artık sonra genclerin onunu acsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hay anasını 5pm kaça tekabül edio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 turkiye saati ile 24 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 basladi kacirmayin bu maci :p fedex ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben mi oynıcam. ha yok bu başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 federer rahat süpürür,3-0 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 keske fred perry benim de sponsorum olsa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şu şahin gözüyle ilgili bi topik açıcam maçı izlerken murray e çok acıdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yönetiyo adamım be. sampiyonlugu alırsa tekrar 1 numara olacak mı bu arada bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende onu merak ediyorum ama adam yarı finalde elendi sonuçta gene puan alıcak,ama tabi yetebilecek kadar olur mu bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ve federer kazanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede go home pls sende bişi olmaz :D (sevmiorm yaw adamı) murray +1 adam inandı takdir ettim walla mucadeleyi hiç bırakmadı helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nadalı yendikten sonra baya sevdim adamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nadal'ı canından bezdirdi adam hakkaten. oyun tarzları aslında birbirine benziyor. ikisi de her topa yetisiyolar. ama dun murray daha iyi oynadı ve kazandı. bu kadar buyuk tecrube farkının oldugu bir macta federer'in kazanamaması buyuk supriz olurdu. olmadı. go ekselans go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ohh bee bu sene yüzümüz güldü sonunda, seneye çok daha zevkli olacaktır. Geçen sene Nadal çok erken elenmişti o yüzden Federer'in 1. olamıyor olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 federer kazanmasina ragmen 1. olamicak. ama andy murray 6. liktan 4. luge cikti yanlis bilmiyosam. federer 2. sette basit hatalar yapip fileye takilsada sonradan gene domine etti. 2009 da super bi comeback bekliyorum kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya federer aslında macta az risk alıp kesinlikle skora oynayan bir yapıda adam değil. oynadıgı oyundan keyif almaya bakıyor. bunu da reportajlarında soyluyor. karsısında oyunu guzellestirmeye calısan bir rakip oldugunda bundan bahsediyor. file onune cok sık gelmesi mesela, volelerle puan kazanmaya calısması yaptıgı isten keyif almak istedigini gosteriyor. nadal ve murray ise daha cok garanti yolu secen adamlar. ama kesinlikle ücü de harika adamlar. murray daha yeniyetme olmasına ragmen neler yapabilecegini gosterdi, gelecegi parlak. federer icin bisey soylemeye gerek yok. djokovic macındaki lopu tenis tarihi boyunca kesinlikle unutulmayacak bir vurus. nadal ise cok uzun senedir bu sporu domine eden bir adamı tahtından indirmis biri. inanılmaz gelistirdi kendini ve sadece 22 yasında. saglak olmasına ragmen sol eliyle tenis oynaması da harika bir yetenek, avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 murray cok iyi ama burayada biraz sans eseri geldi. bence nadalin en buyuk avantaji kondisyonunu koruyabilmesi. karsisindaki yoruldugu an nadal daha yeni acilmis oluyo. nerdeyse cogu macinda ilk sette hep sicti nadal sonradan domine etti. burda araya giren yagmur murray in tekrar dinlenip 2-0 gibi bi ustunlukle dinlenmis bi halde tekrar baslamasini sagladi. yanlis anlamasin kimse murray super, nadal macinda ozellikle backhandleri inanilmaz guzeldi ama 1-2 senesi daha var bence tam anlamiyla uc buyuklere (heh) kafa tutabilmesi icin. ha diyeceksiniz ki federeri yendi, nadalida yendi zamaninda yener bisi demiyorum ama var bence daha zamani. bu turnuvanin en buyuk hayal kirikligi roddick oldu heralde benim icin. sen o kadar olimpiyatlara katilma sirf us open icin, git djokovice ceyrek finalde 2 mi 3 mu ne set ard arda kirdirarak elen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bu nasıl bir oyundur ya.federer hep böyle oynasa rakip tanımaz harikaydi bu gece finale yakışır bir oyun sergiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 final maçı türkiye saati ile kaçta bilen var mı? bi de hangi kanal veriyor(eger veriyorsa) vermiyosa justintv den izleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ntvspor abi gec kaldin fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ohaaa nası yaa ağlamak istiyorum. saat farklarını şaşırdım direk 9 eylüle bakıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar