ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 üzgünüm ama her dönem ödeniyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ya acayip kopuğum üni.den kusura bakmayın ama, academic records'da yazan şunlar ne anlama geliyor? the Student Fund Bursar's Office(Öğrenci Sosyal Hizmetler Saymanlığı). His/Her advisor has neither approved nor rejected his/her program. He/She needs the approval of the Faculty / Institute / School Executive Committee. tenkyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Derslerin seçtikten sonra approvala yollamışsın ama advisor daha onaylamamış işte, son ikisi onlar. İlki de bu Öğrenim Kredisi vs.lerden birini alıyorsan ondan bahsediyordur. /Spidee Edit: Sürekli bilgisayarlarımdan en azından birinde bu adamın accountu açık be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 75'ler her dönem ödeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ya peki approval'a yolladıktan sonra neden herhangi bir yerde ''advisor daha bakmadı bakınca bu kutu yeşil olacak'' tadında advisorun onaylayıp onaylamadığını takip edebileceğimiz bir mekanizma yok. Yani mail geliyormuş onaylandıktan sonra da, böyle içime sinmedi benim. Yollayıp iptal edip tekrar yolladım onay gelene kadar acaba yetebildim mi şüphesi var içimde. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Academic Records'da daha programın onaylanmamışsa "His/Her advisor has neither approved nor rejected his/her program. He/She needs the approval of the Faculty / Institute / School Executive Committee." diye yazıyor işte. Onaylanırsa "Xx registered for blabla" yazıyor. Mail da geliyor ayrıca. Course List Preparation'a girerince eğer programın onaylanmışsa sadece schedule çıkıyor eşşek kadar. Daha ne istiyorsun be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Eğer yetmediyse MSN'e ekle Advisor'u nugde at sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ahahahhahaah. Adam kızdı sdfasdasf. Geldi approval'ım da, böyle In Progress tadında bir kutu olsa registration'da bence daha güzel olur. Medal'a kasıyorum bir taraftanda boğaziçiliyimin altını çiziyorum. Neden bozuyorsun be adam!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bana prof.a çalışmak için kitap önerebilir misiniz? Ya da kursa falan mı gitmem lazım. Geçeyim artık ya atacaklar okuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ahah, madcow bilir piyasadaki bütün kitapları, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Anaaam 21 Kasım'a prof. koymuşlar. Çalışayım çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben varım sosyoloji 6. dönem ama şu an erasmustayım mortisin konuya cevap veren ilk kişi olmasıan rağmen beni göz ardı edip varlığımı inkar etmesine anlam veremedim. burdan sana sesleniyorum birgün gelecek emre geri dönecek o vakit görüşeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 lan! kaç yıldır yazmiosun buralara, alamanyalara gittin die canın sıkıldı die yaziosun galiba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sunumum var seni kendi küçük dünyanda yalnız bırakıp uzaklaşıyorum bu iş burda bitmedi ama hanerin ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 http://www.yadyok.boun.edu.tr/proficiency/index.htm Bu ne ya. 21 Kasım'a sınav koyuyorlar, nerede gireceğimizin listesi yok, hatta sınav saati bile yok. Kaçta oluyor bu sınavlar genelde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Spidee said: Ahah, madcow bilir piyasadaki bütün kitapları, lol. AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 25 kasımda gezimiz varmış gelicem ben orda olucak ve selamlaşmak isteyecek varsa ses edebilir hazır beleş topic bulmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ZaugnaKhaldun said: Spidee said: Ahah, madcow bilir piyasadaki bütün kitapları, lol. AHAHA Döverim sizi. Döverim üleyyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ne gezisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 öyle saçma salak gezi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 lisedeyken üniversite gezmek için istanbula gelmiştik boun bizi kabul etmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 İyi ki de etmemiş, sevmiyoruz seni. Gelince haber vermiyorsun. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 1/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 zırt pırt gezmeyin okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 pogodi said: lisedeyken üniversite gezmek için istanbula gelmiştik boun bizi kabul etmemişti oha cidden mi huaehuaehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar