Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya acayip kopuğum üni.den kusura bakmayın ama, academic records'da yazan şunlar ne anlama geliyor?

the Student Fund Bursar's Office(Öğrenci Sosyal Hizmetler Saymanlığı).
His/Her advisor has neither approved nor rejected his/her program.
He/She needs the approval of the Faculty / Institute / School Executive Committee.

tenkyu
Mesaj tarihi:
Derslerin seçtikten sonra approvala yollamışsın ama advisor daha onaylamamış işte, son ikisi onlar.

İlki de bu Öğrenim Kredisi vs.lerden birini alıyorsan ondan bahsediyordur.

/Spidee

Edit: Sürekli bilgisayarlarımdan en azından birinde bu adamın accountu açık be arkadaş.
Mesaj tarihi:
Ya peki approval'a yolladıktan sonra neden herhangi bir yerde ''advisor daha bakmadı bakınca bu kutu yeşil olacak'' tadında advisorun onaylayıp onaylamadığını takip edebileceğimiz bir mekanizma yok. Yani mail geliyormuş onaylandıktan sonra da, böyle içime sinmedi benim. Yollayıp iptal edip tekrar yolladım onay gelene kadar acaba yetebildim mi şüphesi var içimde. =/
Mesaj tarihi:
Academic Records'da daha programın onaylanmamışsa

"His/Her advisor has neither approved nor rejected his/her program.
He/She needs the approval of the Faculty / Institute / School Executive Committee."

diye yazıyor işte. Onaylanırsa "Xx registered for blabla" yazıyor. Mail da geliyor ayrıca. Course List Preparation'a girerince eğer programın onaylanmışsa sadece schedule çıkıyor eşşek kadar. Daha ne istiyorsun be adam.
Mesaj tarihi:
Ahahahhahaah. Adam kızdı sdfasdasf.

Geldi approval'ım da, böyle In Progress tadında bir kutu olsa registration'da bence daha güzel olur. Medal'a kasıyorum bir taraftanda boğaziçiliyimin altını çiziyorum. Neden bozuyorsun be adam!?
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben varım sosyoloji 6. dönem
ama şu an erasmustayım
mortisin konuya cevap veren ilk kişi olmasıan rağmen beni göz ardı edip varlığımı inkar etmesine anlam veremedim.
burdan sana sesleniyorum birgün gelecek emre geri dönecek o vakit görüşeceğiz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.yadyok.boun.edu.tr/proficiency/index.htm

Bu ne ya. 21 Kasım'a sınav koyuyorlar, nerede gireceğimizin listesi yok, hatta sınav saati bile yok.

Kaçta oluyor bu sınavlar genelde ?
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...