dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Rewendor said: mastırı uzatmak için herangi bişi yapmak gerekiyo mu yoksa standart harç yatırma falan mı var bilen var mı? yanıt aldın mı buna? kaçıncı dönemdesin bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 zeper said: Engineering & Technology Management böyle bir işletme master'ı olduğunu hiç duymamıştım...neyse hoşgelmişsin;) tezsiz, 2. öğretim. Böyle biraz endüstri, biraz bilgisayar az da işletme karışımı gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 uuu...iyiymiş,hayırlı olsun başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Robert_Poche said: selam, ben de bogazicili oldum, her ne kadar yüksek lisans da olsada... Var mı baska Engineering & Technology Management okuyan, okumuş olan ?bi kac arkadasım okudu. hayırlı olsun. ramço tombalacıdır. can hocaya laf yok. ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 boun'da yeni harç ödeme sistemi değişti.. Okulu uzattıysan da, uzatmadıysan da 3. veya daha fazla aldığın dersler için kredi ücretini (ECTS ile çarpımını hemde, normal olanı da değil) ödemen gerekiyor. Dersi 3. kez alıyorsan, kredi ücreti toplamının %50 sini ödüyorsun ama, 4. kez ise tamamını, daha fazla alıyorsan 3 mislini ödüyorsun. Örneğin, MATH101(4 kredi ama ECTS de 8 kredi) tekrar aldığını düşünelim, kredi ücreti de 10 lira olsun. 3. kez alıyorsan 40 lira, 4. kere için 80 lira, 5. ve daha sonrası için 240 lira ödiceksin.. Okulu 7 senede bitiremediysen, artık öğrenci statüsünde olmuyorsun. Yani sana öğrenci belgesi vermiyorlar. Bu noktadan sonra artık katkı payı ve aldığın her dersin ücretini misliyle ödetiyorlar, ki ayrı bi olay, hiç girmiyorum. http://registration.boun.edu.tr/ şuradan general service > tuiton and fee'de daha ayrıntılı bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kaç ödeyeceğimizi bize söylüyorlar mı yoksa biz mi hesaplayacağız. hiçbir şeyi okumadım evet. bi de okuldan atılma tamamen kalktı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya valla biz sabahtan beri araştırıyoruz da durum biraz karışık ama çok sevgili(!) boun durumun karışıklığı farketmiş olsa gerek, student information'da bir harç ödeme calculator koymuş;) okuldan atılma yok ama lisanslarda azami süre 7 yüksekte 9 muş ve bu süreden sonra ödedğin harçlar...işte onu bilmiyorum ama hoş olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 azami süre yüksekte 9yıl mı?! oha! yok öle değilmiş ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 normal bitirsen zaten 6 yıl ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 total ama öle. ben tek başına diyor sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yani lisans+yüksek 9 demeye çalışmıştım pardon şimdi açık mı?(= dasaaa said: azami süre yüksekte 9yıl mı?! oha! yok öle değilmiş ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 okul ücretini şimdi yatırabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 evet, açıldı sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yüksek lisansa kaydoldum ama bizim ders seçme tarihleri 19-22 arası sanırım? Bi de bana verdikleri öğrenci no+şifreyle obikasa giremedim hatalı şifre ya da kullanıcı adı diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ne yüksek lisansı lan? inşaat deme sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Daasaaa korkma senin bölüme filan gelmiyor tırsma lan :D SEn sadece bilgin varsa soruya cevap verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 RamsesII said: yüksek lisansa kaydoldum ama bizim ders seçme tarihleri 19-22 arası sanırım? Bi de bana verdikleri öğrenci no+şifreyle obikasa giremedim hatalı şifre ya da kullanıcı adı diyor... evet herkesin (lisans,yüksek lisans) ders seçme günü aynı; o da 19 uyla 22 si arası... öbikasa niye giremedim bilmiyorum kayıt olduktan hemen sonra girmiştim ben(tabi lisanstan bahsediyorum), yüksek lisans diye mi geç bilmiyorum ama istersen pazartesi bir bilgi işleme git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 RamsesII said: Daasaaa korkma senin bölüme filan gelmiyor tırsma lan :D SEn sadece bilgin varsa soruya cevap verir misin daaasaaaa ne abi. annem camdan çağırıyor sandım. topu bırakıp eve döneceğim gibi bi hisse giriverdim bak. bilmiyorum, bölüm ne onu merak ettim. ha bi de kendini koruman için dedim lan. yoksa bana ne, gel abi. zeper zaten burada danışman. ona soracaksın. olmadı ardeth ile fizban yetişir. bana laf düşmez. ben dışarıdan gelenim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 /summon fizban or /summon ardeth diyorum o zaman abi.Gelsinler bir bilgi versinler,uzaktayım zaten nasıl gideyim bilgi işleme ? Olm inşaattan niye korkayım onlar korusun kendilerini,kargadan korksam darı ekmem. Bu arada dedemin daasaa in aşşşağaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hımm uzaktaysan yarın da dene girmeyi, bir de...google chrome'dan girme eğer giriyorsan,student information da google chrome nakavt. eğer hala sorun varsa telefon aç o zaman, yani haftaya pazartesiye kadar süren var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 google chrome dan denedim kardaş,belki ondan olmuştur.Yarın bi de iexplorerden denerim.Bi bakayım merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yani biz deneme yapmıştık, vourse list preparation açılıyor her tarayıcıdan ama student information'nın bir uyuzluğu var chrome'a.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 harcı yatırdım daha sonra harcıma indirim yapmışlar. farkını nereden alacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hesap işleri- muhasebeden, öğrenci işleri binasının en altı ama bölümüne sor bence bir yazı falan yazabililer parayı alman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ya arkadaşlar bu boun de registration sayfasına girdiğimde yazıyorum used id ve password u fakat Service is currently closed diyor altında da benim used id im yazıyor bişey yapamıyorum,herkeste mi böyle acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar