Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hisarüstüne aç....;) biz hesaplamıştık bir kere sadece günde 100 öğrenci gelse bile, korkunç kar yapıyon,ki çevren geniştir 100 den fazla gelir.:)
ama bana sorarsan dürümcü değil de waffle'cı aç,ondan hiç yok..:)
Mesaj tarihi:
Güney kantine gitmeyeli baya olmuş =P

Subway vardı Hisarüstü'nde de, yerinden mi, fiyatlarından mı neden bilmiyorum tutmadı kapandı o da geçen dönem sanırım. Ama öğrenci bütçesine yönelik leziz sandviçlerle.. Kahvaltı edeyim, okul topici falandı bu en son.
Mesaj tarihi:
wonder iyi ya-wonder can!...bak mesela don kişotta süper ama fiyat daha tavanda...okaliptus ta wonder'a benzemeye çalışıyor ve daha ucuz.ben insanları wondera gitmee ikna edemeynce ikinci seçenek okaliptus oluyor genelde.
Mesaj tarihi:
doydosta bi ara kasarli patsos gelenegi yaratmistik, adamlar bizden sonra menuye falan eklemislerdi. hey gidi doydos. okaliptus su eskiden populer'de, simdi havuz cafe'de olan adamin olan yer mi ? oyleyse deneyeyim ben de bir.
Mesaj tarihi:
ya popüler ile bir ilgisi var mı bilmiyorum..ama eskiden trioydu...yalancı book store var ya onun yanında...he bu arada onun tam karşısında da çin yeri gibi duran bir yer var...kahvaltıları on numara... menüden 10 çeşit şey se3çiyorsun atıyourm peynir zeytin menemen sucuk bla bla...ve sınırsız çay 6 lira.
Mesaj tarihi:
burger house açıldı wonder'ın yanına (eski dürümcan, eski mandarin); ancak fiyatları pek hoş tahmin edeceğiniz üzere.

marmara cafe iş yaptı ama tadilatta; don kişot var ama çok ileride.

favorim urfam tabi ama ahahahah
Mesaj tarihi:
marmara cafeyi bir türlü sevemedim ya..çok aydınlık!:)
kahvaltılar için hisar cafeye de gidebilrsiniz kılıçoğlu marketin biraz daha aşağısında.
Mesaj tarihi:
fiyatına değmiyor

en ucuz hamburger 12-15 arası bişeydi ve sadece hamburger menü değil. patateslerinin tadı baya iyi ama hakkını vermek lazım. ama ucuzlatmazlarsa bir daha gitmem, nispetiye caddesi sandılar herhalde burayı lol
Mesaj tarihi:
buarada ben ekinde yiyorum ev yemeği oh mis ıspanak, mercimek çorbası. siz yiyin her akşam patsoları 40 yaşında görüşürüz tekrar sdf

bi de subwayi endüstri mühendisliğinden bi arkadaş açmıştı sonra onu devredip maslakta çin büfe açtı. ama ilk açtığında baya kar yapmıştı
Mesaj tarihi:
aaaaaaa kikikiki ders seçmeyi unuttum
arkadaşlar add/drop'ta halledersin dediler ama sorum size büyüklerim. ben bu dönem gidemicem okula, harçları ödeyip ders seçmesem sorun olur mu? beni atmazlar dimi okuldan. ya da ne bileyim askere falan çağırmazlar dimi.
  • Yeni Oluştur...