Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ben okulu bırakıp dürümcü açacağım sanırım, daha az stres, elbet iş yaparız bir şekilde, herkes dürüm yer sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hisarüstüne aç....;) biz hesaplamıştık bir kere sadece günde 100 öğrenci gelse bile, korkunç kar yapıyon,ki çevren geniştir 100 den fazla gelir.:) ama bana sorarsan dürümcü değil de waffle'cı aç,ondan hiç yok..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kantinde var ya Wafflecı, daha nerede olsun =P Gerçi ben daha güzel waffle yapıyorum, Abbas'ı batırabilirim. Ve karnım acıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Subway franchise alsan parayı kırarsın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ha ha ha ..bir kere o güneyde! ikincisi o wafflecı kaldırıldı;) geçen dönem ben gititğimde yoktu.bu dönem geri gelmişse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Güney kantine gitmeyeli baya olmuş =P Subway vardı Hisarüstü'nde de, yerinden mi, fiyatlarından mı neden bilmiyorum tutmadı kapandı o da geçen dönem sanırım. Ama öğrenci bütçesine yönelik leziz sandviçlerle.. Kahvaltı edeyim, okul topici falandı bu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 subway vardı tutmadı hisarüstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Oha peynir ekmek gibi satar diyordum ben. Hala service not available bu ne kardeşim yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ben arkadşıma seçtirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 subway tutmaz tabi; ogrenci mekanı icin cok pahalı. yalnız hala wonder'a alternatif bir mekan üretemedi hisarüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Öküz öldüren hamburger ve tavukburgerleriyle Doydos var gerçi, ama konsept gereği müşteri kitlesinin nüfusu her siparişten sonra biraz daha azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 wonder iyi ya-wonder can!...bak mesela don kişotta süper ama fiyat daha tavanda...okaliptus ta wonder'a benzemeye çalışıyor ve daha ucuz.ben insanları wondera gitmee ikna edemeynce ikinci seçenek okaliptus oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 doydosta bi ara kasarli patsos gelenegi yaratmistik, adamlar bizden sonra menuye falan eklemislerdi. hey gidi doydos. okaliptus su eskiden populer'de, simdi havuz cafe'de olan adamin olan yer mi ? oyleyse deneyeyim ben de bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ya popüler ile bir ilgisi var mı bilmiyorum..ama eskiden trioydu...yalancı book store var ya onun yanında...he bu arada onun tam karşısında da çin yeri gibi duran bir yer var...kahvaltıları on numara... menüden 10 çeşit şey se3çiyorsun atıyourm peynir zeytin menemen sucuk bla bla...ve sınırsız çay 6 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 burger house açıldı wonder'ın yanına (eski dürümcan, eski mandarin); ancak fiyatları pek hoş tahmin edeceğiniz üzere. marmara cafe iş yaptı ama tadilatta; don kişot var ama çok ileride. favorim urfam tabi ama ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 urfam (tu)(tu)(tu) okaliptus u deneyeyim. marmara cacik gibi yalniz, cok kotu hic gitmiyorum oraya. durumcan dunyanin en pis yeriydi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 marmara cafeyi bir türlü sevemedim ya..çok aydınlık!:) kahvaltılar için hisar cafeye de gidebilrsiniz kılıçoğlu marketin biraz daha aşağısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 he urfama bende de bir rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Marmara'da, yemeklerin genelinin ekstra başarısız olmasının yanında, siparişlerin 2.5 saatte falan geliyor olması baya sinir bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Burger House'u deneyen olursa yorumlarını yazsın; dışarıdan çok şık gözüküyor da henüz içeri girmeye cesaret edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 fiyatına değmiyor en ucuz hamburger 12-15 arası bişeydi ve sadece hamburger menü değil. patateslerinin tadı baya iyi ama hakkını vermek lazım. ama ucuzlatmazlarsa bir daha gitmem, nispetiye caddesi sandılar herhalde burayı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 buarada ben ekinde yiyorum ev yemeği oh mis ıspanak, mercimek çorbası. siz yiyin her akşam patsoları 40 yaşında görüşürüz tekrar sdf bi de subwayi endüstri mühendisliğinden bi arkadaş açmıştı sonra onu devredip maslakta çin büfe açtı. ama ilk açtığında baya kar yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 200 gr etli hamburgeri 22 tl, tadı güzel felan da hamburger işte, sağından solundan sıvı kaçıran vıcık vıcık bişey. büyük bi de tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aaaaaaa kikikiki ders seçmeyi unuttum arkadaşlar add/drop'ta halledersin dediler ama sorum size büyüklerim. ben bu dönem gidemicem okula, harçları ödeyip ders seçmesem sorun olur mu? beni atmazlar dimi okuldan. ya da ne bileyim askere falan çağırmazlar dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 minimum kredi şartı yok mu? 15 mi ne? öyle bir planın varsa dondurman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar