Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 BB ve üstü iyi olmayan not? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bb den f e kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 her türlü kitabı bağışlıyamıyorsun sanırım.türünden falan kaynaklandığından değil,biraz yer şikayetleri varmış,o yüzden her kitabı almıyorlar.Fakat yine de git konuş,ben şahsen o kitapları kütüphanede görmek isterim. Wispy said: Kütüphaneye her türlü kitap bağışlayabiliyor muyuz ? Benim 20 kitaplık FRP kitapları arşivimi vermeyi planlıyorum kitaplık yerim sınırlı olduğundan ve okuyacak yaşı da geçmiş olmam nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kötü not. dasaaa said: bb den f e kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mortis said: BB ve üstü iyi olmayan not? BB altı iyi olmayan not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sen şuanda F'ten A 'ya kadar tüm notları beğenmiyor gibi duruyon ardeth.. Ardeth said: ve iyi olmayan not dediğim BB ve üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
symennist Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Merhabalar,ne yalan söyleyeyim ilk sayfayı okudum gerisini okumaya üşendim :D Ben bu yıl Yeditepe Üniversitesi Fizik bölümüne girdim memnunum da ama şimdi Boğaziçine de hayır demem :P:D Boğaziçi Fizik yatay geçişi konusunda bilgi verebilir misiniz? :) Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yatay geçişlerde öss puanın,üniversitedeki ortalaman göz önünde bulunduruluyor tabi ama bunun haricinde bir de bilim sınavı diye bir olay var o yapılıyor o da sanırım 1 ve 2. sınıf konularından,yeditepedeysen zaten ing'en var demektir,bu senin için avantaj,sorular içinde boğaziçindeki 101-102 ve hatta 201-202 sınavlarında çıkmış arşivlere bir göz at http://hbar.phys.boun.edu.tr/~archive/PhysArchive/Phys101.html bu sayfada arşivlerin bir kısmı var ama çözümler yok,boğaziçi civarındaki fotokopicilere uğrarsan orda çözümlü arşivler var hem de daha çok sınav var p.s.= bazen cevaplar doğru olmayabiliyor ama bu %5 civarında. edit: ayrıca bilim sınavı yazılı sınavken bir de sözlü sınav yapılıyor..Burda da biraz bilgi var http://www.boun.edu.tr/announce/dis_yatay_onkayit.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 zeper said: sen şuanda F'ten A 'ya kadar tüm notları beğenmiyor gibi duruyon ardeth.. Ardeth said: ve iyi olmayan not dediğim BB ve üstü. çelişki buldun mavi ekran verdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 deneyerek gördük ki sende mavi ekran verebiliyormuşsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 registration sayfası patlak mı millet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 gitti gitti!! yok bişi kalmadı registration dan öte!!...:) gerçi ben eminim sisteme girebeilen şanslı varlıklar mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ben giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Sabir diliyorum size buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 said: ben giriyorumşanslı insan: şekil A. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Registrationla terbiye ediyor hayat bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 (tu).... bir dğil iki dğeil ama ya..yetti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Wispy said: Kütüphaneye her türlü kitap bağışlayabiliyor muyuz ? Benim 20 kitaplık FRP kitapları arşivimi vermeyi planlıyorum kitaplık yerim sınırlı olduğundan ve okuyacak yaşı da geçmiş olmam nedeniyle. ben her türlü kabul ederim bağışını bana yolla sen bence eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 beyaz ekran verdi registration.boun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bugün çok eğlenceliymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Komedi ya ahaha Firefoxtan giremiyorum sayfaya zaten. Explorerdan giriyorum güvenlik sertifikasında sorun var sayfası çıkıyor her 20 denemeden birinde, kabul et diyince kilitleniyor yine. Chrome hiç açmıyor zaten bu sayfa tehlikeli diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 benm umudum google chromda hala....bütün adaylardan hedefe en çok yaklaşan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 okuldan girsenize çok rahat okuldan sdf baya normal bir günde girer gibi girdim aldım çıktım, hatta şimdi de gidiyorum okuldan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yok öyle bişi...ben bu 4 senin 3 ünü okuldan girerek denedim,olmuyor olmuyor..geçen dönem evden girdim fransızca bile aldım,ama ama ama şimdi niye işe yaramıyor ki!!! siz asistanlara torpil geçiyor olmasınlar?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sinaya dürüm ısmarlayın sizede seçsin dersleri heuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar