Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

azmettim bulacam o fotokopiyi, var bi yerde biliyom.

Bi tane de 1. sinif fizigini 2. sinifta zehir eden bi fizikci vardi.Zar zor AB almistim AA bilgisiyle mazerete kaldigim icin. Don kisot yeldegirmenine saldirinca ne olur diye sormustu sanki? Achtung!

Bi hikaye: Benim matematik bolumunden bi arkadasin bizzat basindan gecti:

Bir suru seyi ezberlemis ama sinavda bir seyde takilmistir. Sorsa, cevap alsa, dokturecek ama tikanmis durumda; doner hocaya(Feyzioglu?) sorar:

"Hocam bu [atiyorum]pi^2*x ne demek?"

Cevap : " Sen derslere gelmiyorsun demek"

afk
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sevgili bogazicili arkadaslar bi yardim edin hadi.

Taaa kayisdagindan sizin okula gelmem gerekiyor. Kuzey kampuse gelmem gerekiyormus, bilg muh. bolumu ordaymis.

Simdi kadikoyden direk giden bir otobus varmis sanirim ama metrobusle zincirlikuyuya gelip ordan otobuse binmek daha hizli olur diyorlar.

Metrobusten sonra hangi otobuse binmem gerektigini soyleyebilir misiniz? Bir de tabii bu otobusten nerede inecegim?
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya ben de bazı şeylerin geç farkına varanlardanım bu okulda;)ilk yılımı össye tekrar hazırlanarak odtü mimarlığa geçmekle harcadım ama öss'ye girmedim,ikinci yılımı batı dilleri ve edebiytına yatay geçiş yapmakla harcadım ama sözlü mülakattan kaldım,3. yılımı da işletme bölümüyle yan dal yaparak harcadım...ve 4. sınıfta kendi bölümümü okumaya başlayınca tabi...bayağı zor oldu adapte olmam ama şimdi iyiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

evet ya ben de bazı şeylerin geç farkına varanlardanım bu okulda;)ilk yılımı össye tekrar hazırlanarak odtü mimarlığa geçmekle harcadım ama öss'ye girmedim,ikinci yılımı batı dilleri ve edebiytına yatay geçiş yapmakla harcadım ama sözlü mülakattan kaldım,3. yılımı da işletme bölümüyle yan dal yaparak harcadım...ve 4. sınıfta kendi bölümümü okumaya başlayınca tabi...bayağı zor oldu adapte olmam ama şimdi iyiyim.

fizik derslerinde günah çıkarırsın üzülme
Sosyal ağlarda paylaş

ııh

özellikle amerikaya gitmeyi planlıyorsan yüksek lisans için lisans transcriptine bakıyorlar.

ve iyi olmayan not dediğim BB ve üstü. fakat eğer 3 ve 4. sınıf derslerin duruyorsa şanslını çünkü ağırlıklı olarak 3. ve 4. sınıf derslerine bakan okul çok. yani aslında 3 ve 4. sınıf dersleri temiz bir sayfa. 3 ve 4. sınıf derslerini yüksek tutmak en büyük kurtuluşun :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...