Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 halbuki bize de temel fikirleri bilin gerisini de tahtada çıkarırsınız demişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ben fizik 125'ten bahsediyorum ama 325'ten değil,o ders bayağı ezberdi,ya da biz o zaman freshman olduğumuz için öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 azmettim bulacam o fotokopiyi, var bi yerde biliyom. Bi tane de 1. sinif fizigini 2. sinifta zehir eden bi fizikci vardi.Zar zor AB almistim AA bilgisiyle mazerete kaldigim icin. Don kisot yeldegirmenine saldirinca ne olur diye sormustu sanki? Achtung! Bi hikaye: Benim matematik bolumunden bi arkadasin bizzat basindan gecti: Bir suru seyi ezberlemis ama sinavda bir seyde takilmistir. Sorsa, cevap alsa, dokturecek ama tikanmis durumda; doner hocaya(Feyzioglu?) sorar: "Hocam bu [atiyorum]pi^2*x ne demek?" Cevap : " Sen derslere gelmiyorsun demek" afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bogaizici dandik bi okul oldugu icin bu konuyu kitlemeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bence de kidle gidsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Sevgili bogazicili arkadaslar bi yardim edin hadi. Taaa kayisdagindan sizin okula gelmem gerekiyor. Kuzey kampuse gelmem gerekiyormus, bilg muh. bolumu ordaymis. Simdi kadikoyden direk giden bir otobus varmis sanirim ama metrobusle zincirlikuyuya gelip ordan otobuse binmek daha hizli olur diyorlar. Metrobusten sonra hangi otobuse binmem gerektigini soyleyebilir misiniz? Bir de tabii bu otobusten nerede inecegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 559c ve 43r kaptana söle. sana söler gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kütüphaneden yarın (cumartesi) en geç kaçta kitap alabilirim bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yarın kapalı pzr gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bir insan düşünün ki boğaziçinde okuyor ve cumartesi kütüphanenin kapalı olduğunu bilmiyor. yaptım olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi ben 2 senedir boğaziçindeyim okula toplam 4 saat gittim. oryantasyona katılmadım. istanbul üni. hakkında daha çok biliyorumdur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yanlışlardasın diyeceğim ama bi boka yaramayacak devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 dasaaa said: 559c ve 43r kaptana söle. sana söler gelince eyv saolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bi sure sonra kendi kendine akillancaksin zaten de dua et akillanmam benim gibi 5.sinifin sonunda olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bugün hiç güleceğim yoktu vallahi be senko. abi acısını bilen biliyor. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 evet ya ben de bazı şeylerin geç farkına varanlardanım bu okulda;)ilk yılımı össye tekrar hazırlanarak odtü mimarlığa geçmekle harcadım ama öss'ye girmedim,ikinci yılımı batı dilleri ve edebiytına yatay geçiş yapmakla harcadım ama sözlü mülakattan kaldım,3. yılımı da işletme bölümüyle yan dal yaparak harcadım...ve 4. sınıfta kendi bölümümü okumaya başlayınca tabi...bayağı zor oldu adapte olmam ama şimdi iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 library.boun da 10 kitap alabilirsiniz diye yazıyor ama bi arkadaşım 3 kitap veriyorlar en fazla dedi. ben de 2 sene önce 3 kitap alabilmiştim hakkaten. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hazırlık iken 3 kitap olabilir ,ama lisansa geçince 10 oluyor,o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 zeper said: evet ya ben de bazı şeylerin geç farkına varanlardanım bu okulda;)ilk yılımı össye tekrar hazırlanarak odtü mimarlığa geçmekle harcadım ama öss'ye girmedim,ikinci yılımı batı dilleri ve edebiytına yatay geçiş yapmakla harcadım ama sözlü mülakattan kaldım,3. yılımı da işletme bölümüyle yan dal yaparak harcadım...ve 4. sınıfta kendi bölümümü okumaya başlayınca tabi...bayağı zor oldu adapte olmam ama şimdi iyiyim. fizik derslerinde günah çıkarırsın üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 parçacıkları tokuşturarak ben %25 ini sileceğime inanıyorum :P ama yine de o günahlar doktora sonunda bile bitecek gibi görünmüyor ardeth ya...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 evet lisanstaki iyi olmayan notlar (kötü demiyorum dikkatini çekerim) peşini bırakmıyor doktoraya kadar baya uğraşman lazım o notların senin üzerindeki etkisini silmek için. doktoraya girdikten sonra gerisi sorun değil ama heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 core dersler B olmadigi icin ikisini tekrar aldirdilar bana =|, zaten faydasiz masterim, daha da faydasiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 iyi olmayandan kastın BB altıysa...getirin tabancayı. [hr] ya ben hep lisans bitip master'a başlayınca yeni bir sayfa açıyorsun,bembeyaz,tertemiz diye hayal etmiştim ama...bu lisansla alakam kalmasın diye ummuştum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ııh özellikle amerikaya gitmeyi planlıyorsan yüksek lisans için lisans transcriptine bakıyorlar. ve iyi olmayan not dediğim BB ve üstü. fakat eğer 3 ve 4. sınıf derslerin duruyorsa şanslını çünkü ağırlıklı olarak 3. ve 4. sınıf derslerine bakan okul çok. yani aslında 3 ve 4. sınıf dersleri temiz bir sayfa. 3 ve 4. sınıf derslerini yüksek tutmak en büyük kurtuluşun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Kütüphaneye her türlü kitap bağışlayabiliyor muyuz ? Benim 20 kitaplık FRP kitapları arşivimi vermeyi planlıyorum kitaplık yerim sınırlı olduğundan ve okuyacak yaşı da geçmiş olmam nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar