Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Oh yes buraya yazmamı bekliyorlarmış. Mühendislik ve Teknoloji Yönetimine başvurmuştum kabul almışım. Yarın gidip kayıt yaptıracğaım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 mühendislik ve teknoloji yönetiminde kabul olmamak yok ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Niye canım 100 kusur kişi başvurdu kontenjan 40. Bozmayın moralimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 kaç para veriosun o mühendilsik ve teknoloji yönetimi programına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 boğaziçi okul değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Merhabalar, Ben uluslararası ticaret ve turizm işletme gibi bölümler konusunda bilgi almak istiyorum. Daha önceden buraya giden veya arkadaşları gitmiş olan var mı ? Nispeten daha düşük puanlı aldıklarından dikkatimi çekti de. Nasıl iyi bölümler midir, mezunları rahatlıkla iş bulabilir mi Boğaziçi Mezunu sıfatıyla da birleşince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 uluslararası ticaret çok şık bir bölüm gayet de prestijli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 resaypi said: boğaziçi okul değil boğaziçi bir osman aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 osmaoğulları döneminde tohumları atılmış hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bu arada oryantasyonda neler oluyor, gerekli mi gitmek lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 git git sosyalleşiosun biraz insan taniosun oryantasyon iidr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abi hiç bi yerde o hedeye gitmedim de.. oryantel olsa giderdim bak. her sene katılırdım. bunu söyleyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bir lira bulabilsem oryantele giderdim. 5-10 lira takmak kor insana. neyse kayıt günü falan mı oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 oryantasyona mutlaka git, insanlarla kaynaş. derslerin başlayacağı haftadan önceki haftasonu oluyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 http://www.boun.edu.tr/announce/on_kayit_elkitapcigi.pdf iki gün var diyor burada, bir de okul 27'sinde açılmıyor mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 sevgili boğaziçi insanları sosyolojiye yatay geçiş imkanına şöyle yazmışlar: Boğaziçi Üniversitesi'nin herhangi bir bölümünden yatay geçiş yapılabilmesi için gerekenler: a) En az 2.75 G.N.O.(genel not ortalaması) b) Bölüm değerlendirmesi bölüm değerlendirmesinden kast edilen nedir? fizikten sosyolojiye yatay geçiş yapmak mümkün müdür? arkadaşım boun'u bırakıp yetenek sınavlarına hazırlanmak istiyor da tez zamanda vazgeçirmem lazım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 okumaya üşendim de gecenin bu saatinde, burada kesin vardır. http://www.boun.edu.tr/announce/kurum_ici_yatay_gecis_2010.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hmm.. abi bu biraz saçma geldi, bir de buradan sorayım dedim. şimdi 4.yy bitti, 5.yarıyıl olacak. haliyle tez için ek süre talebinde bulunuyoruz. Kayıt işlerini aradım, 20Eylül'e Ders kayıt sisteminin açılmasına kadar yapabilirsiniz dedi.. Bana bu süre çok inandırıcı gelmedi açıkçası.Kadının da kendi dediğine inandığını sanmıyorum hani. Bugün biraz yoğun olduğum için haftaya pzt ya da salı halletmeyi düşünüyorum. Bu tez ek süre konusunda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Master için ne istior boun? Tr ye döndüğümde mühendislik üzerine master bakıcamda, şöyle part time bişi. Gmat toefl istiyordur sanırım? meslekte 1 senedir çalışıorm desem not ortalamasını kaale almamazlık gibi bir güzellik yaparlar mı? halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 GPA'e bakıyorlar. ALES/GRE/GMAT Referans bölüme göre İş veya okuldan. Mülakat. 2. öğrenim yüksek lisans bölümleri var. Çalışıyorsan mühendislik bölümleri zor olur sanırım hafta içi dersleri yüzünden. Ben de o yüzden ETM'ye girdim. Sanırım ders kayıtları 17'sinden sonra başlıyormuş. Lisansta Bilkentte bayağı can pazarı oluyordu ilk ders kayıt dönemi. Masterda'da aynı şekilde mi acaba ? Mutlaka okuldan mı yapmak gerekiyor ? Bir de akademik danışmanın işlevi nedir acaba, dersleri onaylatmak falan mı gerekiyor ? Tyvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Boğaziçinde önkayıt veya erken başvuru fln ne oluyor? Ne zaman başvuruluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 INTT111 ECONOMICS I 1 INTT121 BUSINESS MATHEMATICS I 1 şu iki ders yerine Math 101 ve Principles of Microeconomics almak istiyorum. İktisat'a yatay geçiş için. İlk dönemim. 1- Hocalara ilgili derslerle ilgili talep yollamadan önce kendi derslerimi almalı mıyım? 2- Diyelim ki kabul ettiler ve Math101 ve Mikroekonomi derslerine kayıt olabiliyorum. Diğer dersler yerine saydırabilecek miyim? (eşlik listesi falan bulamadım) 3- Kendi derslerimi aldıysam, diğer derslerden de onay aldıysam ve yerine saydırabiliyorsam, INTT derslerini nasıl bırakabiliyorum? Kafam çok karıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bunu niye diyor? You are not allowed to access registration pages. Please contact Registrar's Office. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 neyse arkadasım girip htr yi aldı yoksa kan cıkarıcaktım.. bi de spam filter olarak resimdeki sayıyı yazın falan dememis mi harbi kırıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar