aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben masteri bitirince sanirim toplamda 155 filan almis olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 250ye tamamlamadım ya ben ona yanarım :p masterı da 1.5 katı kredi ile tamamlamsam 40 kredi eder. o zaman 280 falan edecek. daha bunun doktorası da var ben 1000e tamamlarım bunu hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ardeth said: screwy said: madcow said: Merhabalar Meltem hocam, AE 221 finali sonrasında konuşmuştuk bu dersi almam hakkında. Consent yollarsam, consent'imi onaylayacağınızı söylemiştiniz. İşte consent'im =) İyi dönemler, Özgür abi bu burda dursun hala editlemedi haketti.. ISTE CONSENT'IN iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nasıl bir quote o öyle ben yazmadım lan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 forgiver said: Ardeth said: screwy said: madcow said: Merhabalar Meltem hocam, AE 221 finali sonrasında konuşmuştuk bu dersi almam hakkında. Consent yollarsam, consent'imi onaylayacağınızı söylemiştiniz. İşte consent'im =) İyi dönemler, Özgür abi bu burda dursun hala editlemedi haketti.. ISTE CONSENT'IN iyi forumlar AHAAHAHHHAHA ÖZGÜR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o quoteun nesi var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 napıyosunuz yahu bir kere ben iyi forumlar diye bir şey demedim sdf kırdınız quoteu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 utopia said: forgiver said: Ardeth said: screwy said: madcow said: Merhabalar Meltem hocam, AE 221 finali sonrasında konuşmuştuk bu dersi almam hakkında. Consent yollarsam, consent'imi onaylayacağınızı söylemiştiniz. İşte consent'im =) İyi dönemler, Özgür abi bu burda dursun hala editlemedi haketti.. ISTE CONSENT'IN iyi forumlar AHAAHAHHHAHA ÖZGÜR. deneme bir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 en sonda bi tagi eksik çıkıyor galiba onu eklemek lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ilk sene diye advisorlar fazladan koyduğum dersleri kabul etmedi = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 işletme bölümü dışına verilip verilmeyeceği belli olmayan ders için bol bol yalama yaptığım requestime consent verilmesi. an itibariyle prerequisite almamış olduğum için dersi alamamam. priceless. biliyordum gerçi böyle bir şey olacağını; bilmeden başvuracak kadar fail değilim de nasıl çözeceğiz merak içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben de kaderime razı oldum almıyorum fiz201 i.. kısmet degilmis vermedi hoca GPA in yetmez dedi.. ama dedim vursam kırarım.. yine de yetmez dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 add drop tee 3Mart'a kadar sürecek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spidee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 1-3 arası işte edrop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok teşekkürler http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/295/5/0/_worries__by_Synfull.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... madcow Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 boğaziçi beyzbol takımı http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=2339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://img534.imageshack.us/img534/2231/boaziisimplefacts.jpg ağğğbiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hersey turkce peki demotivation neden ingilizce ha sorarım sana ozgur.. hedef kitlesi hatası war burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Tarzanlık varya kanda, ondandır belki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bir cenabetlik olmazsa önümüzdeki baharda mastıra geliyorum. Önce ALES, Toefl ve mülakata gircem ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hmm.. şöle bişi.. ASCE üyesi olmam gerekiyor. üyelikte said: If your school has an established ASCE Chapter, Club or International Student Group, you MUST be a member of that organization in order to apply for national student membership. diyor.. diyor da nereden öğrenebilirim bunu. sitelerde öğrenci grupları, organizasyonlar tarzı bişi göremedim ben.. hemen hocayı arayıp "hocam bu nedir bu?" demek de istemiyorum açıkçası.. hani klip falan olsa neyse de.. uluslararası organizayonlar kısmında da yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ne kıçı kırık okulunuz varmış be arkadaş, 1 ayda değerlendirip karar veremediler yüksek lisans başvurularını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Finans mühendisliğine falan mı başvurmuştun? Elimde var çünkü sonuçlar :P Bugün çıktı. Arkadaşı soktuk programa, yalnız boğaziçinden olan herkesi alıp gerisini de sarhoş birisine seçtirmişler gibi bir liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ablam fınans a basvurdu ya bı ıletırmısın sonucları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Sonraki 11.sayfa (Toplam 25 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nasıl bir quote o öyle ben yazmadım lan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 forgiver said: Ardeth said: screwy said: madcow said: Merhabalar Meltem hocam, AE 221 finali sonrasında konuşmuştuk bu dersi almam hakkında. Consent yollarsam, consent'imi onaylayacağınızı söylemiştiniz. İşte consent'im =) İyi dönemler, Özgür abi bu burda dursun hala editlemedi haketti.. ISTE CONSENT'IN iyi forumlar AHAAHAHHHAHA ÖZGÜR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o quoteun nesi var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 napıyosunuz yahu bir kere ben iyi forumlar diye bir şey demedim sdf kırdınız quoteu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 utopia said: forgiver said: Ardeth said: screwy said: madcow said: Merhabalar Meltem hocam, AE 221 finali sonrasında konuşmuştuk bu dersi almam hakkında. Consent yollarsam, consent'imi onaylayacağınızı söylemiştiniz. İşte consent'im =) İyi dönemler, Özgür abi bu burda dursun hala editlemedi haketti.. ISTE CONSENT'IN iyi forumlar AHAAHAHHHAHA ÖZGÜR. deneme bir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 en sonda bi tagi eksik çıkıyor galiba onu eklemek lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o quoteun nesi var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 napıyosunuz yahu bir kere ben iyi forumlar diye bir şey demedim sdf kırdınız quoteu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 utopia said: forgiver said: Ardeth said: screwy said: madcow said: Merhabalar Meltem hocam, AE 221 finali sonrasında konuşmuştuk bu dersi almam hakkında. Consent yollarsam, consent'imi onaylayacağınızı söylemiştiniz. İşte consent'im =) İyi dönemler, Özgür abi bu burda dursun hala editlemedi haketti.. ISTE CONSENT'IN iyi forumlar AHAAHAHHHAHA ÖZGÜR. deneme bir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 en sonda bi tagi eksik çıkıyor galiba onu eklemek lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ilk sene diye advisorlar fazladan koyduğum dersleri kabul etmedi = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 işletme bölümü dışına verilip verilmeyeceği belli olmayan ders için bol bol yalama yaptığım requestime consent verilmesi. an itibariyle prerequisite almamış olduğum için dersi alamamam. priceless. biliyordum gerçi böyle bir şey olacağını; bilmeden başvuracak kadar fail değilim de nasıl çözeceğiz merak içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben de kaderime razı oldum almıyorum fiz201 i.. kısmet degilmis vermedi hoca GPA in yetmez dedi.. ama dedim vursam kırarım.. yine de yetmez dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 add drop tee 3Mart'a kadar sürecek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 1-3 arası işte edrop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok teşekkürler http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/295/5/0/_worries__by_Synfull.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 boğaziçi beyzbol takımı http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=2339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://img534.imageshack.us/img534/2231/boaziisimplefacts.jpg ağğğbiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hersey turkce peki demotivation neden ingilizce ha sorarım sana ozgur.. hedef kitlesi hatası war burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Tarzanlık varya kanda, ondandır belki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bir cenabetlik olmazsa önümüzdeki baharda mastıra geliyorum. Önce ALES, Toefl ve mülakata gircem ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hmm.. şöle bişi.. ASCE üyesi olmam gerekiyor. üyelikte said: If your school has an established ASCE Chapter, Club or International Student Group, you MUST be a member of that organization in order to apply for national student membership. diyor.. diyor da nereden öğrenebilirim bunu. sitelerde öğrenci grupları, organizasyonlar tarzı bişi göremedim ben.. hemen hocayı arayıp "hocam bu nedir bu?" demek de istemiyorum açıkçası.. hani klip falan olsa neyse de.. uluslararası organizayonlar kısmında da yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ne kıçı kırık okulunuz varmış be arkadaş, 1 ayda değerlendirip karar veremediler yüksek lisans başvurularını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Finans mühendisliğine falan mı başvurmuştun? Elimde var çünkü sonuçlar :P Bugün çıktı. Arkadaşı soktuk programa, yalnız boğaziçinden olan herkesi alıp gerisini de sarhoş birisine seçtirmişler gibi bir liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ablam fınans a basvurdu ya bı ıletırmısın sonucları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar