Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Rahat olun beyler bayanlar. Ben şimdi girdim aldım hepsini. Master olduğumu söyledim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 screwy said: madcow said: Merhabalar Meltem hocam, AE 221 finali sonrasında konuşmuştuk bu dersi almam hakkında. Consent yollarsam, consent'imi onaylayacağınızı söylemiştiniz. İşte consent'im =) İyi dönemler, Özgür abi bu burda dursun hala editlemedi haketti.. ISTE CONSENT'IN GAHAHAHA. Ama bu consent isteme olayı bazı yerlerde consent isteği yollamanın kısaltması olaraktan consent yollama olarak geçiyor hatta diğer şekilde düşünmek o kadar absürd ki ben başta öyle düşündüm. Muhtemelen hoca da öyle düşünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 PHYS628 dersi için consent mesajım Merhaba, dersi almam için consent gerekiyor. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bir consent ISTEGI yolladım 3 ders verdiler MERHABA BEN SIZE VURSAM KIRARIM CONSENT PLOX oyle iste.. hala uyuyamadım.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hahah phys 532 icin consent mesajim Merhaba, Komik ama bu dersi almam icin consent gerekiyormus. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 201 e asistan ol ardeth.. bir cılgınlık yapıp aldım sen de elimizden tutmazsan o ders f lenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bana ne verirlerse onu alacağım :p kısmet heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 consent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Oy. 121 asistanı olsana ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 screwy said: consent? yok asistanlık olarak ne verirlerse onu alacağım asistan olarak demek istedim. Tabi sanırım özel istekte bulunabiliyorsun ama o geçti, geçen haftaydı. Ama en çok session 201de var o yüzden ona düşme olasılığım daha yüksek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 "hocam consent" diye istekle consent istemişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hehehe hocaaam consent hocam yanıyorum conseeeeent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sina sen kaç krediyle mezun oldun lisanstan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 238 mi 240 mı ne neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 cok overrated bir okul. odtu daha iyi. DISCUSS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ardeth said: 238 mi 240 mı ne neden? oha. merak ettik de etmesek de olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Azmodai said: cok overrated bir okul. odtu daha iyi. DISCUSS. bölümüne bakar. NOHTA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gerçi bişeyi kabul ederim bizim burdaki bazı hocalar çok iyi ders vermesine rağmen (Zamanında iyi yerlerde okumuşlar) araştırma yapmıyorlar pek o da hoş değil ama doktora burda yapmayacaksan ve kapağı başka yere atabilirsen çok sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben saka yapiyorum abi. Odtu harika okul da, bogazici gibisi var mi... mis. HADI SIZE IYI DERSLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 HAYIR LAN İĞRENÇ BİR OKUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ardeth said: 238 mi 240 mı ne neden? oha çap var mı dönem başına 30 kredi düşüyo nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 760 lira olmus tuition+fee oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 adam iki okul bitiricek kadar krediyle mezun oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 inenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 boğaziçinden 3. diplomayı aldığımda 240 krediyi doldurmuş olmayacam sanırım. 225 falan ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar