fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kimler var neler var? ben, bu sene kazandım, sosyoloji. hazırlık atlamadım. öyle. görelim bakalım kim var boundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben varım sosyolojide 4. sınıfta, spidee var o 1-2. sınıf arası sosyolojide =) zaugna var çeviri biliminde , screwy var kimya mühendisiydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fizban hocanız var, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ne çok sosyolojili varmış ehah. ben de sosyolojideyim ama psikolojiye yatay ya da çap düşünüyorum. ama bu hazırlık senemde pek düşünmeyeceğim bunları. sonraki sene çok başınızı ağrıtıcam söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 alan yetkilisi var ardeth ne idüğü belirsiz ne isterse okuyor okul bezmiş durumda atmak istiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben varım Fizik 2. sınıfa geçtim bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Solonor var fizik 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arcane said: fizban hocanız var, lol 2 çay ısmarlayın, sınavlarınızda gözetmen olursa sizi rahat bıraksın lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hello registrations. 6 registration döneminde sadece 1 kere sıçtım ama yine de büyük bir gerginlik var üzerimde; hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 allah belanızı versin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iki arkadaşıma 10.00 da aldım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 zaugna ya da aldım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahah fizboz halletti harbi 11,35 itibariyle hala okuldakilerden daha hızlı sisteme girip ders alıyorum, arkadaşlarımınkini falan hallediyorum lan, bravo boğaziçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben halen giremedim yahu sisteme, açılmıyor bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 GOA'nın registration sistemi daha iyiydi, bu ne hal be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben de kimya muh 1. sınıf.. sisteme tam 6 kez girip 6 ders secmis olmam komikti hep ag zaman asımı falan..tam en karambol anlarda iste 10.05 10.20 10.35 gibi anlarda 3 kez sisteme girmis olmam arkadaslar tarafında kufur sebebi olarak goruldu.. bi de benim dersler paketti nie kastın yahu o karambolde girmeye die soran olursa su ders secme heycanını yasıyım istedim yok kotadır bilmemnedir..aslında cok da heycanlanmadım ama bi tek mat101 i iste ortacgilden degil de oral dan alıyım istedim o yani yoksa aksam da alırdım eheheheh.. cuma gun 3 ders olarak sadece kimya labı olması durumsalına da koyayım cumayı satamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 okuldakilerin kolpasıymış o arda. ben de okuldayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 BİM'den giriliyormuş, BİM'e gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 heh, şimdi ben ders falan seçmiyorum hazırlıktan dolayı. perşembe cuma kayıt günüm. sanırım harç neyin yatırmama gerekiyor 98ytl. ama ne zaman nereye yatırmalıyım, bu harç mı yoksa katkı payı mı? bunu yatırdıktan sonra git bide harç yatır derler mi? bir de bana yurt çıktı mı? bir sürü soru sorucam evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hangi fakültedeysen onun harcını hazırlık olsan da yatırıyorsun. Kayıt ücreti ne kadar bilmiyorum ama, hazırlıklara 80 falandı galiba 2 sene önce çok emin değilim. Yatır bunları falan, yurtlar maille geliyor genelde sanırım, ondan pek emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben şimdi uyandım lan ders mers almadım daha, hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 281'i aldım ben, al sen de, gideriz cici cici ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tamam aliom şimdi ^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 durun lan ben de geliyom! yüksek lisans için kayıt yaparkene [email protected] mail açıcaklarını söylemişlerdi ama açmamış yalancılar. telefonla aradım elemanları ama kati bir sonuç da alamadım.. gidip BIM'den açtırıyormuşum sanırım mail adresini.. sistem mail olmadan işlem yaptırmıyor mu yahu? bi soru daha danışmanı biz mi seçiyoruz, danışmanlar mı bizi seçiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bölüme göre danışmanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar