spompas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 CS : S guest pass i olan varsa süresi dolamsın alabilirim. bir türlü sistemim kaldırırmı diye deneyemedim, non steam yükledim biraz sorunlar yaşadım aynı şekilde non steam tf2 yüklediğimdede sorunları yaşadaım ama orjinal olarak tf2 aldığımda sorunlarım düzeldi. TF2 Guest pass im var ayrıca isteyenede verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 valla bakim guest pass varsa verim nerden bakıyoz ona yok sanırım bulamadım. oyunun yanında yazıyodu di mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ya galiba varda oyunu kurmak gerekiyor sanırsam ve sildim source'yi tekrar dl edemem sory:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tepede; games, manage gifts & guest passes... , var ordan tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 firend liste ekliyeceksiniz bide beni tugberk41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 team fortressa varmış sadece öyle görünüyor manage gifts'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şunu da belirtmekte fayda var: TF2 sistemi CS: Source'tan daha fazla yoruyor. Bence problem olmayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 non steam cs.s oynayamadım ama tf2 fps 40-60 larda oynuorm css 20 25 bu non steam içindi bir deneyemedim yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben yollayayım, eklerim friends'e simdi... bu arada, expire olmasına az kalmıs bir guest pass'im daha var cs:s icin... isteyen olursa yazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 evet tf 2 css'den daha çok kasıyor kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi friends'e ekledim de, kabul etmedin henuz =)... yarın expire olucak soyliyim dedim eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ühühüe ağlarım expire olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende davet yok kullanıcı adın ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 halledildi kfg ye teşekkürlerimi sunarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 css isterim bende ya account name derengursel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 benim diger guest pass expire oldu ne yazık ki :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 pass i hiç kullanamadım ssdfsd evde değildim yandı pass :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 eğer varsa tf2 guest pass istiyorum :D steam acc: aiko1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yolladım friendsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar