Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç tutmayan avukata trafikte dayak

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Oruç tutmaması bahane olmuş dayak için kısaca.
Esas ilginç olan niyetli birinin başka birine zarar verebilmesi. Yani oruç sadece yemek su ile değil her türlü nefsine hakim olabilmek diye biliyorum. Sen yemek yemiyip su içmeyip diğer herşeye normaldeki gibi devam ettin mi o sevap değil tam aksine daha büyük günah olur bence.

Absocum adam niyetli ama kotu niyetli. Bide Iyi niyetlileri var bunlarin onlar kuzu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:
sabah ekmek almaya gidiyorum elimde poşet eve dönüyorum.
Ters ters bakıyorlar. Bende onlara ters ters balıyorum.
Boy pos yerinde olunca haspinallah çekip dönüyorlar.
kalıp rulaz...

Ben de bu senin dediklerini yapıyorum ama daha önce hiç böyle bir bakış almadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Cotto said:
O zaman sende sorun olmalı.
Bir süre ceket giyme ve gömleğini pantolonuna sokma,kumaş pantolondan uzak dur lütfen

Liseden mezun olduğumdan beri(6 yıl kadar oldu) 6 iş görüşmesi, 4 yemek(düğün, toplantı, vs) dışında ne gömlek giydim, ne kumaş pantolon :)o
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
yaw minibüsçüyle takışılır mı? takışırsan yersin kafana "sert cisim"i darp edilirsin tabii.. karşılıklı kabarmışlardır hindi gibi, e haliyle şoför ile avukat bir mi? girmiştir minibüsçü amca allah ne verdiyse..

ramazan dışında da deneyebilirsiniz.. kafanıza yiyeceğiniz sert cisimlerden kendimi sorumlu tutmam ama..

cabbar babada vardı zamanında lemanyakta, dolmuscularla kapısıyordu, dolmuscu buna cüce diyordu trafikte buda inip kapısıyordu , o gidon(salladım) mu nedir o aletin adı tekerlek değiştirmek için kullanılan 4 taraflı, onun her bir tarafını bir şöföre olmak üzere 4 üne aynı anda sokuyordu hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı insanlar gerçekten oruçlu iken çok sinirli olabiliyorlar , özellikle sigara bağımlısı olan kişiler. Üstüne bir de stresli bir işte çalışıyorsanız olay iyice .oka sarıyor. Oruç tutmak zor iş hele hele bu uzun günlerde baya zor , sabah bi de erken kalkıyosan aman aman... ben hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. Bu tip olaylar herzaman oluyor sadece ramazanda değil , yani bu olayları "Kafirler geberin" "evimizde de dövücekler artık" filan gibi boyutlara sokmaya gerek yok bence. Ayı herzaman ayı ramazanda da , normal zamanda da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...