Afush Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 2. senemi okumak için yaban ellere geldim okumaya,geldiğimin 2. haftası mail aldım şuna benzer bişey:"Okul dışından bir şirket dosyalarınızı illegal downloading e karşı scanleyecek lütfen sisteme girmeden önce tüm p2p programlarını ve bilgisayarınızda olan illegal ne varsa silin.Yokda her illegal şey başına $250.000 kadar bir miktar ödemek durumunda kalabilirsiniz" diye. Herkesin bilgisayarında olduğu kadar benimkinde de var müzik,program vs.Zaten okulun serverlarından inen dosyaların %70 i falan illegal dosyadır eminim ama gene de ters bi durum oluşsun istemiyorum.İllegal dosyaları yakalanmadan nasıl indiririm diye falan sormuyorum da,sadece zaten bilgisayarımda olan dosyaların illegal olup olmadığını denetleyebilecek,mesela bir mp3 ün copyrighted la illegal copy sini ayırabilcek bir program var mı cidden?Başına böyle bişiy gelen birini tanıyo musunuz hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bi kereye mahsus bişeyse al bi hdd, oraya at bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nasıl scanleyecekmiş ? okul laptopları sökülün alçaklar diye bir şey yapamaz sanırım, mantık dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ya öyle bi cezaya inanmadım şahsen de, kaydet dvd'lere o kadar korktuysan. 10dvd zahmet çekiver hapse düşmektense. Gerçi inanmadım. İnanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 pardon hangi okul kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 mailin orijinalini falan görsek aslında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 cok pis yemisler seni gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ahahah :D Bence de yemişler seni ya, o zaman lkişi başı 250 milyar dolar para ödemek gerekirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bi kekleme kokusu aldım bende.ama yabancı ulkeleri de bilmem hani türkiyeye benzemez sen en azından dvdlere kopyala keklemeyse bile icin rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yok kekleme durumu değil bu tüm okula yollanmış aynı mail. Türkiye'de değilim,USA da SUNY Fredonia'da okuyorum 2. senemi(ama burda daha 1 ayım dolmadı), bu yüzden buradaki yaptırımı ve ne kadar ciddi olduklarını bilemiyorum. Mailin orcinali Important Notice: Downloading copyrighted material via file sharing programs or otherwise is a Federal Offense and is a violation of the SUNY Fredonia Computer & Network Usage Policy (Section V, A-3). Please remove all of your file-sharing programs and all of your illegally downloaded files (i.e. mp3s, movies, games etc) from your personal computer before using your ResNet connection or you may face university sanctions. Copyright enforcement agencies, outside of the campus, will be scanning for students using file-sharing programs & possessing illegally downloaded files. Some examples of file-sharing programs include Bear Share, LimeWire, Kazaa, AresWarez, iMesh, BitTorrent and others. Please safeguard yourself and remove these programs & files immediately. If you are in need of assistance in safeguarding yourself please feel free to contact the ResNet Office at 673.3668 for assistance. If you are found to be in violation of this policy you will automatically lose your ResNet connection privileges for a minimum of 30days and be referred to the Judicial Affairs Office. You may also face legal fees and fines in a possible civil liability lawsuit of up to $250,000 per copyrighted work. The entire SUNY Fredonia Computer and Network Usage Policy can be found at the following URL: www.fredonia.edu/helpdesk/netpolicy.asp For more information on File-Sharing please refer to the ResNet Resident Director- Hendrix Hall SUNY College at Fredonia Bu arada ResNeT Residence Network oluyor,okulun serverlarının ve okulun IT merkezinin genel ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 telefon et IT'ye en kolayı... açıklarlar yavaş yavaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 said: before using your ResNet connection or you may face university sanctions tamam bilgisayarlarınızı toplayıp taramayacaklar. sen o bağlantıyı kullandığında adamlar p2p programlarını kullanıyor musun ona bakacak mesela. hani ünilerde atıyorum limewire kullanamıyorum kapatmışlar muhabbeti olur ya, bunda da limewire kullanamıyorum hapse atıyorlar gibi bir geyik dönecek kabaca. yalnız bittorent vs yasak demeleri gerzekliğe yeni bir boyut katıyor, örneğin wowu gayet legal bir şekilde blizzardın kendi trackerından indirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Rapidden sağlam dosya indirmiştim,hızı 500 e falan vuruyodu dayanamadım..Umarım başıma bişiy gelmez. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 amerikada okuyan 2 tanıdığım lime wireden mp3 indirdiği için mahkemeye çıktı mahkeme devam ediyo ama bu tarz şeyler olabiliyo hangi ülkedeydin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 amerika :S tırsıyorum evet..rapid p2p olmadığından yakalanmaz diye düşünmüştük :P neyse bunlar bana bu mailin gelmesnden önce idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bişi olmaz ya hiç olmadı silersin mp3leri valla indirmiyecem bidaha dersin haha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şöyle ama, rapidde de her zaman illegal dosya yok. bana ait bir yazı yazdım diyelim, rapidden de paylaşıyorum. hiçbişey yapamaz mantıken buna. adamlar salak değilse bir şekilde illegal/legal olayını çözerler, yoksa sen kaçak dosya indiriyorsun diye masum adamı suçlarlarsa başları daha büyük derde girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ahenk yazık lan sana. oku diye yolladık seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 halihazırda bilgisayarında olan şeyler için bişey yapamazlar bencede, yani onları ilgilendirdiği kadarıyla vakti zamanında hepsinin türkiye den cd sini almış olup, bilgisayara kopyaladıktan sonra cdleri atmışta olabilirsin, faturalarını da atmışsındır. ha ama rapidmiş p2p miş filan biraz sakata gelebilir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sen bence bi şey indirme kendi bilgisayarından. bi arkadaşını kafala o indirsin, flash diskle al dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar