Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Msnin ana penceresini ve konuşma pencerelerini açarsanız çok yiyor yeni sürümde. Eğer ana pencereyi kapatırsanız baya düşüyor. Konuşma pencerelerini de kapatırsanız baya baya düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 rekor bende, msn şu an 2.5k ram yiyor haha (wlm 9.5) firefox da 36k yiyor, 4 tab açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 plus cıkmadımı bu yenı msnde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yezid said: Red said: uyumlu msn plus yok sanırım henuz sıkıldım milleti $.[324] gibi gömekten :) Hardter said: yukledık plus bulamadım bende http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479b.exe buyrun plus. o değil de, iki büyük sorunum var onlar dışında baya beğendim, biri avatarların solda olması, diğeri de konuşma pencerelerinin acayip parlak olması, değiştirilemiyor ve gözüm yoruluyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Abi ne iştir anlamadım, girdim msn' e, yeni sürüm var güncelleyelim mi dedi, güncelle dedim sonra yeni sürümü açtığında bütün kişi listesi yok oldu? İnternette de biraz araştırdım, yaşayan çok var ama hala adam gibi bir çözüm yok ortalıkta? edit: 8.5 yükledim yeniden, çözüldü sorun. Eskiden messenger' ın yeni versiyonu gelse bile geçmezdim eskisi daha iyidir kesin diye. Bi ara vazgeçtim bu düşünceden, şimdi de geri dönüyorum. Teşekkürler mikrosoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 evet aynısı bana oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 plus ı destekliomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ivet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 beta sürüm upload etsem illegal sayılır mı? şu topicin uzamasını engellicek sade bi sürüm var elimde. güncelleme cart curt da istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 fir3blad3 said: şu an yeni msn açık. (açıkta konuşma penceresi yok yanlız)6k ram yiyor. alternatif ne kullanabiliriz? trillian diye bi program vardı. ya da ona benzeyen yazılımlar destekleniyor mu? tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 dün akşamdan beri msnimi açmıyor 8100010bla bal gibilerinden bir hata veriyor sonra da hatanın ne olduğunu kendi bulamıyor. başka arkadaşlarımda da olmuş böyle bi sorunla karşılaşan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 var ben. çözemedim , gittim bundna önceki sürümünü indirip kurdum. uyuz bir şey biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 minimum ram yiyen ama işkence çekmeyeceğimiz, normal bildiğim msn diyebileceğim gibi bir kullanıma sahip bir msn varmı? 60k ram yiyo bu, benim ram 512 mi ne, pc zaten kasışlarda bi hdd çöktü diğerinin de bi ayağı çukurda =D şöyle gereksiz programları siliyorum falan, min ram yiyen kullanışlı bi msn lazım. tavsiyede bulunanlara +rep vericem terazilerine abanıcam. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 balon said: var ben. çözemedim , gittim bundna önceki sürümünü indirip kurdum. uyuz bir şey biraz. aynısını yaptım bn de şimdi eff sinir oldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar