Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Kurmaz olaydım. 8.5 de kullanamıyorum artık, direk 8.1 anca kuruluyor. ^'+%^& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 aynı sorun bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 http://download.live.com/?sku=messenger edit: denedim beğenmedim, sık kullanılan kişiler ve arayüz motifleri dışında bir yenilik göremedim. Onlarda nasıl yenilikse artık.. Yok resimi sol tarafa almalar yok ovalleşmeler, bir programı uzaylı menüsü gibi yapınca gelişmiyor ki arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 iyi de ben bi kere oturum açtım 30 sn sürdü şimdi giremiyorum. ne iş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ya şu kötü MSN Icq yu tahtından nası etti benim aklım hala almıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 valla web browserdan giriyorum artik cok nadir olarak MSN'e. Skype kullaniyorum kamera icin. Misler gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yaw yardım edin:D ben niye giremiyorum hiçbişekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ne kurulummuş arkadaş, bitmedi hay yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 utopia said: ne kurulummuş arkadaş, bitmedi hay yarabbi. Yetemiyorsun programa bok atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 google chrome 1 bu 2 şahane oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 madcow said: utopia said: ne kurulummuş arkadaş, bitmedi hay yarabbi. Yetemiyorsun programa bok atma. sen kuramıyorsun bile, senin mac'in var. ördeğe selam hgdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 avatarıma 4 snlik headbang videomu koydum bu yenilik güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 utopia said: madcow said: utopia said: ne kurulummuş arkadaş, bitmedi hay yarabbi. Yetemiyorsun programa bok atma. sen kuramıyorsun bile, senin mac'in var. ördeğe selam hgdh. Ördek değil Slash amca o. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 tasarım tümden değişmiş garip geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 topic gozumden kacmis, ciktigi zaman kurdum ben de. begendim, ilk zamanlar biraz kafam dondu ama cok hosuma giden ozellikler var, gitar sesine hasta oldum mesela, contact onlineima onu koydum millet girip ciktikca msne egleniyorum. dynamick pic olayi süper olmus, webcamden goruntu falan aliniyo, nah cekip avatar yapmak artik cok kolay! iconlar da hosuma gitti, statuse gore degisen cerceve de cok tatli. genel olarak 7/10 diyelim what's new bezdirdi bitek, kapadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 öğle yemeğinde, telefonda fln statusleri gitmiş :( seviyordum ben onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Black-ice said: yaw yardım edin:D ben niye giremiyorum hiçbişekilde Black-ice said: iyi de ben bi kere oturum açtım 30 sn sürdü şimdi giremiyorum. ne iş:( yok mu benden başka login olamayan. abimin accountla giriyoruz bi açılıo 2 saniye sonra düşüyüo fln böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 o deilde ben mail ikonuma tıklayınca ispanyolca msn açıyo bu nasıl düzelir Not : İspanyol değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 o açıldıktan hemen kapanma sorunu eğer msnin verdiği bi hatadansa ve o hata gönder/gönderme falan diyen bişiyse. en sağ alta sürükleyip hiçbişeye tıklamayınca sorun olmuyo, o şekilde msnde takılabiliyosunuz. zamanla da kayboluyo. onun dışında bişeyse de bilemiyciğym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 berbat la yükledim gördüm sildim eskisini yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 uyumlu msn plus yok sanırım henuz sıkıldım milleti $.[324] gibi gömekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yukledık plus bulamadım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 lan zaten msn'ye girdiğim nadir de bu nedir be? Adium ve Pidgin kullanıcıları msn'ye bağlanamıyorlar. yok bi değişiklik yapmaya da uğraşmam hani.. bağlanmazsa bağlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Red said: uyumlu msn plus yok sanırım henuz sıkıldım milleti $.[324] gibi gömekten :) Hardter said: yukledık plus bulamadım bende http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479b.exe buyrun plus. o değil de, iki büyük sorunum var onlar dışında baya beğendim, biri avatarların solda olması, diğeri de konuşma pencerelerinin acayip parlak olması, değiştirilemiyor ve gözüm yoruluyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 şu hata raporu gönder/gönderme hedesini çözebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar