Orsom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Selam Arkadaşlar , internetim kotalı olduğu için oyunu indiremiyorum + türk telekoma para da kazandırmak istemiyorum ben Izmir deyim çoğu Oyun satan yere baktım ama bulamadım Izmir de satan bir yer varmı bildiğiniz yoksa Parası karşılığında birisi bana bir iyilik yapıp gönderebilirmi gerçekten çok iyi olur yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 20 Eylül de d&r, bimeks vs. ye git bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 oyun zaten daha çıkmadı ustam herkes bekliyor..çıktığı gün hemen git al derim çünki aoc gibi daha ilk günde biter kalırsın benim gibi ortada dükkan dükkan dolaştım zor buldumdu aoc yi ama baydı şimdi warhammeri bekliyoruz bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi adam beta client istiyodur belki de =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Evet Beta için istiyorum , Oyunu Oynamadan 80 milyon oyuna Para bayılmak istemiyorum Age Of conan da Başıma geleni bir daha Yaşamak istemiyorum o yüzden Betasını mutlaka oynamam görmem lazım :) sizde hak verirseniz dediğim gibi Parası karşılığında birisi bana oyunu gönderebilirse yada Izmirde Satan bir yer varsa benle iletişime geçerse çok sevinirim arkadaşlar. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İzmirde yokmu MMOcu kafe? Pek çok internet cafe indirmiştir. En azından biz indirdik Ankara'dayız gel çekelim sanada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bilmiyorum ki :S Yok Izmirde Lanet şehir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azazel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yok mu hiç balantısı hızlı ve kotasız olan bir arkadaşın? Çekip dvdye gönderirdim ben sana izmirde olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yok olsa keşke zaten yardım istemezdim :) Neyse bir iyilik yapıp üşenmeyip bana oyunu kopyalayıp, gönderebilecek biri varsa minnettar olurum Masrafı neyse verebilirim pm inizi bekliorum ^^ thank u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi dvd ye çekip aras kargoyla falan yollayın alıcı ödemeli. Ben hep ısmarlıyorum sağdan soldan bişeyler 6 ytl tutuyo yani kargosu çok bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Valla süper olur ya yollarım parasını neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar