_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Dark Tranquillity - ...Of Melancholy Burning Cursed,cursed Oh essence of the night guide me Cursed,cursed Oh sweet revenge heal me Frailty,thy name is weakness Vengeance,thy name is pain
sesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Calvin Harris - Acceptable in the 80's (Tom Neville Remix)
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Godsmack - I'm doing the best that I can edit: KALIN
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Tanju Okan - İçkim Sigaram Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün inançlarım yıkıldı bir bir Bomboş kaldı dostluğa uzanan eller Benim en iyi dostum içkim sigaram Onlarda terk ederdi olmasa param Canım kadar yakınım el oldu şimdi Dünyada dost denilen kelime yalan Her akşam efkar basar garip gönlümü İçerken kadehleri kırasım gelir Suskun dudaklarımda sessiz bir şarkı Ah ettikçe içimden bir alev gelir Benim en iyi dostum içkim sigaram Onlarda terk ederdi olmasa param Canım kadar yakınım el oldu şimdi Dünyada dost denilen kelime yalan
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Theatres Des Vampires - La Danse Macabria Du Vampire
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hair - The Flesh Failures (Let the Sunshine in) we starve, look at one another short of breath, walking proudly in our winter coats, wearing smells from lab'ratories, facing a dying nation of moving paper fantasy, list'ning for the new told lies with supreme visions of lonely tunes
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Marillion you're just another coffin on its way down the emerald aisle when your children's stony glances mourn your death in a terrorist's smile the bomber's arm placing fiery gifts on the supermarket shelves alley sings with shrapnel detonate a temporary hell Forgotten Sons
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yeni Türkü - Bana Bir Masal Anlat Baba
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mark Morgan - Fortress of Regrets
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Rhapsody - Queen of the Dark Horizon Dinle dinle bıkmıyor insan
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bloodbath-Mock the Cross The Fathomless Mastery ne ara sızdı lan. Epic albüm.
Öne çıkan mesajlar